Tiaute

Klaviatūra ir pelė

Rekomenduojami pranešimai

@Tiaute žinau tą jausmą. Aš nuo PC perėjau ant PS3 ir nusipirkęs Destiny po savaitės žaidimo gal, pabandžiau eiti PVP, žlugdė mane morališkai ten, bet po gero kantrybės reikalaujančio mėnesio ar dviejų, šaudyklės jau nebaisios buvo. Tiek third personai, tiek fps. Jei analogas tau taikos per jautriai tai gali pačiam žaidime susimažint jo sensitivity:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Žinau iš savo patirties, pats sėdėjau ant pelės ir klavos daug metu (galima sakyti nuo Counter Strike 1,1v laiku) , tai man geras mėnesis kol pripratau prie FPS žaidimu , aišku prie trečio asmens tai nieko sunkaus nebuvo, lengvai žaidėsi tik va FPS, Aišku kiek aš ten žaidžiau per ta mėnesi kol pripratau tai jei viska sudėjus tai gal kokia savaite ir pripratau, jei bučiau į diena po kokias 4val žaides FPS žaidimus :) Paskui ilgai sėdėjau aš ant konsolių apie kokius 8metus, Xbox360 / PS3 / PSP / PSVITA / PS4, dabar vėl sugrįžau prie PC 

Aišku nešneku dar tai kad dar nuo zilitonu laiku jau pulta laikiau, sega, nintendo, ps1, ps2 ,aišku tai buvo kompinėse arba pas draugus 

@Tiaute Tiesiog laiko reik ir priprasi , sunki pradžia bus ypač ant FPS

Bet paskui bus labai lengva, nū man lengva buvo priprast  

Tai vat ir neskubu kolkas nieko pirkt, tik domiuosi, gal kas ką išbandę :) Nes visai neseniai įsigijau PS4, nusipirkau BF4 + Hardline ir... nervai nelaiko :D Man ta pati situacija: laiko pažaisti turiu maximum kokias 5-6 val. per savaitę, nes esu daug dirbantis, tai kartais jau rankos nekyla vakare jungtis konsolę. O kai dar pasijungi ir vienoj vietoj single player užstringi dėl to, kad "pirštai kreivi", tai ir iškilo šis klausimas :) BF kol senukas PC patempė tai pliekdavau su stacionaru :) Nieko, pratinsimės :)

@Tiaute žinau tą jausmą. Aš nuo PC perėjau ant PS3 ir nusipirkęs Destiny po savaitės žaidimo gal, pabandžiau eiti PVP, žlugdė mane morališkai ten, bet po gero kantrybės reikalaujančio mėnesio ar dviejų, šaudyklės jau nebaisios buvo. Tiek third personai, tiek fps. Jei analogas tau taikos per jautriai tai gali pačiam žaidime susimažint jo sensitivity:)

Third person tai kažkaip nieko, The Last ofus žaidžiu, pripratau, tai manau tik laiko klausimas kada ir prie FPS priprasiu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip trečio asmens yra lengviau žaisti su pultu nes nėra toks kaip fps šaudyklės, ten greitumo reikia, o trečio asmens žaidimai yra lėtesni ir nereik būtų pulto master būti, Nu bet online jau reik praktikos turėti bet ne tiek kiek gps

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.