Nomad69

Mokėjimo kortelės problema.

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, norėjau pasiteirauti, gal čia jau buvo užduotas klausimas ir diskutuota kažkur, bet aš informacijos apie šią problemą neradau. Problema tame, kad perkant per PSN netinka kortelės duomenys, mėginau naudoti ir Visa Electron ir MasterCard Debt, bet neleidžia pirkti išmeta error: WC-40382-7 Kiek žinau kortelė turi būti registruota kaip pvz ant UK adreso jei vartotojo paskyra yra UK, o kadangi mano kortelė Lietuvoje registruota tai neleidžia pirkti ? Eina kaip nors apeiti šią problemą ? Kad galėčiau pirkti su savo kortele per PSN ? Ar reik kažkokią naują kortelė darytis ? Dėkui už informaciją iš karto.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveikas, nu mano PSN adresas irgi UK, o kortelė (mastercard) daryta čia, SEB banke, ir viskas kuo puikiausiai veikia. O šiaip ši problema daug kam iškyla, kitiem susikūrus naują ACC viskas veikia. Čia ką patys SONY rašo dėl šios problemos: 

Make sure that your credit card details are entered correctly.

Ensure that the address information on your SEN account is exactly the same as those on the statement provided by your card issuer. 

If this does not solve your issue, please read our article on correcting billing errors

Susitikrink viską su SEN, gal tikrai kažkas nesutampa.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveikas, nu mano PSN adresas irgi UK, o kortelė (mastercard) daryta čia, SEB banke, ir viskas kuo puikiausiai veikia. O šiaip ši problema daug kam iškyla, kitiem susikūrus naują ACC viskas veikia. Čia ką patys SONY rašo dėl šios problemos: 

Make sure that your credit card details are entered correctly.

Ensure that the address information on your SEN account is exactly the same as those on the statement provided by your card issuer. 

If this does not solve your issue, please read our article on correcting billing errors

Susitikrink viską su SEN, gal tikrai kažkas nesutampa.

O kas yra SEN ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, norėjau pasiteirauti, gal čia jau buvo užduotas klausimas ir diskutuota kažkur, bet aš informacijos apie šią problemą neradau. Problema tame, kad perkant per PSN netinka kortelės duomenys, mėginau naudoti ir Visa Electron ir MasterCard Debt, bet neleidžia pirkti išmeta error: WC-40382-7 Kiek žinau kortelė turi būti registruota kaip pvz ant UK adreso jei vartotojo paskyra yra UK, o kadangi mano kortelė Lietuvoje registruota tai neleidžia pirkti ? Eina kaip nors apeiti šią problemą ? Kad galėčiau pirkti su savo kortele per PSN ? Ar reik kažkokią naują kortelė darytis ? Dėkui už informaciją iš karto.

Pas mane ir nebuvo problemos pirkti su Lietuviška kortele, bet kita išeitis yra nusipirkti psn pinigų kortelę (kodą) iš kur nors kitur, tik tokiu atveju durnas reikalas su likučiais už kuriuos nieko nenusipirksi..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane ir nebuvo problemos pirkti su Lietuviška kortele, bet kita išeitis yra nusipirkti psn pinigų kortelę (kodą) iš kur nors kitur, tik tokiu atveju durnas reikalas su likučiais už kuriuos nieko nenusipirksi..

O gali kilti problema jeigu mano adrese ir pavardėje yra nosinių raidžių ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Nomad69,

Sony Entertainment Network. Account settingus ten pasižiūrėk. Dėl lietuviškų raidžių nežinau, visko gali būt, pats naudojau be jokių nosinių.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Laba diena, Gal kas yra bandęs pirkti tps://store.playstation.com/#!/en-us/reward_game/playstationnow-1-month-subscription/cid=IP9101-NPIA90010_01-PSNOWSUB01MO0000?smcid=pdc:explore:psnow:1-month-for-1999 su lietuviska banko kortele ? Ačiū.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Irgi turiu problema su iejimu paypal. Vedu duomenis bet vistiek neleidzia uzeiti. Norejau "isbandyti nemokama ps+ ant 14d. Ir praso ivesti paypal ar kita kortele. Bandziau abiejus budus bet neveikia. Nutariau nupirkti digital coda ant 50€ ir kylo klausimu: ar reikes vesti savo paypal ar banko kortele kai nusipirksiu ps+ metams ar tai 3men. ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar žmonės vis susiduria su ta problema? Aš pries metus įsigijau ps4 ir teko girdėt, kad buvo problemų dėl mokėjimo, bet patarimas susikurti paskyrą su UK regionu padėjo ir laisvai veikia. Šiap smalsauju.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
prieš 2 valandas, cookeris parašė:

Ar žmonės vis susiduria su ta problema? Aš pries metus įsigijau ps4 ir teko girdėt, kad buvo problemų dėl mokėjimo, bet patarimas susikurti paskyrą su UK regionu padėjo ir laisvai veikia. Šiap smalsauju.

Jeigu pasirinkus UK regioną nurodai realų miestą ir adresą (LT), kurio registruota mokėjimo kortelė, tai viskas veika be problemų. Vienas iš UK regiono privalumų prieš pvz. USA.

Redagavo Javelin

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.