narkata

2016 Academy Awards (Chris Rock host the Oscars)

Rekomenduojami pranešimai

Buvau išvares trumpam tai praleidau apie 30min Red carper per E! kanala

jo čia tik 3 nariams Oscar įdomus 
Dėl rasizmo tai nelabai aš pastebėjau ir nelabai pastebiu, juk per Oscar ir jie gauna , aišku daugiau gauna baltaodžiai bet aš neskaitau ,nes kai kurie kur gauna Oscar ar balti ar juodi, bet buna tokiu kur išvis man atrodo to Oscor neverti yra 

PVZ praeitais metais dėl GRAVITY filmo, negavo Sandra Bullock bet tikrai galėjo gauti 

http://www.time4tv.com/2013/08/abc.php

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kad ir 3 jau kompanija. :) Istikro taip ir neturejau "jegu" paziureti gravitacijos, bet filmas, kaip ir tu kazkada kalbejai, tikrai geras. Man irgi kartais keista, kad oskaro negauna kas yra verti. Pvz., man iki dabar gaila, kad Farelis negavo oskaro uz daina Happy. Multikui jeigu gerai pamenu. Tokia gera daina, dainuoja, groja ja kur tik gali, o cia kitam atidave.. Kartais tikrai keista. Tas pats ir su Leo manau. Jeigu ir siandien neduos tai tikrai kazkoks ten susitarimas tarp ju.

ABC: http://sportcategory.org/others/on-the-red-carpet-at-the-oscars-live-fs5kh1c

E: http://tvpc.us/Channel.php?ChannelID=9557

Gaga tai kaip visada sugeba apsirengti.. Si karta baisu pagal mane.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tas jau jo Gaga tai kaip visad savo siaubingam stiliui 
Stalone tai is soleriumo islindes Bet balsas jo visada man buvo įdomus , Matt tai paprastai pasirodė :)
Halk mačiau bet trumpai 
Pito nematyti arba praleidau aš 

Ne į temą
@narkata ir kaip tu paslenki visa tai padaryti :D

Nesupratau tavęs ?

LEO pasirodė :D:D:D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo. Stalone kaip visad atrodo soliarume po keleta valdnu per diena praleidzia. :) Matt'as tikisi gauti nes Afflecas atvare kaip kviestine zvaigzde. Tai kazka sumakalavo, kad bus idomu. O Pitto nerode kiek maciau. Bandau per du kanalus gaudyti kas vyksta. As irgi jo laukiu. Nors is to filmo istikro dar nebuvo kiek ten.. Bale, Gosling ir Carell. Gal atvaziuoti visiems neprivaloma.

yes. Leo is waiting. :) cia turbut 15min grybavo su antraste, kad Leo darys karjeros pertrauka, bet kazkaip taip ir nesimate jos. Rezge ir rezge dar vienam geram filme suvaidinti. :)

Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Įdomu bus jei vedėjas Kevin ir C. Rock ant salės ką nors suvels :)

Kai žiūrėjai kai su Leo šnekėjo norėjau išgirsti iš jo žodžius, duokit man ta Oscar :D 
Ir labai jau jaudinosi kai kalbėjo Leo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

xaxa :D butu geras vaizdelis. Ant keliu ir prasytu. Siaip kaip tikras aktorius. Jaudinasi ir kalba lyg paskutiniame filme vaidindamas.

Nematei reklamos kai soko boba ant vyro ranku ir ant stalo? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Matt turi dvyni :):D 

Nematei reklamos kai soko boba ant vyro ranku ir ant stalo? :D

Ne žiūrėjau tada per kita stream

15Min liko iki pradžios ceremonijos pradžios 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dvyni? Kazka praziurejau. :D Reklama buvo apie virtualu daktara. Vyras su zmona pradejo sokti, ta soko ant jo kaip ir filmo purvini sokiai i virsu, tas nepagavo ir ja ant stalo. :D

Jo. Tuoj prasides. Gero vaizdelio. Jeigu kas nors nukris ar suklups kaip kazkada Lawrence su savo suknele tai pasipostinsim. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Apie Matt dvini, ten buvo tokie žmonės kur laikė nugalėtoju korteles rankinėse, tipo tik jie žino kas yra laimėtojai
Neišgirdau jo vardo 

Tai jo vėliau susirašysime  

Rock gerai pavarė apie rasizmą :) Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@narkata Ta prasme visa ta tema sukurti su visai link :D

kaip manot kas laimes oskara is the revenant?

Di caprio? Meska? ar ta jo geroji lazda :D

as uz meska,nuostabus vaidmuo :D

Redagavo Oligarchas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Copy / paste iš Wikipedia :)

Leonardas geriau butu negu meška :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pavare tai tikrai gerai apie rasizma. Momentu net atrode, kad per daug, bet.. Atrodo visas vakaras apie tai laukia. Jauciu ne visiems patiks to klausytis. :D Bet tai ka daryti jeigu geram filmui reikia balto. Juk Bondo filmui neparinksi juodaodzio. O jeigu taip ir nutiks tai.. Net nezinau. Idomu bus.

Oli, kazkaip nestatyciau svetimu pinigu uz Leo. Kazkodel atrodo, kad siais metais jam ir vel neduos. Kazkodel apie Matt'a galvoju.

Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@narkata, nebloga nebloga. Ziurejai tu bonda naujausia? As kazkaip nepamenu ar cia buvo pirmas kartas kai filmo pradzioje dainuoja vyras?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.