Speedazz147

Del lag kai kuriuose zaidimuose

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, nesenai isigijau PS3 slim JB su 4.76cfw, ir pastebejau kad kai kurie zaidimai lagina, dazniausiai buna taip jog lagina tik video intarpai, o pats gameplay nelagina (isskyrus GRID, GRID2 ir F1 2014,2013 siuos isbandziau zaidimus ir lagina tiek video intarpai tiek gameplay), taip pat tokie zaidimai kaip GTA V ar GTA IV visiskai nelagina. Tai nelabai suprantu kur bedos, atrodo jei kazkas blogai su ps3 turetu visi zaidimai laginti, bet taip nera. Gal kazkokiu patarimu turite, ka butu galima isbandyti, kad pagerinti situacija?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Bandyk ant PS3 padaryt rebuild database.

Is ko zaidi-vidinio ar isorinio hdd?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bandyk ant PS3 padaryt rebuild database.

Is ko zaidi-vidinio ar isorinio hdd?

Padariau rebuld database bet nepadejo. Zaidziu is vidinio hdd. Taip pat siandien dar pasidariau update i 4.78 cfw

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gali būti, kad vidinis hdd yra lėtesnis, todėl ir stringa žaidimai. Man būtent lėtumas buvo pasireiškęs ant uncharted 3, žaidžiau originalų iš disko, tačiau labai lėtai užkraudavo tekstūras ir t.t. Pasikeičiau hdd į mažesnės talpos, bet greitesnį ir tos bėdos nebeliko. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gali būti, kad vidinis hdd yra lėtesnis, todėl ir stringa žaidimai. Man būtent lėtumas buvo pasireiškęs ant uncharted 3, žaidžiau originalų iš disko, tačiau labai lėtai užkraudavo tekstūras ir t.t. Pasikeičiau hdd į mažesnės talpos, bet greitesnį ir tos bėdos nebeliko. :)

Gal galetum specifikacijas savo pakeisto hdd parasyt, ir taip pat kaip suzinoti koks hdd yra pas mane? :) gal kazkaip galima pasiziuret neardant? :D jei ne tai tada teks ardyt ir ziuret :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Speedazz147 Būna ant pačio Hdd parašytas greitis arba 5400 rpm arba 7200 rpm. Tai aš 7200 rpm įsidėjau ir viskas kur kas geriau važiuoja.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu va, kadangi turejau atliekama hdd 500gb 5400rpm, tai pabandziau ji isidet i ps3 ir bent jau su shift 2 problemu nebera :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.