xXYREXx

Konsultacija dėl PS4 žaidimų skelbimo

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki! Kaip jau temos pavadinimas byloja, norėčiau pasikonsultuoti su ,ko gero, už mane daugiau išmanačiais žmonėmis šia tema. Taigi šiandien užmačiau šį skelbimą: http://www.skelbiu.lt/skelbimai/parduodu-ps4-ps3-skaitmenines-kopijos-zaidimus-21967963.html iš pirmo žvilgsnio viskas atrodo labai patraukliai, naujausi žaidimai po 20eu ir mažiau. Pats skelbimo autorius teigia jog konsolės tikrai neužbanins, tačiau pirkti žaidimai gali užsirakinti po 6mėn., tačiau gali ir neužsirakinti. Taigi klausimas jums: ar verta pasitikėti šiuo skelbimu? Kadangi pats PS4 konsolėje esu visiškas naujokas, prašau pagalbos! Iš anksto dėkoju.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Čia iš tikrųjų ne pačius žaidimus pardavinėja, o paskyras (account'us) su tais žaidimais. Man asmeniškai tai durna idėja, patarčiau pirkt žaidimus diskuose (kad ir naudotus) ir nebus bėdos :) 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pritariu, geriau pirkti fizinę kopiją, žinoma brangiau kažkiek, tačiau nebus užsirakinėjimų ar banų, bei žaidimą perėjus, jį galima bus išsikeisti į kitą ar parduoti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Konsoles neturetu uzbaninti, o accountai kartais uzsirakina. Pats naudojau gal ~30 accountu, kokie 4 ar 5 uzsirakino.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aišku. Dėkui už išreikštą nuomonę. Jeigu konsolei banas negresia,tai galvoju šį variantą išmeginti, savaime aišku ateityje prioritetą skirsiu fizinėms žaidimų kopijoms.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aišku. Dėkui už išreikštą nuomonę. Jeigu konsolei banas negresia,tai galvoju šį variantą išmeginti, savaime aišku ateityje prioritetą skirsiu fizinėms žaidimų kopijoms.

konsolės tikimybės banas išlieka, pirmiausiai gausi 30 dienų baną, antrą kartą jau amžinai. nes čia pirki vogtus accountus irdeaktyvuoji jų ps4 sistemą. plius dar už 20eur, jeigu jau planuoji pirkti tokius accountus, geriau pirk tiesiai iš rusų už dvigubai žemesnę kainą (plati.ru tarkim), nes kaip supratau šitas žmogus perka būtent iš ten (ar panašaus saito) 

Redagavo KypuTeTpaBy

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tarkim atsisiunti žaidimą iš to nupirkto acc, atsilogini ir daugiau neprisilogini. Ir tas acc lieka visada tavo konsolei, nes jei ištrinsi acc, tai išsitrins ir žaidimas, taip?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tarkim atsisiunti žaidimą iš to nupirkto acc, atsilogini ir daugiau neprisilogini. Ir tas acc lieka visada tavo konsolei, nes jei ištrinsi acc, tai išsitrins ir žaidimas, taip?

na bent kaip aš supratau iš visų aprašymų ir komentarų, tai tu gauni acc, deaktyvuoji jį, prisijungi prie savo ps4, padarai tam acc savo ps4 kaip primary, užeini į purchase history ir siunti viską, ką žmogus buvo nupirkęs. kai viską išrinkai siuntimui, išeini iš acc ir daugiau į jį nebe užeini, nes kaip supratau, tau parduoda ne patį acc, o info nuo jo. todėl pw bus keistas 10 kartu arba deaktyvuotas n kartu pas kitus žmonės. dar supratau tai, kad jeigu visgi užblokuos acc arba pasikeis jo pw, tai žaidimai vis vien veiks, kol neužeisi į tą acc, tada užsidės lock ženkliukai ant žaidimų. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neapsimoka tokius acc pirkt. Pvz is plati .ru man zaidimai po 3 dienu uzsirakino, antram akauntui is kart nebuvo ko zadejo. Nepatikima, geriau gameshare su draugu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei tikrasis accounto savininkas pasiskus oficialiai sony, tai konsoles banas tikrai tiketinas. Cia gi crakintus(vogtus) accountus pardavineja, o tai nera legalu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na po viena kur geima accounte tai kartais uzsirakina. Taciau verta medzioti kas savo asmeninius acc parduoda, pvz vakar pasiemiau 3 metu senumo acc su siais geimais uz 200 usd.

Battlefield Hardline: Deluxe + Standard + Premium
Mortal Kombat X Premium Edition
UNCHARTED™ 4: A Thief’s End Deluxe Edition
WWE 2K16
ASSASSIN'S CREED SYNDICATE + Season Pass
Battlefield 4™ Premium + ALL Weapon Dlc's
Diablo III: Reaper of Souls - Ultimate Evil Edition
LEGO BATMAN 3
Sleeping Dogs: Definitive Edition
MINECRAFT: PLAYSTATION®4 EDITION
EVOLVE
MADDEN NFL 16
Trine 2: Complete Story
THE ELDER SCROLLS ONLINE
Uncharted™: The Nathan Drake Collection
Need for Speed™ Rivals
Blood Bowl®2
PLANTS VS ZOMBIES GARDEN WARFARE
The Witcher 3: Wild Hunt + Expansion Pass
Watch Dogs
F1™ 2015
Child Of Light
Borderlands: The Handsome Collection
The Last of Us™ Remastered
TONY HAWK'S PRO SKATER 5
FIFA 16
FIFA 15
NBA 2K16
Dying Light
Middle-earth™: Shadow of Mordor™-Game of the Year
Worms™ Battlegrounds
FAR CRY 4
METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN
BLOODBORNE
GODZILLA [bUNDLE ONLY]
Mad Max
DRAGON AGE: INQUISITION
Until Dawn
Grand Theft Auto V
CALL OF DUTY : ADVANCED WARFARE + Season Pass
The Evil Within
The Order: 1886™
Destiny + Expansion Pass + The Taken King Collector’s Edition
THE CREW
RAGON BALL XENOVERSE
Call of Duty®: Ghosts
BATMAN ARKHAM KNIGHT + Season Pass
GOD OF WAR® III REMASTERED
LittleBigPlanet™ 3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet 200usd už acc, kuris kažin kiek laiko pratemps, išties keistas sprendimas. bet kaip sakant ne mano pinigai, ne mano problemos :) jeigu žmogui tai patinka ir jam tai veikia, tai kodėl ne.

bet pats su tais acc tikrai nerizikuočiau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai tai sąžinė neleistu pardavinėti acc arba pirkti, nes žinau kad tai yra nelegalu ir tai draudžia taisyklės 

Bet kaip sakė @KypuTeTpaBy ne mano pinigai ne mano problema 

Nes dabar kaip aš nenaudoju PS tai irgi galėčiau parduoti ji, kad užsidirbti, bet man to nereikia, nes gal vėl kada įsigysiu PS tai naudosiu sena savo acc kam kurti vėl ta nauja 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet 200usd už acc, kuris kažin kiek laiko pratemps, išties keistas sprendimas. bet kaip sakant ne mano pinigai, ne mano problemos :) jeigu žmogui tai patinka ir jam tai veikia, tai kodėl ne.

bet pats su tais acc tikrai nerizikuočiau

Moketa paypal, 180 dienu reiskia pratemps.

49 geimai uz 4 geimu kaina man visai priimtinas variantas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Moketa paypal, 180 dienu reiskia pratemps.

49 geimai uz 4 geimu kaina man visai priimtinas variantas.

Per visokius ispardavimus su USA store ir taip kokiu 30 zaidimu nusipirktum ir kurejus paremtum. Tai ner ko sleptis po zema kaina. Mentalitetas tiesiog toks ir tiek. Dabar norint ir perkant ne naujausius digital zaidimus, galima labai pigiai zaisti ir taip. Bet kam nesinori moketi visada ras budu ta daryti, bet nereikia meluoti sau ir kitiem :]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.