Jeisonas

Linux ant PS4

Rekomenduojami pranešimai

Konsoliu hackeriu komanda Fail0verflow pristate video, kuriame Linux instaliuotas PS4. Kaip manot kur visa tai nuves?? Tai kaip ir pirmas toks rimtas konsoles nulauzimas.

https://www.youtube.com/watch?v=2A7V3GLWF6U

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Exploitas nebus public, jie pranese kad public bus prieinami tik reikalingi Linux patch'ai reikalingi sukompiliuoti Linux distro kuri gali veikti ps4.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na jo, dar neaisku kokios firmwares reikia visam sitam reikalui. Bet naujiena man buvo idomi, pirmas nulauzimas visad ilgai trunka, paskui kai jau ilenda i systemos vidu, rast kitus exploitus daug paprasciau. Tai manau neuzhilgo ka nors ir public pamatysim.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manau reikia 1.76 arba zemesnes, bent man tai panasu i Webkit exploit. Turbut padarytas redirect'as is Help URL i exploit URL. Nesidomejau papildomai, bet susidariau toki ispudi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pagaliau galiu parasyti ka galvoju. As visa laika uz piratavima ir uz laisva pasirinkima. Siaip sita naujiena labai pradziugino. Kad kazkas kapsto ir iesko.

Tik aisku keista, kad viskas taip greitai pletojasi. Arba cia lengvas blefas, kuris yra tiesa, bet kazkam daugiau, kalbu apie kripti, nera tinkamas. Nes kazkaip keista, kad PS vita nera nulauzta kaip kad PS4 jau gali buti. Kaip Cturt dalinosi, sistema yra sudetinga ir vienas pakeitimas gali itakoti kito proceso neveikima. Aisku ir pati Fail0verflow komanda keistai pasake, kad sistema tokia skyleta, kad mums ju pagalbos per daugiausiai ir nereiks, nors ir vel gi jie nesiekia paskleisti savo produkto kaip kokio tai nulauzejo.

Zodziu ziuresime. Bet, kad tokiu zmoniu yra tai labai gerai. Tik aisku jeigu jau kas lauztu tai galetu siu pabaigoje arba kitu metu viduryje. Butu geriau pagal mane.

Linux on PS4: Fail0verflow get 3D drivers to work

Linux_on_PS4_3D_acceleration.jpg

After sharing their fork of the Linux codebase for the PS4, Fail0verflow are making steady progress on adding more and more functionality to their work. Today they posted a screenshot of what is apparently 3D acceleration running on the PS4.

Getting 3D drivers to work on the PS4 through Linux is a critical part of Fail0verflow’s plan to drive the future PS4 Homebrew scene in the “right” direction for them: They stated that they want the community interested more in Linux and making games for it, rather than piracy.

3D drivers open the path not only to good homebrew development, but also to potential AAA titles. There are several AAA titles running on Linux, and getting hardware GPU acceleration is a prerequisite to run those. Additionally, 3D acceleration could ultimately bring SteamOS to the PS4.
Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manau reikia 1.76 arba zemesnes, bent man tai panasu i Webkit exploit. Turbut padarytas redirect'as is Help URL i exploit URL. Nesidomejau papildomai, bet susidariau toki ispudi.

Exploitinama 1.76 FW

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Magnitas nu tavo konsoles turimos, tai visos nulaustos.... Tai nenostabu, kad mastimas tavo toks... Nu kur ta laisve matai vienas perka zaidimus, kitas tik siuncias piratinius, ir ta vaidinsi kvailiu kuris moka uz zaidima? Saip del kainu nereikia pirkti viska is eiles, ir visada galima palaukti kol kraina nukrenta.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Magnitas nu tavo konsoles turimos, tai visos nulaustos.... Tai nenostabu, kad mastimas tavo toks... Nu kur ta laisve matai vienas perka zaidimus, kitas tik siuncias piratinius, ir ta vaidinsi kvailiu kuris moka uz zaidima? Saip del kainu nereikia pirkti viska is eiles, ir visada galima palaukti kol kraina nukrenta.

Jis apie save šneka kad jam geriau yra piratavimas, jis nesako kad ir kiti turi piratauti, čia jo yra pasirinkimas o ne musu

Aš esu prieš piratavimą bet jei aš galiu ta leisti nepirataudamas tai ko man piratauti, Muzika neatsimenu kada siunčiau, filmus retai ir tai tik 3D kad butu RU kalba ir paskui į CD ir per Player žiūriu, kad draugai galėtu pasižiūrėti nes EN kalba nelabai nori ,TV serial žiūriu per Online Amazon prime video arba netflix arba šiaip koks nors kitas online servas serialams, apie žaidimus tai net neatsimenu kada siunčiau piratini, visad pirkdavau, bet ir mano žaidimai tada būdavo CS1,6, BF2142, Heroes3, Diablo1/2, HL1/2 per metus gal kokius 2/3 žaidimus nusipirkdavau ant PC, daugiau kaip ir nepirkdavau man jų ir užtekdavo, nū paskui darbe dirbau tai iš darbo gaudavau Steam kodus kurie būdavo vaizdo plokštėse

Paskui ant konsolių perėjau Xbox360 piratavau bet nemokėjau žaisti piratinius žaidimus rašiau beleka ir žaidžiau trumpai juos, paskui perėjau ant PS3 ir tada pirkdavau žaidimus, ir žaisdavau iki galo ,nes kai pinigus sumoki tai tada noras yra ji pereiti :) o ne 15min ir meti ta diską į stalčių Xbox360 :D

UPDATE:

tas pats ir soft perku arba Free naudoju tiek ant Windows ir Android

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal blogai, kad uzsipoliau zmogu, nes tarkim games.lt ten vos ne daunu isvadina, kad perki...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ten tai išvis nuvažiavę, senais laikais dar buvo normalus saitas dabar ten bardakas, ka nors rasti ten info tai be šansų, nesilankau ten nuo tada kai du kartus praradau savo Account servo problemos pas juos visad

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zmogaus pasirinkimas, piratauti ar ne. Anksciau viska piratavau (PS3/PC zaidimus, soft'a, apps'us ir pns.). Zaidimus pradejau pirkti isigijus PS4, nes kainos nera kosmines (daznai perku net isleidimo diena), pereini ir parduodi, plius kaip ir @narkata minejo, visai kitaip zaidi zaidima, uz kuri mokejai savo pinigus. Zymiai didesnis noras ji pereiti ir kuo daugiau is jo isspausti. O ant nulauzto PS3 daug zaidimu neprisiverciau pabaigti. Apps'us ant iphone perku arba naudoju free versijas, nesinaudoju jailbreaku apie metus laiko ir nezadu pradeti. Is softo puses, naudoju Mac ir Linux. Vieni perka legalia produkcija, kiti tuos pinigus isleidzia ten, kur jiems svarbiau. Nieko negalim smerkti ;)

Redagavo Emilis09

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aisku pasirinkimas gerai ir ps4 nulauzimas butu best thing . kas trukdo ir pirataut ir pirkt? 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pries kokiu 10-15m buvom priversti piratauti, originalu beveik nebuvo, o jei ir buvo tai beprotiskai kainavo. Tai jei noredavai zaisti, tiesiog tekdavo, bet kuo toliau tuo labiau poreikis piratauti mazeja. Zaidimai pasidare iperkami, taipogi jie tapo ilgesni, o laiko zasti lieka ne tiek jau daug. Tai tas nulauzimas nera man tiek jau svarbus, aisku idomu, seku visas naujienas, bet kazi ar daryciau ta pats. Nulauzta konsole gerai tuo, kad stipriai praplecia jos galimybes, zadimu galima nusipirkt, ir kaip jau ce minejo, pirkti geriau zaidziasi nei nemokami :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.