Jeisonas

5 reciausi jusu zaidimai

Rekomenduojami pranešimai

Nebutinai, bet  daznai retas=brangus vien del tos pacios priezasties kad ju buvo mazai parduota ir nebutinai daiktas turi buti idomus ir kokybiskas. Jei paziuret PS2 retu top desimtuka tai vienas is ju buvo atsauktas is prekybos, kiti 9 visiskai nevyke biudzetiniai zaidimai. Visi yra reti ir brangus. 

Bet ir dažnai kai žaidimas nebūtinai retas yra brangesnis negu žaidimas kuris ribotai išleistas. Tarkim dauguma klasikiniu nintendo žaidimų jie kainas turi, nes žmonės juos dažnai kolekcionuoja ir laikosi kolekcijose. Plius yra retų žaidimų kurie išleisti tarkim tik Japonijoje, jų palyginus yra mažai išleista, bet jie ir nekainuoja brangiai, todėl žmonės dažnai juos importuojasi. Tarkim turiu ps2 star wars unleash originalų žaidimą kuris yra gamyklinis brokas, vietoje star wars buvo įrašytas spyro. Žinau, kad tai retas dalykas, bet ar jisai vertingas? Čia jau nuo žmogaus kuris norėtu jį turėti priklauso, nes vienam čia kaip paprasčiausias brokas, o kitam kolekcinės vertybė. Šiaip per daug nežiūriu į tą retumą, nes ar verta mokėti už kažką reto kas man nepatiktu? Jeigu galiu išleisti ant dažnesnio, bet man patinkančio žaidimo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Bet ir dažnai kai žaidimas nebūtinai retas yra brangesnis negu žaidimas kuris ribotai išleistas. Tarkim dauguma klasikiniu nintendo žaidimų jie kainas turi, nes žmonės juos dažnai kolekcionuoja ir laikosi kolekcijose. Plius yra retų žaidimų kurie išleisti tarkim tik Japonijoje, jų palyginus yra mažai išleista, bet jie ir nekainuoja brangiai, todėl žmonės dažnai juos importuojasi. Tarkim turiu ps2 star wars unleash originalų žaidimą kuris yra gamyklinis brokas, vietoje star wars buvo įrašytas spyro. Žinau, kad tai retas dalykas, bet ar jisai vertingas? Čia jau nuo žmogaus kuris norėtu jį turėti priklauso, nes vienam čia kaip paprasčiausias brokas, o kitam kolekcinės vertybė. Šiaip per daug nežiūriu į tą retumą, nes ar verta mokėti už kažką reto kas man nepatiktu? Jeigu galiu išleisti ant dažnesnio, bet man patinkančio žaidimo.

Vaikytis retu zaidimu, tai ce jau sekanti kolekcionavimo stadija. Tokiem zmoniem neidomus pats zaidimo turinys, svarbu kad kuo maziau zmoniu ji turetu. Gal ce kompleksas koks islenda nu bet taip yra, jei pradesi kazka kryptingai rinkti po kiek laiko vistiek pradesi dairytis tik y retus daiktus. Man irgi idomiausi ir geriausi tie zaidimai kuriu dar neturiu. Beje labai idomu pamatyti tavo star wars, nesu girdejas apie toki. Prasau idek foto kur nors.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nėra labai blogai kartais pasigirti ką smagaus turi :)

Pas mane nieko labai ypatingo, bet yra keletas malonių akiai.

1. .Hack//..  (ps2) - Visos 4 dalys, pilnos komplekacijos. Teko pavargti kol gavau vieną anime kompaktą, bo trūko nusipirkus.

2. Mana Khemia 2 (ps2) - Pirmą dalį ir turiu bet antrą sunkiau rasti.

3. SkyGunner (ps2) - truputį tikejausi, kad bus daugiau kaip Crimson Skies, bet vis tiek smagus žaidimas nors ir sunkus.

4. Class of Heroes 2g (ps3) - nei labai retas nei ką, bo galima nesunkiai digital nusipirkti, bet vis tiek turėti limited edition žaidimą smagu.

5. Pier Solar  (MD) - daba atrodo išleido ir ant kitų konsolių, bet vis tiek smagu turėti. 

Redagavo Skirie

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nėra labai blogai kartais pasigirti ką smagaus turi :)

Pas mane nieko labai ypatingo, bet yra keletas malonių akiai.

1. .Hack//..  (ps2) - Visos 4 dalys, pilnos komplekacijos. Teko pavargti kol gavau vieną anime kompaktą, bo trūko nusipirkus.

2. Mana Khemia 2 (ps2) - Pirmą dalį ir turiu bet antrą sunkiau rasti.

3. SkyGunner (ps2) - truputį tikejausi, kad bus daugiau kaip Crimson Skies, bet vis tiek smagus žaidimas nors ir sunkus.

4. Class of Heroes 2g (ps3) - nei labai retas nei ką, bo galima nesunkiai digital nusipirkti, bet vis tiek turėti limited edition žaidimą smagu.

5. Pier Solar  (MD) - daba atrodo išleido ir ant kitų konsolių, bet vis tiek smagu turėti. 

Jo Hack serija tikrai retoka, matau tik pirma daly ir ta nemaziau 25eur, o taip kad visos keturios nesu mates nei brangiu nei labai brangiu. SkyGunner tai mano tipo zaidimas, gaila kad USA ir JP versijos tik, tai irgi matyt neteko. O seip tai jo visu penketai idomus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vaikytis retu zaidimu, tai ce jau sekanti kolekcionavimo stadija. Tokiem zmoniem neidomus pats zaidimo turinys, svarbu kad kuo maziau zmoniu ji turetu. Gal ce kompleksas koks islenda nu bet taip yra, jei pradesi kazka kryptingai rinkti po kiek laiko vistiek pradesi dairytis tik y retus daiktus. Man irgi idomiausi ir geriausi tie zaidimai kuriu dar neturiu. Beje labai idomu pamatyti tavo star wars, nesu girdejas apie toki. Prasau idek foto kur nors.

Ten, kad suprasti reiktu nufilmuoti, nes iš nuotraukos atrodo kaip star wars.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu tik du žaidimus kolekcijoje (diskais), nebrangūs, kainuoja po kelis svarus. Bet man jie svarbūs, pirmasis sąraše, jaučiuos lyg būtų pakeitęs mano gyvenimą. :)

1. Need For Speed: Porsche Unleashed

2. Chaos Legion

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nuo temos pradzios praejo metai, gal verta perzvelgt ir pakoreguot savo Top penketukus, galbut isigijot kazka reto. Nes pries tai situacija su rarais buvo liudnoka lietuviu kolekcionieriu tarpe :).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.