srs789

Digital zaidimai

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki. Iskart atsiprasysiu, kad kartojasi tema, skaiciau pilna ju, bet vistiek iskilo tam tikru niuansu, kuriu nesupratau. Tikiuosi sulaukti normaliai paaiskinanciu atsakymu i mano klausimus. Padekit naujokui ;):

1) Nesuprantu apie digital zaidimus. Ar pirkdamas digital zaidimus visgi ar yra sansas gauti ban ant konsoles?

2) Kas yra konsoles deaktyvavimas? Kam to reikia? Kazka girdejau apie si deaktyvavima, taciau realiai nieko nesuprantu.

3) Zinau kad galima tureti iki 14 acc, jog negautum 30d bano. Nesuprantu tik vieno. Jeigu nusiperku digital zaidima, jau turiu 2 acc, savo ir kazkieno kito, taciau mano primary yra asmeninis acc, taigi, ar cia skaitosi, kad jau turiu 2 acc ir lieka 12 laisvu acc, jog negauciau bano?

4) Jeigu taip yra, ar as galiu istrinti koki nors acc kad nesiekciau tu 14 leidziamu acc? Ar istrynus, nebegalesiu zaisti tu zaidimu, kurie buvo tame acc, ar tai nesvarbu, nes jau zaidimas mano konsoleje, mano accounte?

5) Kazkada pirkau digital Nba 2k16 is vieno zmogaus. Parsisiunciau is duoto acc ir po siai dienai zaidziu. Taciau, prisiskaites, kad daug kas po kiek laiko ieina i duota acc ( nors tai nerekomenduojama ) ir parsisiuncia dar daugiau zaidimu, isbandziau ir as. Siandien iejau i ta acc, is kurio buvo nupirktas Nba 2k16 ir pamates, kad to acc savininkas nusipirko dar daugiau zaidimu, parsisiunciau kelis zaidimus is jo ir as. Kas TIKSLIAI gali gresti uz tokius dalykus? Kodel nerekomenduojama gryzti i ta acc is kurio jau buvau siuntes zaidima? Kas gali nutikti? Paaiskinkit.

6) Ir visgi nuo ko priklauso laikas, kiek as galesiu laisvai zaisti nupirkta digital zaidima? Zinau, kad 6 men minimum, taciau po 6 men, kas gali nutikti, kad ji galiu prarasti?

7) Paaiskinkit jeigu galit kaip viska daryti, jog isvengti kazkokiu ban ar dar kazko? Parsisiusti is duoto acc zaidima, ji priristi prie savo primary acc, atsijungti visiskai is duoto acc ir tiesiog laisvai galiu megautis zaidimu?

8) Ir paskutinis klausimas. Ar istrynes tuos digital zaidimus, jie liks visada mano library, ar jeigu istryniau, niekada parsisiusti ir nebegalesiu?

Iskarto dekingas uz atsakymus.

Redagavo srs789

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

1. ne, jei viska pirksi ant savo accounto (nebent su voktais accountais tai jie gali gauti ban bet ne tavo accountas, bet čia kita šneka jau) nebent ant savo konsolės turėsi vienu metu 14 accountu ir padaręs visus kaip primary konsole tada gausi ban konsole, 30dienu (neatsimenu) 

2. Reikalingas, jei parduodi savo konsole arba paskolinai savo accounta ir t.t. tai per PC prisijungus prie savo accounto gali deaktivuoti savo konsole, pakeist passworda, ir kad negalėtų naudotis tavo accountu, ta galima daryti viena karta per 6 mėnesius, o ant pačios konsolės ta gali atlikti kiek tik nori deaktivacija

3. atsakiau priežtai 1/2 klausimas

4. teks tada deaktivuoti kuri nors accounta per PS4 arba per PC https://account.sonyentertainmentnetwork.com

5. tai yra kaip ir vagyste, kartais būna taip kad net patys vartotojai nežino kad jų Loginas su passwordu būna parduotas ir kad naudojasi kiti. PVZ tau. (Aš esu prieš tokius dalykus, žinočiau loginus kur jus naudojate iš kart pasakyčiau Sony kad Banus duotu tiems accountams)

6. Taip gali prarasti po 6mėn, bet gali prarasti ir greičiau ir po savaitės, čia priklauso iš ko buvo pavogtas tas acc ar atsiskaityta su vogta kortele ir t.t.

7. Pirk už savo pinigus niekam nedalink savo acc ir passwordo, ir negausi jokiu banu (buk legalus) (bet jei jau tokius klausimus klausi tai sėkmės tau)

8. jei pirkai ant savo acc ta žaidimą tu gali kiek nori siustis, jei žaidimą siuntei iš kito acc tai kita kart vėl teks prisijungti prie to acc kad parsisiųst ta žaidimą, bet čia jau laiko klausimas kada užblokuos ta acc

Aš vietoj tavęs susikurčiau nauja acc ant Rusijos regiono ir pirkti grynai iš PS store, ten kainos yra pigesnės negu EU šalyse, ir jokios rizikos tau nebus, biški brangiau bus bet tai bus tavo žaidimai  o nevogti acc 

@srs789

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aciu uz atsakymus. O kalbant apie pirkima, tai sunku atsispirti tokioms mazoms kainoms. Tarkim the division kainuoja 60e, o cia gali tiesiog paimti uz 5-10euru. Na, kolkas isbandziau tik pirma taip pirkta zaidima.

Dar du klausimeliai:

1) Taigi ar istrynus nors viena accounta, kad nesiekciau 14os limito, visgi galesiu ar nebegalesiu zaisti tu zaidimu, kurie buvo parsisiusti is to accounto?

2) Minejai, kad savininkas gali deaktyvuoti konsole po 6men ir nebegalesi zaisti tu zaidimu, kurie buvo parsisiusti is to accounto. Tarkim savininkas zino, parduoda tiesiog savo logina, passworda, kad parsisiustum kazkoki zaidima is jo acc, viskad legalu, taciau realiai prieinama prie isvados, jog daugiau nei 6 men tu nepaturesi to zaidimo, nes savininkas, kai tik leis galimybe, tikrai pasikeis slaptazodi ir deaktyvuos konsole?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar du klausimeliai:

1) Taigi ar istrynus nors viena accounta, kad nesiekciau 14os limito, visgi galesiu ar nebegalesiu zaisti tu zaidimu, kurie buvo parsisiusti is to accounto?

2) Minejai, kad savininkas gali deaktyvuoti konsole po 6men ir nebegalesi zaisti tu zaidimu, kurie buvo parsisiusti is to accounto. Tarkim savininkas zino, parduoda tiesiog savo logina, passworda, kad parsisiustum kazkoki zaidima is jo acc, viskad legalu, taciau realiai prieinama prie isvados, jog daugiau nei 6 men tu nepaturesi to zaidimo, nes savininkas, kai tik leis galimybe, tikrai pasikeis slaptazodi ir deaktyvuos konsole?

1) Negalėsi, nes žaidimai pririšti prie to accounto, o ne prie tavo.

2) Nieko legalaus šitame nėra, sony draudžia pardavinėti accountus. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

98% pirktu accountu yra uzbaninami po ~35 paru nuo isigyjimo. Realiai tu neperki zaidimo, o ji ishsinuomoji menesiui, veliau jo netenki.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

teisingai žmonės šneka. išbandžiau kartą ir užteko. jau po 2mėnesių pardavėjo akauntas gavo baną ir negalėjau žaisti pirktų žaidimų. O dėl 14os akauntų limito išvis nėra ko pergyventi. Na ar tu kursi/pirksi tiek akauntų,kokia prasmė? yra nebent vienas legalokas sukurtų akauntų panaudojimo variantas- turiu pirkęs iš ps store RE revelations2 savo akauntui,jei susikuriu kitą akauntą ir paleidžiu tą žaidimą, einu losti multiplayer- iškart parašo kad reikia ps plus, ir duoda 48val. nemokamą ps plius. Jau trims akauntams pavyko :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

GMR, nezinau kodel taip kalbi, bet nba 2k16 jau 5ta menesi zaidziu, kolkas jokio ban ar dar kazko neatsitiko.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

GMR, nezinau kodel taip kalbi, bet nba 2k16 jau 5ta menesi zaidziu, kolkas jokio ban ar dar kazko neatsitiko.

kolkas tau sekasi, bet netikiu kad tą nba tau neužblokuos ir visus metus išeitų žaisti :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nekalbu, kad si zaidima turesiu metus ar daugiau laiko. Aisku, galbut ir uzsiblokuos jis man kazkada, bet nematau tame dideles bedos. Uz tokius centus zaidimas nupirktas, kad kiek jis vertas rinkoj man tokie vos ne 10 iseitu. Ir isvis, kad ir po menesio zaidimai uzsiblokintu, kas cia per problema? Per menesi patinkanti zaidima pereiti spesi, o paskui jis jau bevertis (kalbu apie SP, su MP galbut kiek kitaip), o ir kaina - centai. Bent jau man - atsiranda patinkantis zaidimas, tai noras yra pereiti, isbandyti ji ir viskas, galbut kiti kolekcionuoja tuos zaidimus, bet man to nereikia. Tad man toks zaidimu pirkimas yra gan priimtinas. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei priimtinas - pirk. Tik turek omeny kad po 31d jis greiciausiai nebeveiks. Jei perejai ir pamirsai tai jokiu problemu. Bet ta pati gali padaryti su disku: nusipirkai ir pardavei uz ta pacia kaina kai pereini, ar 2-5 eur pigiau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

98% pirktu accountu yra uzbaninami po ~35 paru nuo isigyjimo. Realiai tu neperki zaidimo, o ji ishsinuomoji menesiui, veliau jo netenki.

Įdomi statistika. Pas mane 4 iš 4 accountai jau du mėnesius veikia ir jokių banų  :fuck-that-bitch-pirate-yao:

Redagavo tamulionis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Esu pats pabandes 4acc, taip veikia visi. Man paciam pliusas kad nereikia eit klauptis prie konsoles ir keist disko zaidziamu zaidimu. Zinoma cia zmogaus reialas, ka jis nori ta jis perka. Man labai istrigo forumiecio pasakymas: Cia arsiau piratavimo, tu paremi vagis. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Įdomi statistika. Pas mane 4 iš 4 accountai jau du mėnesius veikia ir jokių banų  :fuck-that-bitch-pirate-yao:

pas mane 7 accountai nuo spalio menesio ,visi veikia, ir kartais isilogines randu nauju zaidimu :D :D 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o galit paiskint asileliui, turiu draugo acc, galiu prisijunkt prie jo acc ir lost jo grajus, bet jei persijungiu prie savo uzdeta spyna buna tada, bet ant jo acc neina primary padaryt meta klaida cannot activate this system you have already activated another system

Redagavo lempa

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.