Rekomenduojami pranešimai

Na stai baigiau ir sita zaidima,hm neblogas seip neblogas:)grafika grazi,valdymas neblogai irgi:)siuzetas na nezinau tikrai nera kazkas labai gero ar netgi gero,seip del lygiu ir bosu...labai jau atmestinai padaryta ideja,kodel po velniu visame zaidime yra 3pagrindinaii bosai kuriuos teks 3kartus nukauti??? seip linksma suzaisti for fun ir papjaustyti monstrus,garso takelis tai irgi ganetinai neblogas:)na viska bendrai susumavus kokiu 7.0 ir vien uz tai jog tai geros serijos tesinys:) (beja galejo kazka orginalaus sugalvoti, o ne beveik kaip Dante atrodanti veikeja)

Redagavo Kasuga

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na stai baigiau ir sita zaidima,hm neblogas seip neblogas:)grafika grazi,valdymas neblogai irgi:)siuzetas na nezinau tikrai nera kazkas labai gero ar netgi gero,seip del lygiu ir bosu...labai jau atmestinai padaryta ideja,kodel po velniu visame zaidime yra 3pagrindinaii bosai kuriuos teks 3kartus nukauti??? seip linksma suzaisti for fun ir papjaustyti monstrus,garso takelis tai irgi ganetinai neblogas:)na viska bendrai susumavus kokiu 7.0 ir vien uz tai jog tai geros serijos tesinys:) (beja galejo kazka orginalaus sugalvoti, o ne beveik kaip Dante atrodanti veikeja)

Aš dar viso neperėjau, bet man nepatinka tie pagrindiniai bosai (

His Holyness su padėjėjais

)... Daug fainesni tie paprasti (kol kas labiausiai patiko

tas kaip varlė su fėjom ant antenų :)

). Ką tik koviausi

prieš Dante

, išnaudojau visas žvaigždes ir orbus :) Secred mission vis dar nei vienos neperėjau :) Man kol kas patinka, duočiau daugiau nei 7, tik kiek sunkokas vietom, skill'us pasikelti nelengva. Taip pat ir man nepatinka, kad Nero labai panašus į Dante, bet Dante gerai atrodo. Ne toks šustras kaip 3 daly, bet nieko :)

Redagavo Servilatas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

smagus siaip pasizaist, tik man

tas paskutinis akmeninis bosas nervus sugadino, ypac kai pereini visa zaidima ir dar jis islenda kad damustum, niekaip nesupratau ko jis ten is manes nori kol gamespote nepaskaiciau ;)

Redagavo Servilatas
Uždėjau spoiler tag'us.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Geeerulis, nesitikėjau :)

Ok need help. Kaip pereit. Kai ten susikau ni su Dante ans leidžia tą Yopkomoto kardą pasilikt, tai ten kai paksui įleidž į tokį didelį kambarį (lauke) prie tos statulos. Tai aš užlepu ir ten nebežinau kru toleu eit. Užlepu ant tokio plėmo iš šonų nieko nėr tik toks vienas mūras ant katro niekaip neužšoku :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

OK. NEED HELP.

Jau pasikeitė į Dante mano charas. Dabar esu ten Lost Forest jau kokį pusvalandį bandau išeit ir niekaip neina, pasiūlymų? Kaip ten pereit? Niekaip neusprantu...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

OK. NEED HELP.

Jau pasikeitė į Dante mano charas. Dabar esu ten Lost Forest jau kokį pusvalandį bandau išeit ir niekaip neina, pasiūlymų? Kaip ten pereit? Niekaip neusprantu...

Pasiūlymas būtų į google įrašyti "devil may cry 4 walkthrough"...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jau perėjau.

Buvau radęs bet geimspote pievos buvo tai gametrailers forumuose radau.

Gal galėtumėt paaiškint keletą dalykų, kurių kiek nesupratau... (nes ankstesnių nežaidžiau).

Kas iš tikrųjų tas Dante ir kas ten per firma Devil May Cry? Kas ta pana juodais plaukais? Ir gal aš entaip supratau, bet Dante turėjo padėt Nero, kad ten ant galo pinigus tipo gavo?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jau perėjau.

Buvau radęs bet geimspote pievos buvo tai gametrailers forumuose radau.

Gal galėtumėt paaiškint keletą dalykų, kurių kiek nesupratau... (nes ankstesnių nežaidžiau).

Kas iš tikrųjų tas Dante ir kas ten per firma Devil May Cry? Kas ta pana juodais plaukais? Ir gal aš entaip supratau, bet Dante turėjo padėt Nero, kad ten ant galo pinigus tipo gavo?

um zinau kad torrent.lt buvo anime serijos idetos (ju 13 ar 12 nepamenu), atrodo visos idetos, gali juos paziuret ir bus daugmaz aisku. Siaip Devil May Cry ten yra kaip ir agentura (kazkas kaip "private detective+headhunter") kuri medzioja (pagal uzsakymus) visokius demonus ir monstrus (aisku uz tam tikra suma) jei neklystu. Bet jie uzsiima tik monstru zudymu o ne zmoniu, na, bent jau taip buvo anime serijose ;)

Redagavo zozole003

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne vien anime, per visus DMC taip buvo, su ta agentūra.

Bet žiūriu atsiliepimai į DMC4 jau žaidžiusius, nelabai geri, kažkaip pritrenkti nesat pažaidę, nejau DMC prarado savo magiją? ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Eik tu man labai patiko!!! Storyl;ine nerealus, gameplay geras... Žodžiu kietas žaidimas. Gal kiek kliuvo kad monstrai kaliausės kažkokios.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

DMC3 man asmeniskai geresnis,o Dante yra demono Spardos sunus,tas kardas "yamakasis" kazkoks yra dantes brolio Virgil kuris yra pagrindinis priesas DMC3,ta pana juodais plaukais yra is DMC3 dalies,pagal anime dirbanti toki pat darba kaip Dante,bet berods viriausybiniai agenturai (kelias serijas tik dmc maciau tad tiksliai nezinau),o ta kita blondine kiek supratau is aprasymu taj berods yra antras veikejas DMC2 zaidime.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

visas tris dalis perejau,tik sitos dar ne. seip kietas zaidimas. bet manau ninja gaiden2 geresniu vertinimu susilauks.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Supratau daba kaip ten yra. :lol: Su tuos toryline, games.lt review perskaičiau ir daaiškėjo :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

DMC3 man asmeniskai geresnis,o Dante yra demono Spardos sunus,tas kardas "yamakasis" kazkoks yra dantes brolio Virgil kuris yra pagrindinis priesas DMC3,ta pana juodais plaukais yra is DMC3 dalies,pagal anime dirbanti toki pat darba kaip Dante,bet berods viriausybiniai agenturai (kelias serijas tik dmc maciau tad tiksliai nezinau),o ta kita blondine kiek supratau is aprasymu taj berods yra antras veikejas DMC2 zaidime.

*Beep* Wrong!

Nežinau kokius aprašymus skaitei, bet aš žaidžiau DMC2 ir DMC3 ir visus kitus tik ne 4, tai...

Vat DMC2 antras veikėjas Liucia:

Nuotrauka

Panašu į tą blondinę? Ne. ta blondinė iš DMC anime yra, pažiūrėjus toliau serijas pamatome, kad ji tipo yra sena Dantės draugė, jie kažkada kartu demonus linksmai žudydavo. Vat taip.

Visa kita ką pasakei tai teisinga. Tik: "pana juodais plaukais" per DMC anime dirba vyriausybėi, o per DMC3 tai ji tik paprasčiausiai bando atkeršyti savo tėvui už kažkokias problemas.

P.S Dantė su barzda klaikiai atrodo - ne tas žodis. Ir beje.. kaip jis buvęs toks liūdnas ir šaltas per DMC1 ir DMC2 paliko staiga toks energingas ir šmaikštus?

Greičiausiai kūrėjai padarė naują jo įvaizdį kai kūrė DMC3, jiems patiko..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.