cheburator

Ashes of the Singularity

Rekomenduojami pranešimai

228880.jpg

Kūrėjas: Stardock, Oxide Games
Leidėjas: Stardock
Žaidimo variklis: Nitrous
Žanras: RTS
Režimai: SP, MP, Co-op
Išleidimo data: 2016-03-31
Puslapis: 
http://www.ashesofthesingularity.com/

Žaidimas nieko gero, o ir kaina truputi kosmosas kaip tokiam žaidimui. Galima tiek DX11 tiek DX12 žaisti. Nors su DX12 gaunu truputi didesnius FPS, bet nelabai stabiliai sukasi, trukčioja stipriai, tai visumoj atrodo jog mažesnis FPS gaunasi. DX11 sukasi gerai nors ir mažesniu FPS. O tiek kalbėjo apie tą DX12 kaip tik su juom įmanoma tokį žaidimą sukurti...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne kosmosas, o belekas. :D xaxa.. Anksciau buvau strateginiu zaidimu megejas, bet su laiku kazkaip.. Atsisakiau. Matyt nervu neuztekdavo kazka isbandyti.

Vis dar like geri prisiminimai apie Red Alert ir Conflict Zone modern war strategy. Beje, ka reiskia Real Time Strategy? Ir galiausiai, kokia gi ta kaina? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Magnitas nu figu steame 50€... Man anksčiau labai patiko Red Alert serija tiek 1 tiek 2, po to dar buvo C&C Generals afigienas. Metal Fatique patiko, tik buvo labai underrated gal dėl reklamos stokos, buvo įprasti unitai kaip tankai, žmogeliukai ir buvo galima gamintis tokius didelius mech robotus su keliom varijacijom galūnių, taipogi buvo galima kitos rasės roboto dalis susirinkti nuo žemės ir panaudoti ant savo robotų :D Dar Ground Control 2 labai patiko su įdomiu campaign bei galimybe sujungti du silpnesnius unit'us į vieną stipresnį. Na ir teko išbandyti Supreme Commander demo versija, bet daugiau nebeišpuolė galimybė tos serijos sužaisti, pasimiršo...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pabandysiu pažaisti ji 15,5£ sumokėjau
Nes šiaip aš irgi buvau strategijos mėgėjas pažaisti 
Tikiuosi nebus per sunkus man jis :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.