Darielis

Žaidžiant fifa 16 liejasi vaizdas

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

Nusipirkau ilgai norėtą PS4 ir Fifa 16. Anksčiau buvau žaidęs ant PC Fifa 15, tai likau nustebintas grafikos, todėl PS4 buvo mano siekiamybė.

Turiu TV, Philips 4k Ultra HD, 400Hz, tačiau žaidžiant fifa, man dažnai liejasi vaizdas (tiksliau kai mušamas kamuolys atsiranda vaiduoklio efektas). Kamuolys skrieja ne kaip apvalus daiktas bet kaip kometa su uodega, kas ištikro labai nuvilia ir neleidžia pasimėgautižaidimu, taip kaip galėjau tą daryti ant pc ir jo ekrano. 

Taigi, norėjau pasiteirauti ar čia visgi PS4 nepaneša mano teliko Hz, rezoliucijos, ar visgi ką nors galima padaryti, kad to nebūtų? Teliko įstrižainė nei didelė nei maža - 102cm.

Kiek skaičiau forumuose, tai PS4 tik 60Hz pavelka, daugiau neišspaudžia, todėl labai neramu, kad visgi apsipirkau. Galėjau tiesiog nusipirkti gerą laptopą ir prisijungti per HDMI kabelį ir tiesiog žaisti.

Ar yra kas nors susidūręs su panašia problema? Norėčiau patarimų arba paaiškinimų. Dėkui labai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Gal yra kokie hz mazinimai pas tavo tv, pasiziurek? Girdejau kurie tv turi motion flow ar kokia ten dideliu hz isnaudojimo galimybe, zmonem atsiranda susiliejimo efektas. Man irgi nepatiktu :) tv ekranas 102cm ne prie ko

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Įsijunk game mode išjunk, visokius hertcų pakėlimus, nes jie gali lieti vaizdą ir pailgina response time.

Redagavo mantukis5000

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tiesiog per TV nustatymus įjunk "GameMode", visa kita TV išjunks automatiškai. Nes tavo problema yra dėl TV vaizdo apdorojimo, PS4 niekuom dėtas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.