cheburator

PlayManai apie pabėgėlius Lietuvoje

Pabėgėliai  

55 nariai prabalsavo

1. 1. Ar sutinkate priimti pabėgėlius į Lietuvą?

Rekomenduojami pranešimai

Va čia tas pats video apie kurį kalbėjau, kai nustumia moterį su vaiku ant bėgių.

Dabar dar prisiminiau atvejį kai UK musulmonų gaujos prievartavo/seksualiai išnaudojo apytiksliai 12-ametes ne musulmones mergaites ~1400 mergaičių per ~16 metų ir buvo nebaudžiami, nes jei kas pakeldavo tuo klausimu balsą tuoj pat būdavo apkaltinamas rasizmu ir visais kitais "anti", valdžia bijodavo net prasižiot. Kai tėvas negalėjo apgint dukros bandydamas apkaltint musulmonus, buvo pats apkaltintas. Bent tiek girdėjau.Norite tokiame pasaulyje gyventi kur jūsų vaikus prievartauja nebaudžiami barbarai? 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Va čia tas pats video apie kurį kalbėjau, kai nustumia moterį su vaiku ant bėgių.

Dabar dar prisiminiau atvejį kai UK musulmonų gaujos prievartavo/seksualiai išnaudojo apytiksliai 12-ametes ne musulmones mergaites ~1400 mergaičių per ~16 metų ir buvo nebaudžiami, nes jei kas pakeldavo tuo klausimu balsą tuoj pat būdavo apkaltinamas rasizmu ir visais kitais "anti", valdžia bijodavo net prasižiot. Kai tėvas negalėjo apgint dukros bandydamas apkaltint musulmonus, buvo pats apkaltintas. Bent tiek girdėjau.Norite tokiame pasaulyje gyventi kur jūsų vaikus prievartauja nebaudžiami barbarai? 

Visiškai pritariu tau,tiek anam poste tiek šitam.. Bus tikrai blogai,kad ir tuos 300 atveš. Pradės čia jie rėkt jog mečėčių nėra jiems,kad vyras 8 žmonų negali turėti ir pnš.. Man šioje visoje situacijoje yra pikčiausia ant valdžios - nes lenda be muilo į subinę ES,ir visiškai nepagalvoja jog geriau reikėtu viską daryti jog emigracija stabdyti,kad ir tiem patiem pensininkams išmokėti ir pakelt kažkiek pensijas..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aišku prieš. Kam mums tokių reikia ? Ką , ir taip mažai savų problemų turim savo mažoj šaly? Pensijos mažos, algos mažos, kainos didelės. Pirmą mūsų ekonomiką sutvarkyt žmoniškai reikia, kad bent lygiuotis į ES šalis galėtume tada jau kažkam padėt/gelbėt. Juolab, per žinias, per televiziją praktiškai rodo kokie jie vargšiukai, parodo vaikus, moteris. O kad pagrindas tų pabėgelių yra vyrai (kurie įtelpa į karo prievolės rėmus) tai nesvarbu. Ką jie po savęs palieka? Šiukšles ir chaosą. Realiai mąstant, visokiems ISIS Al Quaida ir pan. grupuotėms dabar kaip lengva prastumt savo žmones  į ES. Pasų neturi, niekur nefiksuoti. Čia man rodos ateina pabaiga taikiam Europos gyvenimui. Tikram pabėgeliui nuo karo tinka bet koks saugus kampelis ramus, nebūtinai Vokietijos visokios, kur aišku pašalpos didelės bus. Aišku, tikriems pabėgeliams, glaima padėt, jie ir stengsis susikurt savo gyvenimą, ne pašalpų rėmuose, o tokių man rodos labai mažas procentas tarp plūstančių į ES. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@D96 Apšviesk.

Esmė, jog visas procesas prasidėjo jau labai seniai. Buvo pradėtas vakarų karas prieš Huseino Iraką, kuris, dėl kiek vėliau įvykusių 9/11 dalykų, tapo ir anti teroristiniu judėjimu (į kurį vėlesniais metais prisijungė ir Lietuva). Nesvarbu kaip viskas klostėsi, esmė, jog karas buvo pažymėtas sėkmingu, nors tose karo zonose nebuvo padėta jokių civilizacinių pamatų, užtikrinta ta JAV vadinama demokratija, toliau siautėjo teroristinės grupės, o jas pažadino būtent vakarų karas jų žemėse. Todėl ir pabėgelių priėmimas, kurie bėga nuo šių padarinių, yra mūsų, visų vakarų, pareiga.

Taip pat reikia priminti, jog karo metais ir visai didelis lietuvių skaičius bėgo į vakarų valstybes, kurių dauguma į jas ir pateko.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Asmeniškai aš esu kategoriškai prieš pabėgėlių priėmimą. Dabar pasižiūrėkit,kas darosi prie Vengrijos pasienio, jie jau su pareigūnais kariauja,vietoj to,kad juos priėmė, jie turėtų kaip tik elgtis pagarbiau,ramiau. O čia tik pradžia, pasižiūrėkit, po kelių metų jau Europa bus pradėta sprogdinti, juk tai Islamo religija ,kvaila religija,mano nuožiūra. Jie dėl savo tikėjimo viską pasiryžę padaryti. Esu skaitęs Islamo įstatymus, būtų gerai,kad pvz už vagystę baustų irgi taip pat griežtai, kaip ir Islamo šalyse. Bet visumoj, aš nematau jokio pliuso,kad Europa priima pabėgėlius. Juk čia mes patys sau duobę išsikasėm. Tiksliau ne mes, o kažkas, kas susiplovė pinigus sau į kišenę, nes realiai,aš nematau ir net neįsivaizduoju,kokia tai galėtų būti priežastis,dėl ko mes priėmėm juos. Juk galėjom ir visus ukrainiečius susirinkt,Afrikos šalių gyventojus,kuriems trūksta vandens,maisto ir visa ko kito. Tiesiog kažkas matomai susiplovė sau pinigus į kišenę. Manau,tai yra pats kvailiausias sprendimas mūsų visų gyvenime, koks tik buvo kada nors priimtas. Kartais ir gaila būna,kad nebėra tokių žmonių kaip Stalinas,Hitleris, kurie buvo per daug griežti, bet teisingi. Apmaudu ir nusivylęs esu Europos Sąjunga.

Nežadėjau komentuoti, bet skaitant "Stalinas ir Hitleris buvo griežti, bet teisingi" kyla baimė, kad Europą sukrės dar vienas pasaulinis karas. Šitas nekaltas sakinys rodo, kad mes neatsimenam ar nežinom istorijos, o didžiausi žmonijos žmogžudžiai psichopatai laikomi "teisingais". Putinasas irgi toks pat kompleksų kamuojamas sergantis psichopatas, kuriam galiausiai baigsis labai liūdnai, bet jis gali dar daug molio mūsų visų gyvenimams pridirbti.

Kalbant apie pabėgėlius, aš už priėmimą šeimų, su kuriom bendraujant akivaizdžiai matytųsi, kad bėga nuo karo baisumų. Ir nesvarbu, kad jie musulmonai. Yra ten ir bėgančių krikščionių. Ir kategoriškai prieš priėmimą naglų, pavienių vyrų. Šiaip čia mes galim padiskutuoti, bet faktas, kad nėra Europoj vienybės ir toliau ji tik dar mažės svarbiems įvykiams vykstant.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nežadėjau komentuoti, bet skaitant "Stalinas ir Hitleris buvo griežti, bet teisingi" kyla baimė, kad Europą sukrės dar vienas pasaulinis karas. Šitas nekaltas sakinys rodo, kad mes neatsimenam ar nežinom istorijos, o didžiausi žmonijos žmogžudžiai psichopatai laikomi "teisingais". Putinasas irgi toks pat kompleksų kamuojamas sergantis psichopatas, kuriam galiausiai baigsis labai liūdnai, bet jis gali dar daug molio mūsų visų gyvenimams pridirbti.

Kalbant apie pabėgėlius, aš už priėmimą šeimų, su kuriom bendraujant akivaizdžiai matytųsi, kad bėga nuo karo baisumų. Ir nesvarbu, kad jie musulmonai. Yra ten ir bėgančių krikščionių. Ir kategoriškai prieš priėmimą naglų, pavienių vyrų. Šiaip čia mes galim padiskutuoti, bet faktas, kad nėra Europoj vienybės ir toliau ji tik dar mažės svarbiems įvykiams vykstant.

Gerbiu tokius žmonės ,kurie moka diskutuoti gražiai ir be įžeidinėjimų,nei kad prieš tai buvo du fruktai.  :)

Bet jei sakai,kad už šeimų priėmimą, vėlgi , būtų nelygybė,kuo kai kurios šeimos geresnės,nei likusieji kiti? Štai čia ir vėl kiltų sumaištis.

Na gerai,galbūt per daug perlenkiau lazdą kalbėdamas,kad tos dvi asmenybės buvo teisingos. Bet, iš kitos pusės, mano manymu,pabėgėlius priimti irgi yra didelė rizika mūsų  , kol kas vis dar pakankamai ramiam žemynui. O kaip žinia,teroristai dažniausiai išpažįsta musulmonų tikėjimą.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip bevartysi viskas veda link karo. Ta pati tolerancija veda prie karo, nes ne visi nori priimti į savo visuomėnę gėjus, juodaodžius, musulmonus ir pan. Norint išvengti vienos blogybės privedama prie kitos. Karo niekas nenorime, bet čia jau tik laiko klausimas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

info pamąstymui : Lietuvos bedarbiai gauna 50- 100 eurų pašalpą už kurią turi dirbti 7 - 10 dienų.

Lietuvos pensininkai ,kurie jau visą amžių atidirbo , dauguma gauna 170 - 240 eurų pensiją.

didžioji dalis Lietuvos gyventojų (ne emigrantų) gauna 240 - 250 eurų atlyginimą.

atvažiavęs babajus ,nigeris ,neskaitant suteikiamų butų ir kitų paramų , gaus 264 eurus kas mėnesį į rankas !!!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sio posto pradzioje dar galima pasakyti apie viena buda kaip gyventi Lietuvoje geriau. Tiesiog reikia sukarpyti pasa ir prisideti prie migrantu. Gausime ta pati.

Siaip paskutiniu dienu vaizdai tikrai sokiruoja.. Riauses, alacho skanduotes, Kroatijoje pabegeliai lipa i traukini per langus ir t.t. Vokietijos grasinimai kazkokie, kad europa turi buti vieninga. As manau vieninga turi buti bendros valiutos, saugumo klausimu ir pinigu paskirstymo prasme. O ne vadovauti, kad tu turi buti tolerantiskas, priimti pabegelius ir t.;t. Tai turetu buti kiekvienos salies apsisprendimas. Bet matosi, kad tos salis kurios nenorejo pabegeliu, atrodo nusileis spaudimui. Liudna.. - Siandien radau toki gan siurpiu vaizdeli.

Stai vienas pabegelis is Sirijos. Visas laimingas pozuoja atvykes i Prancuzija. Asmenuke su viena is savanoriu merginu. Viskas grazu.

13480.png

N-18 - o cia vaizdelis kas per gyvulys jis yra:

134851.png

Tad tas noras pamatyti zmoguje kazka kaip ir nieko nereiskia. Ar su seima ar be. I sali gali ateiti stai toks velnias.

Cia siek tiek dar vaizdu yra: http://www.liveleak.com/view?i=8e5_1442854145

O cia tai virsune. Pacioje Vokietijoje tai vyksta:

https://www.youtube.com/watch?t=18&v=S9B_DN3Ye4g&oref=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Ft%3D18%26v%3DS9B_DN3Ye4g&has_verified=1

Ir pabaigai siek tiek migrantu is Sirijos atvykusiu i Graikija:

bezha_2.jpg

bezha_1.jpg

bezha_3.jpg

bezha_5.jpg

bezha_4.jpg

Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.