Martynas322

PSP sugedo ka daryt

Rekomenduojami pranešimai

Vakar losiau su PSP ir sskrove, o sendien uzdejau krautis ir jokiu gyvybes zenklu, net lempute nedega, ir kai isimu batarke ir prijungiu laida vistiek neveikia. Seip buvau pasidares savadarbi pakroveja nuotrauka prisegiau, nu ten tokie kur baterijoms psp pakrauni, o paskui atjungiau ta pakroveja prijugiau prie laido ir nieko nerodo. plyzz parasykit kas ce gali but ? kiek kainuotu taisymas? ir kas galet sutaisyt ? bet beda as is alytaus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Vakar losiau su PSP ir sskrove, o sendien uzdejau krautis ir jokiu gyvybes zenklu, net lempute nedega, ir kai isimu batarke ir prijungiu laida vistiek neveikia. Seip buvau pasidares savadarbi pakroveja nuotrauka prisegiau, nu ten tokie kur baterijoms psp pakrauni, o paskui atjungiau ta pakroveja prijugiau prie laido ir nieko nerodo. plyzz parasykit kas ce gali but ? kiek kainuotu taisymas? ir kas galet sutaisyt ? bet beda as is alytaus

Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu tai turbut beda su pakroveju... paprasyk kokio drago kad paskolintu jei veiks tai teks nusipirkti... :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

neveikia nei su kitu pakroveju

prisek nuotrauka :D

pravalyk kontaktus... gal padės :]

tai tipo man ce dabar ji visa ardyt ir ten vidui valyt ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu kai ant baterijos buna tokie trys geltoni virsuj tai juos pravalyk

Nu bet vistiek kai isimi baterija ir prijungi laida psp turi veikt , o dabar net taip neweikia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galiu pagelbet esu is Klaipedos manau zinau gedima Skype: jominde

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galiu pagelbet esu is Klaipedos manau zinau gedima Skype: jominde

Persigalvojau neapsiimsiu :) praeik per datales su testeriu matuodamas varza gal kas nukepe, gal trumpiklis atsoko (motinineje ploksteje virsuje desineje) tau jisai nebuvo nukristes ar tikrai neuztrumpinai pliuso su minusu? Redagavo Pihas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man ir psp nukrito ir neveikia gal zinot , ka ten patikrint ar pakeist reikia , nes psp nerodo jokiu gyvybes zenklu. PLZZZZZZ padekit!!!!!!!!!!!!!

parasykit jei kas zinot ijusevicius@gmail.com

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.