Jeisonas

5 reciausi jusu zaidimai

Rekomenduojami pranešimai

Tema kolekcionieriams, kiekvienas savo kolekcijoj turim zaidimu kuriais didziuojamies, tai va pavardinkim po 5 pacius reciausius, brangiausius zaidimus. Butu gerai kad su trumpu aprasymu, kodel butent tie. Grysiu po darbo idesiu savo penketuka, reiktu kazkaip perzvelgt lentynas, nes tik pora i galva sauna.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nerašysiu brangiausiu pagal kainą, nes tada mano kolekcija verta nedaug. Surašysiu brangiausius sau :D

1. SNES su dėže ir beveik pilnu komplektu. (Gal nelabai tinka, bet man tai rečiausias daiktas kolekcijoje :D)
2. Neoriginali Sonic The Hedgehog diskete Sega MD. Tiek daug valandų praleista, ir mano pirmas Sega MD žaidimas, kai buvau mažas.

3. Tiny Toon: Busters hidden treasure. Atsimenu kai bandžiau pereiti žaidimą, ir per paskutini boss fight sega neyčia pajudino pusbrolis. Kitą kart buvau jau gal apie 905 žaidimo perėjęs ir pats netyčia pajudinau sega per daug patraukęs puto laidą :D

4. Super Mario Allstars SNES. Pirma SNES disketė, tai atsižaista ilgai :D

5. Chase HQ ant Sega MD.

Redagavo mariusgar

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

NES- Power blade 2, labai jo norejau, ilgai ieskojau, dabar ieskau 1 dalies.

Genesis- Earthworm jim2, ta pati istorija..

PS1- Tomb raider 2, pirmas isigytas orig ps1 zaidimas

PS2- Need for speed underground2, pirmas isigytas orig ps2 zaidimas

3DO- Road & track, labai daug prazaista valandu kompeskej si zaidima, po keleto metu is nostalgijos ji isigijau (su visa konsole zinoma), pakolkas vienintelis originalas, ir tai tik diskas.. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

NES- Power blade 2, labai jo norejau, ilgai ieskojau, dabar ieskau 1 dalies.

Genesis- Earthworm jim2, ta pati istorija..

PS1- Tomb raider 2, pirmas isigytas orig ps1 zaidimas

PS2- Need for speed underground2, pirmas isigytas orig ps2 zaidimas

3DO- Road & track, labai daug prazaista valandu kompeskej si zaidima, po keleto metu is nostalgijos ji isigijau (su visa konsole zinoma), pakolkas vienintelis originalas, ir tai tik diskas.. :)

NES Power Blade 2 ar ce ne tas legendinis brangusis zaidimas kuri Bitplakis paskolino? Bje pirma dalis tai visai nereta ir nebrangi, esu kazkur uz desimtuka mates.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

NES Power Blade 2 ar ce ne tas legendinis brangusis zaidimas kuri Bitplakis paskolino? Bje pirma dalis tai visai nereta ir nebrangi, esu kazkur uz desimtuka mates.

http://www.ebay.com/itm/Power-Blade-2-Nintendo-NES-1992-US-NTSC-COMPLETE-CIB-MINT-RARE-/221882053518?hash=item33a933738e:g:JP4AAOSwl8NVfMIm 

Kaina nebloga sakyciau :D

Redagavo blynda

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Biski susimaisiau- NES as pirma dali turiu, antros ne.. :D, kaip ten bebutu kainos kosmines. Tie zaidimai is mano saraso siom dienom beverciai, kazkada as mokejau daug, pvz "TR2", ps1 zaidimas apie 60lt kainavo, o mano menesine "stipuha" 32lt., bet kazkaip nusipirkau.. Siom dienom as jo nei uz 50e neparduociau, nes brangus atsiminimas, o ir ne piniguose laime, ir panasiai.. :)

Esi zaides?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Biski susimaisiau- NES as pirma dali turiu, antros ne.. :D, kaip ten bebutu kainos kosmines. Tie zaidimai is mano saraso siom dienom beverciai, kazkada as mokejau daug, pvz "TR2", ps1 zaidimas apie 60lt kainavo, o mano menesine "stipuha" 32lt., bet kazkaip nusipirkau.. Siom dienom as jo nei uz 50e neparduociau, nes brangus atsiminimas, o ir ne piniguose laime, ir panasiai.. :)

Esi zaides?

Turbut kad teko, manau buvo geltonuose kartridzuose. Is screenshotu sunkiai atgaminu, bet lyg kai kurios vietos matytos. Reiktu gameplay youtubei paziuret, su muzika gal ir atgaminciau. Matosi kad AAA klases zaidimas buves tais laikais. Na @REITAVSV tai tikrai si zaidima gales i top 5 isirasyt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei apie kolekcija šnekėti tai tik viena brangiausia turiu tai yra The last of us statulele + žaidimas, kuri dabar kainuoja belekokius pinigus, ir šiaip brangiausiai mokėjau už statulele, o kitos mažiau kainuoja ir neturi tokios vertės kaip The last of us, bet nors kainos ant kitų pakilo bet neperdaugiausiai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1. Turiu Shadow Hearts (PS2) pirmą dalį. Bent ebay randu labai dideles kainas už jį.
2. Paskui kiek randu, tai Tony Hawk Pro Skaters 2 PAL (N64) versija visai nemažai verta, o tai tik parodo, kad žaidimas gali būti retas.

3. Man asmeniškai Kingdom Hearts (PS2) žaidimai reti, tai tik visai neseniai pavyko nugvelbti abi pirmas dalis.

4. Snes žaidimas Terranigma, už šį išvis žvėriškos kainos.
5. Ir Taip pat Snes žaidimas - Secret of Mana.
Kažkaip tik dabar supratau, kad internetu pardavęs šiuos žaidimus tomis internetinėmis kainomis, galėčiau nusipirkti sau xbox one. :D 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kažkaip tik dabar supratau, kad internetu pardavęs šiuos žaidimus tomis internetinėmis kainomis, galėčiau nusipirkti sau xbox one. :D

Tik ne Lietuvoje užsienį lengviau parduotum už normalią kainą

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano penketukas

1. PS2 Wizardry: Tale of the Forsaken Land NTSC-U (naujas) (istorija tokia kad zmogus surinkes visus USA regiono PS2 zaidimus uz sita zaidima mokejo daugiausiai, pries tai jis turejo net keturias kopijas bet visos jos buvo su kazkokia skyle bercode, arba to barcodo visai nebuvo. Jam tai netiko nes jis rinko tik visiskai naujus gamykliskai ipakuotus zaidimus. Mano versija irgi nauja, bet be gamyklinio celafano (pasak pardavejo kai kurie nauji USA zaidimai jo neturedavo). Kas idomu kad pirkau parduotuveje kur kainose zmones turetu gaudytis nes tai ju duona, bet mokejau palyginus nedaug).

2. PS1 Azure Dreams PAL kaip ir visi RPG zaidimai gan brangokas radau turgui uz kapeikas, pardavejas irgi matomai nesigaude ka parduoda.

3. PS2 EYETOY: PLAY for promotional use only neradau apie sita info jokios internete tai ytariu kad retokas, nors nebutinai brangus

4. PS3 AGAREST generations of war CE irgi retokas nemanau kad pigiau galima rast dabar negu isleidimo diena.

5. P.T.O. IV PAL butent pirmojo leidimo zaidimas su KOEI's 25th Aniversary logotipu

O seip kazi kokiu retenybiu daugiau nerasta, retas zaidimas manau turetu brangiau kainuot negu isleidimo diena.

1. Turiu Shadow Hearts (PS2) pirmą dalį. Bent ebay randu labai dideles kainas už jį.
2. Paskui kiek randu, tai Tony Hawk Pro Skaters 2 PAL (N64) versija visai nemažai verta, o tai tik parodo, kad žaidimas gali būti retas.

3. Man asmeniškai Kingdom Hearts (PS2) žaidimai reti, tai tik visai neseniai pavyko nugvelbti abi pirmas dalis.

4. Snes žaidimas Terranigma, už šį išvis žvėriškos kainos.
5. Ir Taip pat Snes žaidimas - Secret of Mana.

SNES zaidimai neabejotinai vertingi, jei dar dezute ar knygute turi tai tuolabiau. Kingdom Hearts abieju platinos buvo isleistos tai jau rodo kad buvo parduota daug kopiju, as labai daznai sutinku sita zaidima.

Redagavo Jeisonas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kiek pastebėjau jūs maišote retus daiktus su brangiais. Retas žaidimas, reta aksesuaras nebūtinai turi kainuoti daug (jeigu jie buvo prasti niekas nepirko, bet ir niekas beveik nenori. Jie kainos neturės aukštos, tačiau bus jų nedaug bus) ir vice versa.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Norėjau kažką panašaus rašyt kaip Fisherman. Tai va, savo sąrašą bandysiu išvardint ne pagal retumą ar man asmeniškai brangumą, o pagal rinkos kainą. Kurie rečiausi - nežinau, reiktų ilgai ieškoti. Žaidimų turiu tiek daug, tad galiu ir praleist. Bet faktas, kad manųjų brangiausių perlų reikia ieškot tarp NES, SNES, N64 ir MD žaidimų.

1. The Legend of Zelda (NES) auksinis kartridžas. REITAVSV dovana už simbolinę kainą.

2. Super Castlevania IV (SNES). remixas27 pardavė už simbolinę kainą.

3. Felix The Cat (NES). Mano geriausias vaikystės žaidimas, todėl nepagailėjau 55Lt parsisiųsti iš JAV. Dabar jo kaina daugiau nei trigubai didesnė.

4. The Legend of Zelda A Link to the Past (SNES). Radau Berlyno sendaikčių turguj. Dabar rinkos vertė 3 kartus didesnė.

5. Soleil (Mega Drive). Pirkau iš REITAVSV už simbolinę kainą.

Faktas, kad daug ką praleidau. Yra daugybė kitų žaidimų. Pavyzdžiui, Sonic CD (Mega CD), Sonic Adventure 2 (DC), Klonoa Lunatea's Veil (PS2), Yoshi's Island (SNES) ir t.t. ir t.t... Smagu žinoti tai, kad per eilę metų turėdamas gan nedideles pajamas sukaupiau didžiulę kolekciją, kurios vertė vis kyla. Aišku, man ji brangi visų pirma man asmeniškai kaip žaidimų istorijos dalis, bet ir pinigine išraiška sulig kiekvienais metais vertė smarkiai kyla. Ir kaip narkata minėjo - ebay kainomis, ne Lietuvos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Asmeniškai man tokia tema skamba kvailai, čia panašiai kaip "einame palyginti kieno didesnis?" Turiu aš ten irgi kokį legend of dragoon kuris ale 100 svarų, r-type 3 kur 250 dol, dreamcast fishining rod pal regionio kurio iš vis nežinau vertės, nes ebay retai būna. Bet tiesa yra, kad esu survival horror fanas ir labiau man patinka, bei vertinu silent hill, resident evil, project zero ir t.t. žaidimus. Nors jie nėra super reti ir brangūs, tačiau daug laiko praleidau ir ypač silent hill 2 dievinu. Ps. arba fucking tetris ant gameboy, beveik visi jį turi, bet jaučiu nėra kito žaidimo kurį galiu įsijungti, pažaisti ir neatsibos. Tiek prie jo praleista, neveltui žaidimas kuris padėjo gameboy dominuoti. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kiek pastebėjau jūs maišote retus daiktus su brangiais. Retas žaidimas, reta aksesuaras nebūtinai turi kainuoti daug (jeigu jie buvo prasti niekas nepirko, bet ir niekas beveik nenori. Jie kainos neturės aukštos, tačiau bus jų nedaug bus) ir vice versa.

Nebutinai, bet  daznai retas=brangus vien del tos pacios priezasties kad ju buvo mazai parduota ir nebutinai daiktas turi buti idomus ir kokybiskas. Jei paziuret PS2 retu top desimtuka tai vienas is ju buvo atsauktas is prekybos, kiti 9 visiskai nevyke biudzetiniai zaidimai. Visi yra reti ir brangus. Kad retuma nustatyti nemazai ziniu reikia, neuztenka vien i ebay imesti pavadinima ir paziureti.

Redagavo Jeisonas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.