ŽilvisSony

Ar toks pc build'as išvežtų daug žaidimų?

Rekomenduojami pranešimai

normalu bus jei nenoresi ten kazko maxinti

2k16  gtx950

acu_1600_900.gif

pcars_1600_900.gif

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

A dar 50 eur dateciau ir bent gtx960 ideciau. Draugelis va pries savaite pasikeite savo Radeona 58** i Zotac gtx960 Amp. Labai patenkintas. Visi gamai ant FHD bent jo zodziais ant max be problemu sukasi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

paskui dar dasidet ir i5 paimt vietoj i3. ir t.t 

Na jo. :D ir taip be galo be krasto. Nors va pas mane i3 su intel hd4000 ir uzenka, zaidziu tik senus strategus ir dar pradejau Rainbow Six Vegas su draugeliu coop varyt.

P.S nors paziurejus i benchmarkus tai nelabai ka 960 ir duoda. kelis fps.

Redagavo bigisk

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na, jei kalba eina apie APSKRITAI visus išėjusius žaidimus, tai visus senenesnius drąsiai patemps. Bet va su naujais, įmanomas variantas, kad procesorius truputį springt pradės :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš taipogi nesuprantu, kam pirkti praeitį. Na nebent jum patinka kompus kas du metus kaitaliot.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tam kam nereikia maxintu zaidimu, ir kas nenori ar negali kisti belekiek saibu i deze tik tam kad grafikos nustatymus pasikeltum. tiem kas nori vistiek viska pasileist ir pazaist. ir su geresne grafika nei ps4 ar x1. GTX 950 praeitis ?  :yao:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nesiginčysiu, nes kitiems ir 20fps nelagina. Kaip ir draugui 760ti viska be lago veža ant ultra...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zmogus susides deze uz 500 euru ir los visus zaidimus be vargo ir dziaugsis kad uz tokia kaina realiai gali geimint. nes tikiesi maziau o gauni cia daugiau. kai tuo tarpu susideja brangias dezes visa laika nervinas kodel krenta fps ar kodel negali kazko maxint ...gaunas kad kasdiena ne losia zaidimus o tik nervinas ir iesko problemu sprendimu. vienas vargas. arba susidedi belekokias dalis. tada gauni belekiek fps kuriu tau nereikia nei tu matai skirtuma, bet esme kad atsisedes skaiciuoji fps ir visiem giriesi kad tiek turi. 

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zmogus susides deze uz 500 euru ir los visus zaidimus be vargo ir dziaugsis kad uz tokia kaina realiai gali geimint. nes tikiesi maziau o gauni cia daugiau. kai tuo tarpu susideja brangias dezes visa laika nervinas kodel krenta fps ar kodel negali kazko maxint ...gaunas kad kasdiena ne losia zaidimus o tik nervinas ir iesko problemu sprendimu. vienas vargas. arba susidedi belekokias dalis. tada gauni belekiek fps kuriu tau nereikia nei tu matai skirtuma, bet esme kad atsisedes skaiciuoji fps ir visiem giriesi kad tiek turi. 

Skamba kaip iš tos serijos, "Trust me, I'm Engineer" because on GTX950 fps doesn't drop over time :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš laptopą turiu su 940M 2GB... Viską kol kas ką bandžiau vežė. Ir man nereikia Ultra nustatymų, kad pasidžiaugti žaidimu. Nusipirkau GTA V, kad Online pažaist kartais, tai beveik viskas ant High ir gaunu 35-48 FPS, tai nematau čia nieko blogo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vava tikejaus zaist ramiai, bet dabar kai pamatau kad fps sudropina net pyktis suima :D

Aš laptopą turiu su 940M 2GB... Viską kol kas ką bandžiau vežė. Ir man nereikia Ultra nustatymų, kad pasidžiaugti žaidimu. Nusipirkau GTA V, kad Online pažaist kartais, tai beveik viskas ant High ir gaunu 35-48 FPS, tai nematau čia nieko blogo

na jei priprates tada gal, bet man nukritus fps maziau 60 iskarto jauciasi skirtumas ir trugdo zaist

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

paskui dar dasidet ir i5 paimt vietoj i3. ir t.t 

Faktiškai nebus juntamas skirtumas (Gaming prasme) tarp i3 ir i5 geriau jau ivestuoti daugiau į gpu.

Redagavo mp3magas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.