ChallengeR

Nintendo Switch naujienos

Rekomenduojami pranešimai

Labai prastas produktas, ta prasme nekokybiškas kaip už tokią kainą. Ekranas plastmasinis, pultelio laikyti betkaip negali nes blokuoja BT signalą ir prarandi valdymą. Dabar net kinietiškos firmos gamina kokybiškesnius produktus, o čia gi Nintendo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pas mus jau yra 320 eu. Zelda atskirai 57 Eu. Kas nors gali paaiskinti uz ka moketi tokius pinigus?, kad pazaisti Mario ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mus jau yra 320 eu. Zelda atskirai 57 Eu. Kas nors gali paaiskinti uz ka moketi tokius pinigus?, kad pazaisti Mario ?

O kur gyveni? na aš gal dar palauksiu ir kol daugiau žaidimų išleis ir kol nulauš kad pažaist pvz 1-2 switch, nes už zelda dar sumokėčiau pinigus bet už tą tai nesamonė su tokia kaina.. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kur gyveni? na aš gal dar palauksiu ir kol daugiau žaidimų išleis ir kol nulauš kad pažaist pvz 1-2 switch, nes už zelda dar sumokėčiau pinigus bet už tą tai nesamonė su tokia kaina..

Vokietijoje

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu nesitikejau, kad toks sudo gabalas bus  :D  :grt:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

puikiai.

to pačio žmogaus video

Nuostolis bus nintendai :) :)

tai taip, ypač su rekordiniais pardavimais. Viskas nintendo doom, kaip ir microsoft po xbox 360 rrod, kaip ir sony po ps3 ylod.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Fisherman šiais laikais tokio pigaus šlamšto joka rimtesnė įmonė negamina, o pardavinėja tai už kosminę kainą kai kokybės absoliutus nulis. Jei taip palyginus su PS Vita, tai Vita kaip naujas S klasės Mersas, o Switch kaip neprižiūrėtas žigulys.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nintendo Switch Dock Has Been Pulled From The Nintendo Store

The Nintendo Switch dock has been removed from Nintendo’s official store, and many are wondering if it’s because of recent issues with the dock. There have been many issues with the Nintendo Switch dock, the dock scratching the screen and the dock being bent are two of the most common issues that people have reported. Could it be that the product is being recalled, and there will be a new Nintendo Switch dock coming?

Here’s what you will now see when you go to the page for the Nintendo Switch dock. Some have mentioned if it has just sold out, but it wouldn’t be totally removed from the site if so.

Source

Nintendo Switch: Left Joy-Con connection issues stem from its bluetooth antenna IT'S NOT AS SPECIAL AS THE RIGHT JOY-CON.

Connection issues experienced by the Nintendo Switch’s left Joy-Con seem to stem from the way they’ve been made, a YouTube channel recently deduced.

Spawn Wave has torn the left Joy-Con apart, revealing a different configuration than the stable right Joy-Con. The left-hand controller has its Bluetooth antenna soldered directly onto its motherboard, unlike the right-hand’s dedicated antenna. The right Joy-Con needs this special configuration because it also houses an infrared camera and amiibo NFC reader in its innards.

The video below shows how you can fix the issue… providing you’re good at soldering.

Source

Redagavo SoulReaver

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Su wiiu krito zemyn, su situo vapsie nusiris i bedugne  :dwn:  :troll:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

su Pokemon Go uždirbo gerai Nintendo, o konsoles gaminti jau nebemoka, turbūt pamiršo kaip reik gaminti 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Fisherman šiais laikais tokio pigaus šlamšto joka rimtesnė įmonė negamina, o pardavinėja tai už kosminę kainą kai kokybės absoliutus nulis. Jei taip palyginus su PS Vita, tai Vita kaip naujas S klasės Mersas, o Switch kaip neprižiūrėtas žigulys.

Nereikia čia taip sakyti, visi prigamina prastų aparatų. Tarkim man teko keisti 3 ps3 phat kurie priminsiu kainavo iki 600 dolerių išleidimo metu. Aš turiu irgi vita, man jinai patinka, bet sony tai p* ant jos, kortelės iki dabar dar kainuoja belekiek, nors palyginus jos nieko nėra įpatingo. Kaip kokybės nulis ką tu pezi, visos konsolės problemų pradžioje turi, nereikia pro rozinius akinius žiūrėti. Nesakau, kad switch yra idealus dalykas, bet jo reikia, nes kito handheld nėra, nėra vita 2, o telefonų žaidimai tai ten tai nulis kokybės. Aš iš ties nesuprantu Jūsų, tarkim man xbox nerūpi, bet aš žinau, kad jo reikia ir džiaugiuosi, kad yra, kuo daugiau visko bus žaidimų pasaulyje tuo geriau pirkėjams juk. Konkurencija yra gerai, nes kiek nintendo, kiek sony, kiek microsoft šūdo yra dare ir jeigu jie būtų vieni, tai nebūtų stengiesi pritraukti žmonių, nes jiems būtų p*. Tarkim xbox one kai išleido ir dabar yra vos du skirtingi dalykai, sveikinu microsoft dėl to. Nėra tas switch prastas, kaina 300 dol irgi normali negi nori už dyką? Vita kainavo 300 dolerių, plius dar atminties kortelės kainos.

@Fisherman bet ne tie laikai jau, kodėl su Wii U taip nebuvo 

nelabai girdėti buvo  

Wii u buvo wii u, pats turiu ir žinau kaip ten yra. Bet čia handheld jie išmano, switch nėra tas koks namų konsolė kuri nustebina savo galia, tai tai tiesiog yra kitas handheld ir kaip handheld yra neblogas, gal netobulas, bet indie kūrėjai liaupsina, tai jiems kaip tik vieta switch. Asmeniškai aš ją priglausiu prie savo ps4, nes keliaujant patogu. Tai gali būti nevisiems, bet tegul būna nereikia taip nurašyti, reikia nintendo, reikia sony, reikia microsoft ir reikia ak, nes kai galima rinktis yra gerai. Juk kaip žaidėjai turime džiaugtis hobiu, o nebūti fanboy'ais. Sakau man patinka ps4, bet slim labiau, xbox one s irgi atrodo puikiai, switch pirksiu tikrai. Aišku tiems kuriem atrodo šitas variantas nelabai tinkamas palaukite, duokite laiko, nes jokia konsolė nuo pat pradžių nebuvo wow, reikėjo visiems įsivažiuoti. Reikia džiaugtis tarkim tiek Zelda, tiek Horizon puikus žaidimai ant konsolių, sony, microsoft, nintendo viens kitą sveikina, o mes čia pešamies. Aš suprantu, kad jums irgi patinka konsolės ir žaidimai, tai fuck it džiaugkimės ką turime ir laukime daugiau puikiu žaidimų.

Su wiiu krito zemyn, su situo vapsie nusiris i bedugne  :dwn:  :troll:

Niekas neverčia juk tave pirkti ar tau trukdo switch? Pas mane yra wii u, pas mane yra ps4, galiu džiaugtis abiejų žaidimais ir nematau tikslo eiti ir varyti ant kitų mėgstamų konsolių.

su Pokemon Go uždirbo gerai Nintendo, o konsoles gaminti jau nebemoka, turbūt pamiršo kaip reik gaminti 

Iš pokemon go ten jie palyginus ne tiek daug gavo, nes apie 20 procentų. Kaip gali pamiršti, mes čia taip lengvai kalbame, bet tai nėra paprastas dalykas, kaip ir žaidimus, filmus, bet ką kurti reikalauja daug pastangų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kad labai geri pardavimai kol kas. netgi sako geriausi pardavimai is nintendo konsoliu .. kazkur ten kazka skaiciau tokio. tokie dalykai kurie cia pasak blogi tikrai tas niekas nerupi per daug nintendo fanam. na isikis ten paminkstinimu ar dar ka nors sugalvos pasitaisyt ir naudosis toliau. na tabletas su prilipdytais pulteliais , ne pirmas tikrai jau tokiu visa kruva turim, vieni geresni kiti prastesni ir switch tikrai nera geriausias ar patogiausias tabletas su prilipdytais analogais ir knopkem. bet tai nintendo, cia eis nauji nintendo zaidimai. tai nori nenori reiks pirkt ir uzsimert i visus ten nedadarymus jei pasitaikys. nes kitos konsoles nebus is nintendo , bus tai kas yra ir zaidimai suksis cia. o siaip ir kaina per didele ir ekranas per prastas ir galios ner daug pagal siu dienu smartus netgi. bet zelda ir mario . ka darysi. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.