cheburator

OnShape nemokamas CAD naršyklėje, mobiliajame, planšetėje

Rekomenduojami pranešimai

Gimtadieniui ketinu 3d printeri pasidovanot, tai manau geras irankis. dabar bandau su google SketchUp modeliuot beleika, reiks ir si ismeginti. Aciu uz nuoroda.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Man nelabai patiko Google SketchUp. Dirbau su juo prieš pusantrų metų. Gal jeigu būčiau profesionalas toj srityje būtų lengviau, bet kaip mėgėjas tai daug problemų kildavo. OnShape pilnai nemokamas tik tiek kad vietos daug neduoda, bet man užteks manau pilnai. Tiesa @bigisk kokį printerį žadi pirkti? Gal kur netoli Klaipėdos randies, būtų įdomu realiai pačiupinėti 3D printerį :)

Redagavo cheburator

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man nelabai patiko Google SketchUp. Dirbau su juo prieš pusantrų metų. Gal jeigu būčiau profesionalas toj srityje būtų lengviau, bet kaip mėgėjas tai daug problemų kildavo. OnShape pilnai nemokamas tik tiek kad vietos daug neduoda, bet man užteks manau pilnai. Tiesa @bigisk kokį printerį žadi pirkti? Gal kur netoli Klaipėdos randies, būtų įdomu realiai pačiupinėti 3D printerį :)

Ne, tolokai nuo klaipedos. Austrijos Alpese :D.   Ketinu imti is biudzetinu DIY kitu. PURSA i3.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na va beveik pabaigiau modeliuoti rampą ir ką  tau 138MB projekto dydis, viršijau su vienu visą nemokamą 100MB planą, tai gerai, kad bent į "public" diską gauni 5GB vietos failam. Truputi apmaudu kad nėra pigesnių planų nei kad 100 žalių per mėnesį už ką gauni neribotą talpą. Galėtų kokius 10GB už 5 žalių mėnesintį duot, gi nevisiem reikia neriboto kiekio... Na ir kadangi projectas vis dar beta stadijoje tai yrą gan nemažai trūkumų, labiausiai nervinantis tai "rotation" nebuvimas "sketch'o" "plane'ui", ir "snap'ai" užknisa, AutoSnap funkcionalumas tikrai geras, bet dažnai norisi pasirinkti kad tik "mid-point" Snap'us įjungtu ir deja neina. Dar neradau kaip išjungti pvz. vamzdžio sieneles, kad būtų galima laisvai pasirinkti tai kas vamzdžio viduje. Taipogi sudėtinga Sketch'o "move" funkcija, turi su dimensijom vargti. Pridedu savo vargana gaminį :D Gaila nesu inžinierius, tai visiškai nenumanau ar užteks konstrukcijai iš 25x25x1,5mm vamzdžio patvarumo išlaikyti 2t automobilį.

WkI4WC7.png

zaZeGiq.png

dbJ7rKZ.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.