ermaxas

padekit del firmware tikrai nzn ka daryt

Rekomenduojami pranešimai

turiu psp su 3.40 oe-a bet man kaikuir geimai pastringa kraunantis loading screenui ir galvoju gal tai del mano firmware kad neisnesa nauju geimu ar ka tikrai nzn ka daryt ir ar updeitint i 3.90 versija ar i kokia jus patartumet ir isvis ka daryt ? ;) o geimai pasringa nevisi pvz tony hawks project 8, AVP, burnout legends, burnout dominator stringa vis tose paciose vietose, jei ka bandziau ilgai laukt ir iso faila naudot ne vien cso bei kitokia versijas

Sorry jei yar atsakymas jau ieskojau tokiu temu bet nelabai radau atsakymo...

Redagavo ermaxas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

turiu psp su 3.40 oe-a bet man kaikuir geimai pastringa kraunantis loading screenui ir galvoju gal tai del mano firmware kad neisnesa nauju geimu ar ka tikrai nzn ka daryt ir ar updeitint i 3.90 versija ar i kokia jus patartumet ir isvis ka daryt ? :) o geimai pasringa nevisi pvz tony hawks project 8, AVP, burnout legends, burnout dominator stringa vis tose paciose vietose, jei ka bandziau ilgai laukt ir iso faila naudot ne vien cso bei kitokia versijas

Sorry jei yar atsakymas jau ieskojau tokiu temu bet nelabai radau atsakymo...

Tai persirasyk i 3.90m33 visteik nieko neprarasi :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o persirasyti tiesiogiai i 3.90 ? nereik ispradziu i mazesne ir po truputi didinti ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o persirasyti tiesiogiai i 3.90 ? nereik ispradziu i mazesne ir po truputi didinti ?

Ne rasykis is karto, veiks kaip upeitas . Tik rasykis i 3.90m33 kad nebutu taip kaip man (isisrasiau 3.90 ir tada nebeveike geimai is ms nes ji yra oficiali tad reikejo daryti pandora) :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man atrodo reikia updatintis į 3,55 m33-3 o po to tik į 3,90 m33:S taigi :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo sorry ne taip parasiau <_< norint issirasyti 3.90m33 reikia kad pas tave butu min 3.52 m33 tad reiktu persirasyti 2 kartus :D

Redagavo Domiuz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dekui, lb jum na ka aisiu ieskot wisu reikkiamu firmware :)

o dar skaiciau apie dev hook bei quicklounch0.75 ar apsimoka tokius dalykus naudoti ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
http://dark-alex.org/ pirma isirasai 3.52 m33 skaityk nurodymus readme poto 3.52m33-3 ir galiausiai 3.90 m33 ir dar neblogai butu 1.50 kernelio palaikymas, jokiu programu nereiks imeti failus i korta nusistatai m33 draiveri ir zaidi... Velnias jau kelinta kar ta rasai 3.55m33 is kur tu tokia istraukiai? Redagavo Pihas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

turiu dar viena kl, i 3.52 m33-3 updeitino o i 3.90 niekaip nesiupdeitina ... unpacking... done. please wait ir wiskas... :) :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Aš tai nesuprantu. Negi sunku gidus pasiskaityt? Gal kažką ne taip darai. O šiaip žmonės ne ekstrasensai, kad žinotų ką tu ten darai, ar kas ten pas tave išvis yra...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gidus skaiciau jau giduose raso kad viskas gerai turi buti bet tai pakimba man na ne pakimba bet tai please wait ir wisx o kitiem zmonem gal buvo panasios situacijos tai del to ir klausiu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gidus skaiciau jau giduose raso kad viskas gerai turi buti bet tai pakimba man na ne pakimba bet tai please wait ir wisx o kitiem zmonem gal buvo panasios situacijos tai del to ir klausiu

Ne į temą

aš vakar pats pagal playmanijos gidą rašiau:

http://www.playmanija.net/forumas/index.ph...&hl=3.90m33

ir viskas gavosi. Svarbu, kad akumas būtų min 78% pakrautas, o visą kitą pagal gidą pasidarai ir eina. O tu iš kur parsisiuntei tuos 3.90m33 update failus?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.