viliuxsas

USB laido ilginimas

Rekomenduojami pranešimai

sveiki norejau paklausti ar yra usb laido toki kaip prailgintuva kad is vienos puses ikisi pvz i ps3 konsole ir kita i sixasis ta galini usb didziule? man reikto jo nes mano kambarys yra 50 km2 ir man toli nepasiekiu su laidas aisku su pulteliais tai nieko bet as turiu vaira tai man labai arti prie teliko reikia sedeti o nenoriu akiu gadinti nes ir taip biski susigadines tai man reikia kitaip sakant prailgintuvo usb :D

Redagavo viliuxsas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nu tai nusiperki USB laida kur vienam gale antgalis i kuri kisasi usb o kitam gale iseinantis USB kabelis. Nzn ar supratai bet butent tokio tau reiktu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip yra! ieskok laido vienoj pusej su USB kitoj su MINIUSB antgaliais. Pirkau papildoma sixasis pulteli prie ps tai tokio laido negavau, teks ir man pirkti... Paieskok visose elektronikos parduotuvese yra, tik neaisku ar bus 10m ilgio :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na gyvenu as 3 aukstu kotedziniam name nu kur yra 3 seimos ir ten kas auksti yra po 50 km2 o pirmam aukste didziulis svetaines kambarys tai zinot :D

o gal zinot kiek mazdaug kainuoja toks dalykas ir kiek kainuoja?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tiksliai nezinau bet nekainuos daug tikrai, aisku viskas ir atsizvlgiama i laido ilgi.. kuo ilgesnis tuo brangesnis :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nerasi tokio laido tai paprasyk pas meistriukus kurie tvarko kompus ar veda interneta, tau sumodeliuos kokio nori ilgio tik antgalius reikes nusipikti elektronikos parduotuvej ir viskas, problemos jokios nera.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

boy pk buvau nuvaziaves ir netycia radau ta usb prailgintuvo :lol:

p.s. jus 2 kartus nuspaudete ispejima kad db yra jau 40 % o turi buti 20%

Redagavo viliuxsas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na gyvenu as 3 aukstu kotedziniam name nu kur yra 3 seimos ir ten kas auksti yra po 50 km2 o pirmam aukste didziulis svetaines kambarys tai zinot :lol:

o gal zinot kiek mazdaug kainuoja toks dalykas ir kiek kainuoja?

Ne į temą

jooooo... normaliai bachūras įsikūres. Dydis namo, kaip Panevežio miesto maždaug...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

padalink 100 procu i 5 dalis (tiek ispejimu ir banas) tai gausi 20 procu tai iseina 20 procu uz kiekviena ispejima

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

jooooo... normaliai bachūras įsikūres. Dydis namo, kaip Panevežio miesto maždaug...
tai yra 7 metrai :D

Ne į temą

padalink 100 procu i 5 dalis (tiek ispejimu ir banas) tai gausi 20 procu tai iseina 20 procu uz kiekviena ispejima
boy pk man atsiunte 2 kartus pranesima per tapati laika minu ir t.t. tai man turi buti 20 % o ne 40 % Redagavo viliuxsas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki norejau paklausti ar yra usb laido toki kaip prailgintuva kad is vienos puses ikisi pvz i ps3 konsole ir kita i sixasis ta galini usb didziule? man reikto jo nes mano kambarys yra 50 km2 ir man toli nepasiekiu su laidas aisku su pulteliais tai nieko bet as turiu vaira tai man labai arti prie teliko reikia sedeti o nenoriu akiu gadinti nes ir taip biski susigadines tai man reikia kitaip sakant prailgintuvo usb :D

taip, yra tokiu laidu, vienam gale standartinis usb kistukas, kitam lizdas. tai gali pasinaudot. tiktai turek omeny kad del usb jungties ipatumu nepatartina naudoti kabelio ilgesnio nei 4m., na ziurint dar ka jungsi, pvz kox printeris jau gali grybaut, na o vairui gal ir nieko. zodziu, experimentuok.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.