Džekeris

Forza Motorsport 6: Apex Windows 10

Rekomenduojami pranešimai

Ekrano stuterinimas sena problema daug kam buvo. Isjungt vsync reikia. Ir siaip jei ramo 8 gb o vram 2gb tai po kiek laiko atsiranda palosus ir lagas ir ekrano tearas. Reikia perkraut zaidima. Vistik dar beta. Plius ziurint kokia gpu, draivai. Man tas ekrano tieras susitvarke.

Kitas budas isjungt full screen. Padeda irgi. Padaryt maximize langa bet ne fullscreen.

Po to reza paciu win geriau kai sutampa su zaidimo reza.

Cia tokie zinomi sprendimo budai bentjau

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ir leisl zaidimui tau parinkt paciam nustatymus su dynamic. Bent man zaidimas taip geriausiai veikia.

Performance parenku 30 (vsync) o msaa 2x arba 4x .

Megink zaidima pasileist be win store ir be xbox app irgi kazkiek geriau eina.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu as jy paleidineju per start juosta, per kitur net nebandziau, ir nezinau kur paleisti

Nu, siek tiek pagerejo, bet vistiek tampo ekrana, kitas dalykas, kad toj yas marina trasoj, tai nafik, vaziuot neymanoma, masina slysta kaip ant ledo, uzkniso jau, net asistus isijungiau kad nepraslydinetu masina, vistiek nesigauna ten isvaziuoti, pz, pz, kas per...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

su kokia ten tu masina vaziavai kad taip ziauru? cia tas eventas ai tai gali but. as tai perejau. pripratau ir ivaldziau. aisku sistema kokia viena galima isijungt,bet visa kita man padejo xbox one pultelis . labai jautrus ir puikiai valdesi, plius vibruojantys trigeriai , to niekur kitur nepajausi. jau visi eventai senai pereiti is ju surinkta 31 medalis is 36 ir kiti medaliai is online eventu spotlight. viso 53 medaliai jau. man tai viskas labai patinka. ijungiu tik ABS visa kita maximaliai isjungta ir simuliacija. aisku tam prireike laiko, trasas reikia ismokt vistiek ir prie masinu reikia priprast. negalima iskart jau ten suvaldyt . 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siaip netaip perejau, bet jau su keliom pagalbom, nu bet krc 3 medaliai, o del to ekrano mirgancio, kaip supratau, parejo tas bugas nuo windows update, nes ten forzos meniu parodyta, kad reikia vsync isjungti, bet ten nera tokios funkcijos, tik unlocked, ir 30,60 fps, nu krc mirga kartais ant posukiu, tiesiojoj vaziuoji, tai viskas kaip ir gerai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siaip kad forzos update padaryt , turi but pirma naujausias win update padarytas. Jei tu nedarai update ar isjunges juos tai negausi ir forzos update. Cia viskas susije. Be vieno nebus kito. Tai jo yra ir dar baisesniu ten eventu uz ta pamatysi. Kai kur as jau irgi viena sistema naudoju kokia, tiesiog kitaip tu zveriu neina suvaldyt kad neslystum ir kad galetum pakovot su draivatarais.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir kodel neranda zaidimo, ta programa, geforce experience? nu ten kur per ja gali optimizuoti zaidima, ir keisti nustatymus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kad zaidimas pats geriausia nusistato. Gal todel kad cia beta.

pagaliau naujas update duoda tai ko visi lauke ir prase. atrakina framerate, ir leidzia visai isjungt MSAA ir anisotrophic filtering. bei duoda nauji liveries.

Turn 10 Studios has released a new update for Forza Motorsport 6: APEX. According to its changelog, this patch will update your game’s version to 1.2.10.0, and will give you the option to unlock framerate when Dynamic Optimization is set to Custom. This update will be auto-downloaded from the Windows 10 store page, and you can read its complete changelog below.

Forza Motorsport 6: APEX – Patch 1.2.10.0 Changelog:

• We have added a selection of curated community liveries to Apex. Players can select from these liveries from the Paint Car option in the game.
  • Players now have the option to unlock framerate when Dynamic Optimization is set to Custom
  • Players can now disable MSAA and Anisotropic Filtering when Dynamic Optimization is set to Custom
  • Saved photos can now be shared through Driver Record > Forza Gallery
  • We have addressed issue with cars not unlocking until you reload the car list
  • Fixed issue where players would need to reload Career Tours to unlock Spotlight Events if they finished the career on an earlier play through
  • Fixed issue where pins in the ‘Raptor Strike’ Career Tour event do not properly reset if a players uses rewind
  • Fixed a case where some users are experiencing an ‘infinite’ loading screen when launching events
  • Additional bug fixes

•  

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@scalman kas su mano kompu negerai GTX 960 4GB ant 4K viskas kas įmanoma max, net MSAA x8, visi dynamic išjungti - 53fps :D ant replay lieka 27fps. Nesuprantu kodėl pas kitus taip mažai ar čia pas mane žaidimas buginas ar shadowplay blogai fps rodo.

8g6Xljy.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

960 4k  :yao: . win store zaidimai neina nei su shadow play nei fraps. fps nerodo niekas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

įrašymas neveikia bet fps jau rodo shadowplay, pažėk screen kampe matosi. Aš irgi kažkaip keistai, galvoju gal visgi man nustatymai kaikurie nesikeičia, bet viskas padaryt ant max

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

hmm keista. pas mane shadowplay neina. bet fps sitam geimui rodo su DXTory toolu. nieko nelagina ir labai grazus fps counteris. bet fps rodo man kazkaip daug  :trl:  siekia 60, kartais pakrenta iki 50 pan ribu..cia kai meginau freeplay pralekt. o as visada galvojau kad as cia vazineju su apie 30 fps.  :sir:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na pasitikrinau su dxtory, tokie pat fps kaip ir shadowplay. + įsirašius dxtory pradėjo veikti shadowplay įrašymas :D tiesiog nevisadajis būna aktyvus žaidime, tai alt+tab ir gali išsaugoti. Shadowplay pas mane padarytas kad ir desktop'ą įrašinėtų. Ir visgi žaidimas buvo susibuginęs, makaliojau makaliojau aš jį ten ir atsigavo, tai 4K dabar tikrais Ultra nustatymais, nu viskas max, tai ~40fps bet yra stutteringas toks ir pradėjo GPU 99% išnaudoti kai prieš tai tik pusę galios tenaudojo. Na o 1080p ir 1440p eina 60fps be problemu ir sklandžiai. Bet 4K tai toks labai gražus, visos linijos tolygios tokios jokių mirgėjimų,sėdžiu 60cm nuo 40" TV :D iš toliau aišku skirtumas mažesnis būtų. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal rimtai cia ms padirbejo prie performance zaidimo niekam nezinant. as meginau per lietu su audi tt brand hatche ant 900p viskas dinamika tik MSAA 4x ir gaunu apie 50fps kartais pakrenta iki 40 fps. bet pastebejau kad man fps neitakoja MSAA kazko visai. galiu ir isjungt MSAA vistiek tas pat . pas tave MSAA vizualiai matosi kad pagerina tas linijas dantytas? ant 1080p net meginau tai apie 30 fps vaziuoja, bet tai cia 840m laptopas  :trl:  tai jau xbox one lygis tikrai pasiektas ir aplenkta. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.