OutSider

Turok

Rekomenduojami pranešimai

Matyt Gears Of War ar Far Cry nelošei... [konkrečiai prisiknisiu prie tavo ''idealu'']

totaly agree

siaip pasiziurejau gameplay'ju ir supratau, kad "idealus" zaidimas :D

no offence split :D

Redagavo ViPeRkillz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

na nezaides as to gears of war kolkas dar jis manes nedomina tai negaliu sakyt jis geresnis ar blogesnis uz turoka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turokas yra toks vidutinis žaidimas. Tiesiog vidutinis. Idealių nėra, yra tik blogi, normalūs, geri ir labai geri. Šitas prie normalių ;]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as tai strigau ant jo toi vietoi kai tankas toks kai voras atvaro ir ant tokio klaniuko sedi ir saudo o man reik su RPG susprogdint ji ir soviniu reik pasimt as kai begu mane vis pakerta. turit pasiulymu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as ir db ten sedziu bet jau pawyko keliata kartu iki soviniu nubegt tik beda kad tik pora kart isaut spejau ir nukepe jis mane lb greit jis saudo sunku issauti ir wel greit pasislepti <_<

tu palauk kol jis isauna ir tada bek prie artimiausio akmens ir pasislepk uz jo taip priiartesi iki sowiniu ir ten yra tokia uzuoweja is kurios islindes galesi i ji saudyt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pirma Turok dalis nors tokia normali buvo, bet man visaip patiko, gerai tuos dinozaurus ar "žmogdinozaurus" pašaudyt.

Apie šią dalį tik ir svajoja pažįstamas iš turgelio Lukas, sako, kad nerealus game bus, kažin kaip dabar jaučias kai išėjo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kuo jis jum nepatinka nesuprantu man tai faina po tas dziungles su peiliu pabegiot ir dinozaurus paskerst ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.