Redzis

Resident Evil 5

Rekomenduojami pranešimai

Na taip palošiau aš irgi demo, tai žaidimas toks gal ir nieko visai, bet yra daug prie ko prikibt.

1. Kodėl kūrėjai sumanė žaidėjus paleist be kulkų vos ne per visą demuškę ? Aišku, čia galima būtų sakyt, kad dar čia tik DEMO, bet kažkaip erzina šitas dalykas.

2. Kodėl besitaikant negali judėti ? Stovi kaip pagalys koks, ir mojuoja tau per makavyką visokie su kirviais.

3. Tipo yra peilis, bet iš to peilio nulis naudos. Stovi, mosikuosi prieš zombius kaip per žolę kokią ir nieko gero ten nepadarai. Na tas labiausiai nervuoja, kad besitaikant ir naudojantis peiliu negali judėt, persigrupuot.

4. Pažiūrėjus į tavo tą veikėją, matai kaip raumenys perčiasi iš maikono, bet kad negali daryt nei ten įspūdingų uppercut'ų ir t.t ( Juos gali daryt tik kažkokiais ypatingais atvejais, kai jau būni vos ne užmušęs priešą.) Na reiktų biškį duot daigiau pajudėt. Čia tik mano nuomonė btw, tad neširskit.

1. Be kulku jie todel kad cia toks zaidimas, jei belekiek turesi nebus jokio baisumo kad mirsi, ir taupyt tada reikia.

2. Na cia ne FPS, tikroveje judedamas nepashaudysi taikliai (patikek atsishaudes as zinau), o cia sustoji ir kur nustaikai ten ir pataikai.

3. Pelis labai naudingas, pjauni i kojas zombis nukrenta, tada pjauni i galva ir ji dabaigi be shoviniu. Arba pjauni i galva ir kol jis usziemes uz galvos gali jam spirti.

4. Smugiai tikrai daro didesni damage'a negu RE4 buvo, jei shauni i galva 1 karta, pribegi ir spiri, jei dar jis gyvas dabaigi peiliu arba pakartoji.

Siaip jei niekada nezaides RE serijos ner ko noret kad cia butu FPS, pasom zaiskit Left 4 Dead ir dziaukites.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

1. Be kulku jie todel kad cia toks zaidimas, jei belekiek turesi nebus jokio baisumo kad mirsi, ir taupyt tada reikia.

2. Na cia ne FPS, tikroveje judedamas nepashaudysi taikliai (patikek atsishaudes as zinau), o cia sustoji ir kur nustaikai ten ir pataikai.

3. Pelis labai naudingas, pjauni i kojas zombis nukrenta, tada pjauni i galva ir ji dabaigi be shoviniu. Arba pjauni i galva ir kol jis usziemes uz galvos gali jam spirti.

4. Smugiai tikrai daro didesni damage'a negu RE4 buvo, jei shauni i galva 1 karta, pribegi ir spiri, jei dar jis gyvas dabaigi peiliu arba pakartoji.

Siaip jei niekada nezaides RE serijos ner ko noret kad cia butu FPS, pasom zaiskit Left 4 Dead ir dziaukites.

Su viskuo sutinku, išskyrus 2. Tai ir arkliui aišku, kad nejudant geriau nusitaikyti gali. Esmė, kad visai negali judėti. Jeigu prie manęs per pusę metro yra 3 zombiai, logiška, kad aš ne stovėdamas vietoj į juos šaudysiu (jei jau šaudysiu), o atsitraukdamas atgal. Herojus - karys, o taikydamasis negali žingsnio atgal ar į priekį žengti. Ką jis retarded koks, kad kelių paprastų veiksmų negali atlikti? Čia ne Mocarto simfoniją atkurti ir įrodyti Pitagoro teoremą tuo pačiu metu, o laikyti ginklą ir judinti kojas kokia nors kryptimi. Kiekvienas gebantis ką nors laikyti ir vaikščioti gali tai atlikti. Mūsų šaunusis karys - ne...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Su viskuo sutinku, išskyrus 2. Tai ir arkliui aišku, kad nejudant geriau nusitaikyti gali. Esmė, kad visai negali judėti. Jeigu prie manęs per pusę metro yra 3 zombiai, logiška, kad aš ne stovėdamas vietoj į juos šaudysiu (jei jau šaudysiu), o atsitraukdamas atgal. Herojus - karys, o taikydamasis negali žingsnio atgal ar į priekį žengti. Ką jis retarded koks, kad kelių paprastų veiksmų negali atlikti? Čia ne Mocarto simfoniją atkurti ir įrodyti Pitagoro teoremą tuo pačiu metu, o laikyti ginklą ir judinti kojas kokia nors kryptimi. Kiekvienas gebantis ką nors laikyti ir vaikščioti gali tai atlikti. Mūsų šaunusis karys - ne...

Na jo, galetu bent jau letai judet, kaip pvz COD ar gow kai prisitaikai - suleteja zingsnis. Butu tikrai patogiau, bet jie ta pasunkinima ir paliko is senuju RE :) o visa kita perdare :)

Kazkaip gal is pradziu atrodo labai lievai, bet kaip pripranti pasimirsta tas dalykas.

Panasiai kaip zadi GOW ir tada uzsimanai Halo pazaist, kol vel persijungi ant kitos kontroles biski laiko preina.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Katik parsipuciau is JP Store , beje ten angliska versija. Pirmas ispudis , na grynai RE4 tik su uzkelta grafika ir daugiau zombiu. Valdymas isliko tas pats , pagirtina kad sukure greitai prieinama meniu. Bet pripazinkim nebera to 'survival horror' RE5 zaidime , grynas action , kazkaip nuliudau pazaides , jokiu emociju , jokio ispudzio. Dead Space 10kartu labiau isgasdino :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Viskas, kas primena tradicinį survival horror yra negalėjimas judėti šaudant? Nuostabu, tiesiog nuostabu... Vienintelis dalykas, kurį tikrai galėjo patobulinti...

NESAKIAU, kad tai yra viskas, kas primena tradicinį survival horror'ą, taip kad nieko čia nuostabaus. :) O šiaip, sutinku, kad gali jo ir nebūti - šiaip ar taip RE jau šaudykle paliko. Redagavo Natt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

NESAKIAU, kad tai yra viskas, kas primena tradicinį survival horror'ą, taip kad nieko čia nuostabaus. :) O šiaip, sutinku, kad gali jo ir nebūti - šiaip ar taip RE jau šaudykle paliko.

Ne į temą

Čia buvo retorinis klausimas su gabalu ironijos... Relax :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pasiskaičiau atsiliepimus, pažiūrėjau video ir jie tik patvirtino tai ką seniai įtariau.

Man kaip senam RE fanui ketvirta, o dabar ir penkta dalis tarsi smūgis žemiau juostos.

RE4 pabaigiau žaisti tik dėl siužeto kuris ir tai neprilygo pirmosioms dalims.

Žinoma RE5 atsidurs mano kolekcijoje, bet daugiausia dėl pavadinimo (ir simpatijų kurėjui dėl ankstesnių dalių, bei visų išgirto coop rėžimo).

P.S. Norom, nenorom pradedu abejoti serijos ateitimi, ar neatsitiks tas pats kas su Need For Speed serija. O būtų gaila.

Pirmą įspūdį vertinčiau taip:

Kaip RE tesinio 4/10

Kaip atskiro žaidmo 8/10

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pasiskaičiau atsiliepimus, pažiūrėjau video ir jie tik patvirtino tai ką seniai įtariau.

Man kaip senam RE fanui ketvirta, o dabar ir penkta dalis tarsi smūgis žemiau juostos.

RE4 pabaigiau žaisti tik dėl siužeto kuris ir tai neprilygo pirmosioms dalims.

Žinoma RE5 atsidurs mano kolekcijoje, bet daugiausia dėl pavadinimo (ir simpatijų kurėjui dėl ankstesnių dalių, bei visų išgirto coop rėžimo).

P.S. Norom, nenorom pradedu abejoti serijos ateitimi, ar neatsitiks tas pats kas su Need For Speed serija. O būtų gaila.

Pirmą įspūdį vertinčiau taip:

Kaip RE tesinio 4/10

Kaip atskiro žaidmo 8/10

Į RE 4/5 neverta žiūrėt kaip į ankstesnių dalių tęsinius, reikia priimti kaip naujus žaidimus, ir susitaikyti su tuo, kad senieji RE numirė(kartu, atrodo, ir visi tradiciniai survival horror). ;/ Tarp kitko, Capcom buvo taip pasiryžę pakeist RE seriją su 4 žaidimu, kad iš pradžių Devil May Cry buvo kuriamas kaip 4 dalis. Bet bent jau priešingai nei naujieji NFS, RE 4/5 vis tiek yra aukštos kokybės ir gerai sukalti žaidimai.

Ne į temą

Čia buvo retorinis klausimas su gabalu ironijos... Relax :)

Retorinis ar ne, aš vis tiek taip nesakiau... oj, t.y. NESAKIAU. :)

edit: Galimybė šaudyti einant bus pilnoje versijoje, patvirtinta naujam interviu http://www.youtube.com/watch?v=l-vEW3Fj7tU (~1m20s)

Redagavo Natt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

manes irgi visiskai neisgasdino,grynai nesa i re4 tik kazkaip man dar daugiau i action puse nei re4 buvo,o tas isvis negerai,action zaidimu turim pilna,o cia dar jokios judejimo laisves,kazkaip re4 daugiau veiskciot galejau i sonus wtf?

grafika grazi labai to ka matai bet... yra tiek nesamoniu kurios jau netelpa i siu dienu galimybes next gen zaidimuose,net aplink geles yra nematomos sienos kvadratines,kad neprieitum arciau nei galima,tai kas cia per shhh ,sorry bet vien tai kad labai graziai atrodo ziurint,nereiskia kad taip pat malonu ir zaisti,tiktai ne tikriem seno gero RE fanam,bet sitas patiks daugeliui tiem kurie nelose re isvis arba jiem reikej action,jei jie cia taikesi i tokius tai pataike gerai,ir vel viskas del $$ kaip gaila ziuret i tokiu geimes is tikro kurie kurti tik del $$ ,uk is geru zaidimu uzdirbama daugiau $

kazkaip ziuresim kas dabar bus is sh homecoming,jau aisku kad kure nebe tie ir nera tos sh dvasios nekiek,bet idomu bent jau idomiai bus sugalvota,nors origins visai nieko buvo

ir siaip jau man pernai mgs buvo nebetoks irgi kokio norejau,gal jau senos serijos nebetinka tesiniam,nes nauji zaidimai,naujos mintys, tikrai daug geresni buvo uz senu seriju tesinius,kas tikrai liudna

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

grafika manes tai nestebina visu nauju geimu panasi grafika o del zaidimo tai man irgi nelabai tas action perdaug pazaidziau demo tik zombius saudai kaip super didvyrei kazkokie zaidizau nesenai resident evil directors cut 1 daug labiau patiko tai va grafika nieko nereiskia :down:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

As kai losiau su mgs:guns of patriots tai ji losiant daugiau nieko ir nematai kaip stulbinancia grafika ji tiesiog nereali yra.Bet kai prisimeni snake eater ka zn toks jausmas kad prie jo daugiau smagiu akimirku praleista

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

manes irgi visiskai neisgasdino,grynai nesa i re4 tik kazkaip man dar daugiau i action puse nei re4 buvo,o tas isvis negerai,action zaidimu turim pilna,o cia dar jokios judejimo laisves,kazkaip re4 daugiau veiskciot galejau i sonus wtf?

grafika grazi labai to ka matai bet... yra tiek nesamoniu kurios jau netelpa i siu dienu galimybes next gen zaidimuose,net aplink geles yra nematomos sienos kvadratines,kad neprieitum arciau nei galima,tai kas cia per shhh ,sorry bet vien tai kad labai graziai atrodo ziurint,nereiskia kad taip pat malonu ir zaisti,tiktai ne tikriem seno gero RE fanam,bet sitas patiks daugeliui tiem kurie nelose re isvis arba jiem reikej action,jei jie cia taikesi i tokius tai pataike gerai,ir vel viskas del $$ kaip gaila ziuret i tokiu geimes is tikro kurie kurti tik del $$ ,uk is geru zaidimu uzdirbama daugiau $

kazkaip ziuresim kas dabar bus is sh homecoming,jau aisku kad kure nebe tie ir nera tos sh dvasios nekiek,bet idomu bent jau idomiai bus sugalvota,nors origins visai nieko buvo

ir siaip jau man pernai mgs buvo nebetoks irgi kokio norejau,gal jau senos serijos nebetinka tesiniam,nes nauji zaidimai,naujos mintys, tikrai daug geresni buvo uz senu seriju tesinius,kas tikrai liudna

Dauguma kureju dirba del $$$ ir tai yra suprantama , bet kai jie atsisako savo geru ideju ir hardcore'iskumo vien tik del $$$ tai jau graudu. Pvz sukure RE4 kurejai pamate , kad toks action zaidejams prie sirdies , pagalvojo , gerai RE5 mes duosim dar daugiau action , ginklu , kraujo , bet kur tas 'survival horror' beliko , jo nebera , jokios itampos. As gal cia per ziauriai varau , gal pilna versija kanors labiau panasaus i ankstesnius RE parodys , bet abejoju. Siaip sis zaidimas amerikieciams skirtas , jie juk be action negali , uzsienio forumus pasiskaicius , jie ten ploja rankom ... :down:

Ne į temą

Del MGS4 galeciau pasakyti , kad noreta sudeti viska kas buvo ankstesnese dalyse i viena zaidima , kazkaip jis per greitai baigesi , viskas per greitai supasakota , atrodo lyg zaidimas prasytusi 2 daliu , aisku cia tik mano nuomone.

Taipat truputi jauciamas ir 'RE action sindromas' , is dalies jau to stealth'o maziau nei action'o , pats Kojima pripazino , kad turejo atsizvelgti i JAV zaidejus , bet jis tai padare su protu , manau MGS4 nesugadino.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na isijungiu PS3, o gi beveik visi kas online (daugelis forumieciu) losia RE5 demo...

bet man vakar jau pazaidus kazkaip ranka nekyla vel jungti...

pirmiausia gal del to, kad nesu as toks RE fan'as, bei saudykles tikrai ne pagrindiniai zaidimai man... kas nepatiko, tai tikriausiai tas pats kaip ir pries tai rasiusiems, be to pazaidus (RE3 - tikriausiai pats geriausias is RE serijos) cia neradau konkretaus zaidimo, tiesiog nei shooter'is (uzkniso tai, jog sausant negali judeti, nors veiksmas reikalauja to), nei toks koki buvome iprate matyti....

visgi, manau, tikrai gan geras zaidimas, vertas demesio, ypac tokio tipo zaidimus megstantiems geimeriams

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zaidziau ta demo, bet didelio ispudzio nepaliko. Labiausiai nepatiko valdymas... Toks kazkoks nelankstus, truksta judejimo laisves ir t.t. Zinoma, cia gal tik man priprasti reiketu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.