bugibugi

Dėl game update.

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, ištiko mane tokia problema. Esu parsisiuntęs Uncharted 2 ir carapter'y 5 man bugas, neina toliau žaist. Galvoju gal padėtų man update, kurį parsisiunčiau kartu su geimu. Taigi, kaip man update padaryt su tuo failu? :) Dėkingas už atsakymus. 

Tuo pačiu, gal žinot, kaip galėciau ką nors padaryt kad susitaisytų man. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

na tai pati geima updeitink i naujausia versija kiek updeitu yra. ir tada megink. tik naujink zaidima o ne system.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Išmokau update padariau visvien chapter 5 urban warfare užmetant mergina kopėčiom aukštin, užlipus aukštyn yra įėjimas į pastatą toje vietoje nera vaizdo ir įėjus į vidų işkrenti iš mapo. Galit kas padėt ką turėčiau daryt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

blogas image zaidimo gal. pamegink per nauja atsisiust koki kita. seivai liks galesi test toliau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Reiks bandyt. Bandziau save parsisiust ten dariau visokius dalikus su bruteforse save data ir t.t, pagal youtube niekas nesigavo meta kad save game is corupted. Tai gal zinot ką turėčiau daryt? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

game data istrink ir megink paleist zaidima is naujo. updeitus pamegink kaip tik istrint ir be ju leisk

cfw naujausia? per kita manager megink uzmoutint.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.