Redzis

Resident Evil 5

Rekomenduojami pranešimai

noriu jusu paklaust ar resident evil 5 daug sunkesnis uz re4?

Zaidziau RE4 ant kompo tai buvo labai nepatogus valdymas ir sunkesnis pats zaidimas, ta ashley irgi atsibosdavo..o cia tai tikrai nesunku paprasciausiai atiduodu visu herbus/first aidus ir pistoleta bei visas jo kulkas shevai o pats turiu keturis ginklus pilnus kulku, ir tobulinu tu ginklu tik damage, taip turiu kalnus kulku ir stiprius ginklus... kolkas esu 4 chapteri tam urve ir mires esu tik dviejose vietose: Prie krokodilo netycia miriau ir buvo Družbažmogis užmušes, šeip lengvesnis man šitas RE5 todėl aš jy perejes tikrai žaisiu dar karta ant veteran sunkumo su infinite ammo, o gal ir ant profesional pameginsiu nes matau kad achievementai tikrai nesunkus ir labai daug pastangu nereikalaujantys. :notworthy::D ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Zaidziau RE4 ant kompo tai buvo labai nepatogus valdymas ir sunkesnis pats zaidimas, ta ashley irgi atsibosdavo..o cia tai tikrai nesunku paprasciausiai atiduodu visu herbus/first aidus ir pistoleta bei visas jo kulkas shevai o pats turiu keturis ginklus pilnus kulku, ir tobulinu tu ginklu tik damage, taip turiu kalnus kulku ir stiprius ginklus... kolkas esu 4 chapteri tam urve ir mires esu tik dviejose vietose: Prie krokodilo netycia miriau ir buvo Družbažmogis užmušes, šeip lengvesnis man šitas RE5 todėl aš jy perejes tikrai žaisiu dar karta ant veteran sunkumo su infinite ammo, o gal ir ant profesional pameginsiu nes matau kad achievementai tikrai nesunkus ir labai daug pastangu nereikalaujantys. :notworthy::D ;D

Uoj patikek nuo 5-2 , gal 5-3 pasidarys ZYMIAI sunkiau :) .

Zombiai bus su AK-47 , granatom , stun rodais ir net RPG ...

Redagavo Flipex

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Perėjau ir aš šiandien. Nieko labai ypatingo. Kaip naujas žaidimas tai nieko, kaip serijos tai crap. Visiškai nebaisus, bet pašaudyti smagu. Ypač su unlimited ammo shotgun'ui :D

Beje, kaip ant vienos konsolės dviese palesti? Ar negalima? Nebandžiau dar, bet kažkaip nelabai ir mačiau kur būtų galima tai pasirinkti...

EDIT: Ką tik radau, kad Mercenaries galima split screen. O per misijas negalima?

Redagavo OutSider

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Uoj patikek nuo 5-2 , gal 5-3 pasidarys ZYMIAI sunkiau :D .

Zombiai bus su AK-47 , granatom , stun rodais ir net RPG ...

Jo ir tokie voriukai, kur uztenka prieiti ir tau jau ragai :D O kulku jiem belenkiek reikia :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Perėjau ir aš šiandien. Nieko labai ypatingo. Kaip naujas žaidimas tai nieko, kaip serijos tai crap. Visiškai nebaisus, bet pašaudyti smagu. Ypač su unlimited ammo shotgun'ui :D

Beje, kaip ant vienos konsolės dviese palesti? Ar negalima? Nebandžiau dar, bet kažkaip nelabai ir mačiau kur būtų galima tai pasirinkti...

EDIT: Ką tik radau, kad Mercenaries galima split screen. O per misijas negalima?

Galima, aš ir pirmai klausiau tai niekas neatsakė, bet pats radau :D

Tai vat kai injungi pats sau vienas misiją injunk antrą džoisticką ir spausk start ir duos pasirinkt profilį kitą, ir iš naujo restartinsis geimas ir galėsit dviese lošt :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai kulkų netrūko, gal dėl to kad ant normal žaidžiau, pataikymo procentas visalaik apie 80 svyruodavo, kiek jūsų?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galima, aš ir pirmai klausiau tai niekas neatsakė, bet pats radau :D

Tai vat kai injungi pats sau vienas misiją injunk antrą džoisticką ir spausk start ir duos pasirinkt profilį kitą, ir iš naujo restartinsis geimas ir galėsit dviese lošt :D

Oh, ačiū ;) Aš kažkada įjungiau antrą džoistiką, persikrovė, galvojau same shit bus tai išjungiau :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo ir tokie voriukai, kur uztenka prieiti ir tau jau ragai :D O kulku jiem belenkiek reikia :D

Nedaug jiem kulku reikia , i tuos baltus rutulius ju su sniperiu pasaudai ir viskas, bet kas lievai taikosi tai jiem ragas :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip ta paskutine misija ivikdyti reikia? Nustumu akmeni bet nieko, wesker prisivija ir vel per naujo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip ta paskutine misija ivikdyti reikia? Nustumu akmeni bet nieko, wesker prisivija ir vel per naujo

Rasyk kaip spoiler savo zinute pirmiausia... O siaip tai

turi nustumt greit ta akmeni , paskuj begiot aplinkui ( nuo tos vietos kur akmuo i kaire , tada uzlipt aukstyn ir nusokt vel , ir palaukt kol weskeris bus netoli taves ) ir ziurek i weskeri kai jis bus apacioj o tu virsuj ir ziurek kaip ant jo krutines, arba nugaros atsiras raudonas kristalas , tada saudyk i ta kristala . O tada jau turetum zinot ka daryt ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

atsargiai blogas ss kreonas http://www.zerosec.ws/resident_evil_5_rf_xbox360-kfc/

Update 3: Confirmed, the SS are bad, release should be nuked soon, anyways, if you are using a 1.4 iXtreme firmware or newer, you don’t need to worry. Thanks to Dekuwa for the proof.

Ne į temą

Dekuj sakau uz tuos pas kuriuos mazesne negu 1.4fw ;) .
Redagavo ViPeRkillz
off-topic

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Dekuj sakau uz tuos pas kuriuos mazesne negu 1.4fw ;)

Ne į temą

o ka keicia firmware? nes as gavau bana su 1.5ixtreme kai buvo blogas ss kreonas cod:waw
Redagavo ViPeRkillz
off-topic

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

o ka keicia firmware? nes as gavau bana su 1.5ixtreme kai buvo blogas ss kreonas cod:waw
Ne į temą

man atrodo kad tu ban gawaj nes losej gejmus pries jiems isejnant...jej pas tawe buwo 1.5fw taj tikraj ne del kreonu.
Redagavo ViPeRkillz
off-topic

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

man atrodo kad tu ban gawaj nes losej gejmus pries jiems isejnant...jej pas tawe buwo 1.5fw taj tikraj ne del kreonu

Ne į temą

gali ir taip but nes gears of war 2 losiau jam dar neisejus kai tik i lm idejo :/ dabar tikrinu keikviena zaida su visom programom
Redagavo ViPeRkillz
off-topic

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.