mantukis5000

Savaime atsidaro xbox 360 S diskasukis

Rekomenduojami pranešimai

Kai pasileidžiu Xbox 360 S, tai pradeda mirksėti žalias taškas ant įjungimo mygtuko ir dar kai kraunasi profiliai, diskasukis pats atsidaro ir užsidaro. Kai prisijungiu prie profilio, pasirodo dashboardas. Ta pati lemputė mirksi ir dashboarde rašo reading, nepriklausomai nuo to ar yra, ar nėra disko. Tuomet aš atidarau diskasukį, įdedu diską ir pasileidžiu žaidimą ir po kelių minučių Xboxas pats atidaro ir uždaro diskasukį (arba tiesiog nulūžta) ir atsiduriu dashboarde, rašo reading ir nieko nenuskaito. Po to, kai atidarau ir uždarau, dažniausiai, žaidimas veikia be problemų, išskyrus Forza 3. Kai Forza 3 pasileidžia ir pradedi lenktynes visos kameros būna nenatūraliai priartintos ir mašinos dideliu greičiu važiuodamos per daug suka (to anksčiau tikrai nebuvo) ir dar kartais trūksta textūrų ir vietoje jų rodo žalius ir violetinius stačiakampius. Forza 3 yra įrašyta į hard drive iš 2 diskų, ki dar veikė normaliai. Kas šitam Xboxui galėtų būti? Ir kas atsitiko Forzai?

Xbox 360 slim 2010 250gb, nenulauštas

Redagavo mantukis5000

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą
Kai apie forzą parašei, tai man iškart mintis: Jo xbox 360 yra apsėstas. :D Kvieks kunigą tiesiog. :D

Jei rimčiau, tai dažnai tokios nesąmonės vyksta po blogų flashų, arba kai diskasukio elektros laidas išsiklibina. Bandyk ardyti xbox 360 ir laidus diskasukio iš naujo prijungti. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Kai apie forzą parašei, tai man iškart mintis: Jo xbox 360 yra apsėstas. :D Kvieks kunigą tiesiog. :D

Jei rimčiau, tai dažnai tokios nesąmonės vyksta po blogų flashų, arba kai diskasukio elektros laidas išsiklibina. Bandyk ardyti xbox 360 ir laidus diskasukio iš naujo prijungti. :)

Niekada neflashintas. Kaip tas laidas gali išsiklibint, jei Xbox kelis metus guli ten pat ir dar tas laidas turi apsaugą nuo to. Lygtais po dashboard update taip vyksta, bet nesu tikras.

Redagavo mantukis5000

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pabandyk googlint savo problemą, gal rimtai update buvo blogas. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pabandyk googlint savo problemą, gal rimtai update buvo blogas. :)

Radau, kad gali būti blogas diskasukis, motininė plokštė, laidas sunkiai liestis, sulūžęs plastikas(tikrai šito nėra, nes ardžiau ir žiūrėjau prieš 3 metus), kad demonai apsėdo konsolę :D . Kai atsidarinėja diskasukis nėra "eject" mygtuko paspaudimo garso (kai pati). Pradedu galvot, kad pigiau ir lengviau, būtų nusipirkti naudotą xboxą, kad ir phat.

Redagavo mantukis5000

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na, jei pinigų ne gaila, tai gali ir naują pirkti, aš tai vis tiek bandyčiau susitvarkyti jau turimą xbox. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na, jei pinigų ne gaila, tai gali ir naują pirkti, aš tai vis tiek bandyčiau susitvarkyti jau turimą xbox. :)

Už 100 eurų galima xboxą naudotą nusipirti ir ką taisyti neaišku  :(

Ne į temą

http://creepypasta.wikia.com/wiki/Console_Me

Xboxas nori mane nužudyti :D  

Atnaujinimas: Forzą susitvarkiau, buvo įjungtas multiscreen. Dar xbox 360 atjungiau nuo elektros ir įjungiau, sumažėjo atsidarinėjimas (panašu, kad softo bugas).

Atnaujinimas 2: Problemą išsprendžiau dashboardo perinstalliavimu, buvo užsibuginęs.

Redagavo mantukis5000

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne softo cia problema.

Greiciausiai dvdromo PCB gedimas.

Dar gali buti kabeliai is motinos i dvdroma kazkur nekontaktuoja.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne softo cia problema.

Greiciausiai dvdromo PCB gedimas.

Dar gali buti kabeliai is motinos i dvdroma kazkur nekontaktuoja.

SATA?

Jei dvd romo pcb gedimas, tai brangus remontas?

Po kažkur penkių atsidarymų užsidarymų žaidimai veikia normaliai.

Redagavo mantukis5000

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip suprantu pas tave slimas, Tai man buvo tokia pati problema tik su shut down mygtuku. Kaltas buvo faceliftas vadinamas. Kadangi mygtukai lieciami ten kazkas uzsibugina, bent kaune kur man tvarke sake gan daznai pasitaiko slimam ypac jei stickeri uzsiklijuoja zmones. Issiardyk nusiimk faclifta ir su pulteliu pasijunges palosk ir manau problemos nebus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Remontas nepigus. Kaip dar minejo gali buti tas ribon kabelis, jis atsakingas uz mygtukus priekineje paneleje, gali but kad kazkurioj vietoj pazeistas ar ishsitraukes.

SATA?

Jei dvd romo pcb gedimas, tai brangus remontas?

Po kažkur penkių atsidarymų užsidarymų žaidimai veikia normaliai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pradzioj keisk ta plokshcia zalsva plastikini kabeliuka kur ant paneles priklijuota. Jei nepades tada keisk visa tai priekyje schema kur i xboxa isistato.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pradzioj keisk ta plokshcia zalsva plastikini kabeliuka kur ant paneles priklijuota. Jei nepades tada keisk visa tai priekyje schema kur i xboxa isistato.

Kolkas veikia, laido galą nuvaliau, nes buvo dulkėtas, testuoju kolkas

Redagavo mantukis5000

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.