Jeisonas

Linux ant PS4

Rekomenduojami pranešimai

Magnitas nu tavo konsoles turimos, tai visos nulaustos.... Tai nenostabu, kad mastimas tavo toks... Nu kur ta laisve matai vienas perka zaidimus, kitas tik siuncias piratinius, ir ta vaidinsi kvailiu kuris moka uz zaidima? Saip del kainu nereikia pirkti viska is eiles, ir visada galima palaukti kol kraina nukrenta.

Tikrai nevadinu taip. :) Kaip kolega minejo ir as savo poste rasiau, zaisti legalu ar nelegalu zaidima kiekvieno pasirinkimas. Mane ne tiek zavi pats piratavimas, bet nulauziamas irenginys. Cia lyg ziureti koki filma ir noras buti paciam pagrindiniu herojumi. Su nulauzimu panasiai, noretum pats kazka tokio padaryti, bet..

O del mano irangos... Tikria taip. As kazkaip renkuosi pagal tai, kiek yra laisves paciame irenginyje. PS1 zaidimai pas mane buvo originalus, perkami is turgelio kokio. Aisku ir zaidimu kokybe buvo kitokia negu dabar. Dabar tik blizgantis popieriukas. PS2 taip pat buvo originalus zaidimai. Jau po kiek laiko tik nunesiau cipuoti, kad isbandyti likusius ir dar naujai sukurtus.

Kitas dalykas, kad nusipirkus koki PS3 ant jo buvo tik futbolas losiamas. Na, dar po kiek RE zaidimas. Negalima sakyti, kad visas laikas buvo praleistas pirato laive. :)

Tik tiek, kad zaidimai jau nera pagrindinis dalykas kuris mane asmeniskai "veza" tiek, kad as noreciau uz juos moketi didele/maza kaina. Jeigu tureciau galimybe uzburti tai piratautu tik tie, kurie tikrai neturetu tam tikro biudzeto kuri galetu skirti zaidimams. O ne tai, kad sedis koks amerikonas namuose ir siunciasi zaidima, kai jis turi galimybiu ji nusipirkti.

Ir galiausiai pas mane piratavimo supratimas kiek kitoks. Jeigu as tureciau begale pinigu ir pirkciau viska legaliai mastymas manau mano nepasikeistu. Sakykime jeigu zmogus idetu nusipirkta muzikos CD i torrentus ir ji galetu atsisiusti tik jo draugas, tai butu nusikaltimas. Bet jeigu tu jam duotum i rankas, manau tai jau nesiskaitytu kazkas blogo. Paprasciausiai per laika uzsidejo etiketes. :) Cia aisku mano mastymas. Kaip jau sakiau, kad kiti perka viskas ok. Gal tik del trofeju nesuprantu, bet cia kaip sakoma ne mano galvos skausmas. :)

P.S. Prisiminkime, kad.. Jeigu gerai pamenu COD BO 2 buvo labiausiai pirataujamas zaidimas, bet tuo paciu jis uzdirbo puse milijardo doleriu. Gal labiau nukencia mazi gamintojai negu tokie. :)

Zodziu bus matyt. Svarbu, kad jeigu ir ivyks nulauzimas, piratautojai negales patekti i online. Tada bus siek tiek teisybes.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.