Luk1Sas

Mažas klausimėlis apie procesorių.

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki. Norėjau jūsų paklausti vieno dalyko. Ar šis procesorius http://www.aliexpress.com/item/Intel-Xeon-X5460-3-16GHz-12M-1333-Processor-close-to-LGA775-Core-2-Quad-Q9650-CPU/32311282594.html?spm=2114.01020108.3.28.RUgiYv&ws_ab_test=searchweb201556_2,searchweb201644_4_79_78_77_82_80_62_81,searchweb201560_5 veiktų be adapterio ant LGA775, nes pats procesorius yra LGA771? Ten taip rašo, kad veiktų, nes ten yra kažkokie cut'ai padaryti ir kažkur apie 400 žmonių rašo ten, kad viskas su šituo procesoriu čiki. Laukiu jūsų nuomonės :).

Redagavo Luk1Sas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

blogiausiu atbeju adapteri pasimsi. kitas klausimas ar verta. dar siustis is ten ?  :poker:  kad skelbimai pilni tu 775 intel cpu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

blogiausiu atbeju adapteri pasimsi. kitas klausimas ar verta. dar siustis is ten ?  :poker:  kad skelbimai pilni tu 775 intel cpu

Turbūt, kad verta, nes tas cpu ten įvertintas 4,9 iš 5 ir dar 484 žmonės, kurie pirko raše, kad viskas gerai su šiuo cpu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Procesoriu pilna bet ne tokio galingumo ir ne uz tokia kaina :) Pats turejau Q6600 ir dar pries kokius metus ar du pardaviau uz 110lt (~30eur), dar ir dabar paziurejau kad yra tokiu zmoniu kurie uz tiek nori parduoti, o cia uz ~30eur gauni galingesni ir nauja procesoriu.Tad kaip bebutu jei ieskociau galingesnio procesoriaus 775 socet'ui tikrai apsimoketu imti toki.

Redagavo Kamikolas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

svarbu kad atsiustu, is to ir pan saitu viskas daug daug pigiau. to cpu galingumas siai dienai maza ka duos jau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

svarbu kad atsiustu, is to ir pan saitu viskas daug daug pigiau. to cpu galingumas siai dienai maza ka duos jau.

Pats pirkes esu tiek is sito tiek is daugelio kitu puslapiu kodel turetu neatsiusti ? Pardavejas juk patikimas. Cpu yra taipat svarbu kaip ir bet koks kitas komponenetas kaip ramai ,vazdo plokste ar pagrindine plokste. Esme juk yra komponentu visuma kad nebutu daleiskim procesorius labai galingas o pvz ramu truksta ir vistiek visas kompas stringa :D . Tad jeigu galima uz tokia pat kaina ar nedaug didesne gauti galingesni procesoriu tai kodel gi ne imti.

Redagavo Kamikolas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sena motina yra sena motina ir nieko tu su ja jau nepadarysi. bet tokia kaina ir jei yra kantrybes laukt kol atsius tada valio aisku.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nekursiu naujos temos ir paklausiu čia. Ar čia žaidimams tinkamas procesorius? Na ne šių ir ne praeitų. Nu pvz. Tomb Raider. Resident evil 5, 6. Klausiu tik apie procesorių.

Procesorius AMD Athlon II X2 240e, dual core, socket AM3, 2.8GHz, 2MB L2 cache, 45W

Procesoriaus kodas
240e
Pridėtas ventiliatorius
Ne
Procesoriaus lizdo tipas
Socket AM3
Procesoriaus tipas
Athlon II X2 (Dual-Core)
Atminties cache [l2] talpa
2MB
Upca
730143300162
Procesoriaus taktavimo dažnis
2.8GHz
Papildoma informacija
Dual-Core Procesorius, 45W, "Tray" versija
Integruota grafinė sistema
Ne
Garantija
12 mėn. garantija
Fsb magistralės dažnis
2000MHz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nekursiu naujos temos ir paklausiu čia. Ar čia žaidimams tinkamas procesorius? Na ne šių ir ne praeitų. Nu pvz. Tomb Raider. Resident evil 5, 6. Klausiu tik apie procesorių.

Procesorius AMD Athlon II X2 240e, dual core, socket AM3, 2.8GHz, 2MB L2 cache, 45W

Procesoriaus kodas
240e
Pridėtas ventiliatorius
Ne
Procesoriaus lizdo tipas
Socket AM3
Procesoriaus tipas
Athlon II X2 (Dual-Core)
Atminties cache [l2] talpa
2MB
Upca
730143300162
Procesoriaus taktavimo dažnis
2.8GHz
Papildoma informacija
Dual-Core Procesorius, 45W, "Tray" versija
Integruota grafinė sistema
Ne
Garantija
12 mėn. garantija
Fsb magistralės dažnis
2000MHz

Zaidimams tinka. Tik zaisi ant minimaliu arba kaikuriuose zaidimuose ant vidutiniu nustatymu. 

O seip pats gali internete pasiziureti kokio norimo zaisti zaidimo reikalavimus sistemom

Pvz cia  http://www.systemrequirementslab.com/cyri

Redagavo Kamikolas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pvz mano cpu neskirtas žaidimams bet zaidziasi puikei ir gerai, nors ir neišnaudojo visų savo branduolių, bet jei dirbi su kokiu nors soft tai tikrai gerai dirba nes naudoju tada visus 6 branduolius

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žinau, kad čia nereikėtų rašyti nu bet parašysiu. Ar man veiks žaidimas jeigu  reikia 532 dedicated video ram, o aš turiu 216?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žinau, kad čia nereikėtų rašyti nu bet parašysiu. Ar man veiks žaidimas jeigu  reikia 532 dedicated video ram, o aš turiu 216?

Geriausiai suzinoti bandymo budu :) Greiciausiai zaisi ant maziausiu nustatymu, arba pamenu kazkoks buvo zaidimas kuris net nepasileido ir iskart parase kad per mazai VRAM

Redagavo Kamikolas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Girdėjęs esu, kad jei turi daugiau ramų negu reikia žaidimui, kompiuteris automatiškai primeta į V ramus. Tiesa čia? Arba galima padidint pačiam per BIOS, bet man neišeina kažkodėl.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.