Rekomenduojami pranešimai

Aš ir pradėjau NG+ pirmą regioną, kadangi tų neįveikiu niekaip, tai daugiau nieko nelieka daryti :D Gal kada su rimtesniu gear ir statsai grįšiu ir vienas įveiksiu.. Ech, o galvojau, kad galima pasikviesti į pagalbą.. Dar bereikalo nusipirkau ps+.. :D

siaip galima ant vieno su kardu sloth uzmetus, bet man atrodo nunerfino sloth nes tik kokias 7 sekundes laikosi, tai pasiemiau 6 talismanus nunesiau ta su kardu paskui ta su ietim tai nesunkiai :P

Redagavo kybartai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tai tu gali pasikviesti,bet man rods tik tie kurie pereja.tai gali bandyti pasikviest.bet man tai idomiau paciam butu pereit :D tuos du laukuos tai iveiksiu,tik tingiu mucintis su jais dabar,geriau misijas kapoju :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na aš tai noriu juos įveikt, kadangi liko tik tos paskutinės dvi šalutinės misijos, twilight visos misijos ir tada reiks grindint 20mil ir išleist juos shope, jog gaučiau platiną :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na aš tai noriu juos įveikt, kadangi liko tik tos paskutinės dvi šalutinės misijos, twilight visos misijos ir tada reiks grindint 20mil ir išleist juos shope, jog gaučiau platiną :D

iveiksi.su kuo losi? as tai su katana ir spear,bet dabar jau daugiau su spear losiu :) daug idomesniu judesiuku yra :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Su dual katana ant low stance dažniausiai. Patinka greitai sudaužyti :D Šiaip antrą ginklą pasidaręs spear, bet nelabai lošiu, kadangi skill keliu tik.

Redagavo Flashas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Holy shit, ką tik šiaip ne taip įveikiau :D Tachibaną nudėjus atrodė bus easy, liko nedaug hp, maždaug 10% ir tas užsimetė rejuvenation talismaną ir maždaug nuo 10% gyvybės palaipsniu iki 100% užsikėlė, bet atsargiai lošdamas sugebėjau nukalti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Holy shit, ką tik šiaip ne taip įveikiau :D Tachibaną nudėjus atrodė bus easy, liko nedaug hp, maždaug 10% ir tas užsimetė rejuvenation talismaną ir maždaug nuo 10% gyvybės palaipsniu iki 100% užsikėlė, bet atsargiai lošdamas sugebėjau nukalti.

as irgi iveikiau,is pirmo karto :) reikes kada pabandyti ir anuos du damust.ana kombinacija sunkesne kiek teko girdet :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zaidimas greitu laiku gaus atnaujinima su desimt nauju misiju ir keleta kitu dalyku.

76237292.jpg

36445506.jpg

21971145.jpg

10982817.jpg

98891694.jpg

Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siaip nemazai ka pakeis,vieni del balanso,kitus siaip nunerfins.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nauji screenai ir gameplay is Defiant Honor papildymo kuris jau yra pasirodes

60055518.jpg

72954902.jpg

10898624.jpg

72688273.jpg

03557800.jpg

19238101.jpg

53367330.jpg

17509026.jpg

39813354.jpg

11720052.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Screenai ir Traileris is paskutinio zaidimui skirto papildymo Bloodshed's End. Pasirodyti jis turetu sio menesio 26d.

29235443.jpg

77931303.jpg

28516308.jpg

01634175.jpg

46869125.jpg

50540997.jpg

41220823.jpg

45812424.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.