cheburator

PlayManai apie pabėgėlius Lietuvoje

Pabėgėliai  

55 nariai prabalsavo

1. 1. Ar sutinkate priimti pabėgėlius į Lietuvą?

Rekomenduojami pranešimai

Mano artima giminaite gyvena seniai jau vienoje is pabegeliu geidziamiausiu valstybiu emigracijoj. Sia vasara sveciavosi, pripasakojo baisiu dalyku ta tema, nenoreciau kad ir pas mus tas pats atsitiktu..

Šia tema mūsiškiams reikėtu patyleti. Pats turiu draugų, giminaičių UK ir Norvegijoje, apie mūsų tautiečių elgesį svetimose šalyse knyga būtų galima parašyti. Iki tokio laipsnio prieinama, kad tautybė nuslepiama nuo kito lietuvio.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Esmė ne jų naudoje, o savo (turiu omenyje tarpautines organizacijas, kurių dalimi yra ir Lietuva) padarytos šūdo krūvos valymu. Iš tikrųjų patariu tiesiog ištinti temą, nes nemanau, jog čia yra daug situaciją suprantančių ir gebančių mąstyti plačiau terorizmo žmonių, nes nemeluokime sau - PlayManijos bendruomenė nėra pati šviesiausia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Asmeniškai aš esu kategoriškai prieš pabėgėlių priėmimą. Dabar pasižiūrėkit,kas darosi prie Vengrijos pasienio, jie jau su pareigūnais kariauja,vietoj to,kad juos priėmė, jie turėtų kaip tik elgtis pagarbiau,ramiau. O čia tik pradžia, pasižiūrėkit, po kelių metų jau Europa bus pradėta sprogdinti, juk tai Islamo religija ,kvaila religija,mano nuožiūra. Jie dėl savo tikėjimo viską pasiryžę padaryti. Esu skaitęs Islamo įstatymus, būtų gerai,kad pvz už vagystę baustų irgi taip pat griežtai, kaip ir Islamo šalyse. Bet visumoj, aš nematau jokio pliuso,kad Europa priima pabėgėlius. Juk čia mes patys sau duobę išsikasėm. Tiksliau ne mes, o kažkas, kas susiplovė pinigus sau į kišenę, nes realiai,aš nematau ir net neįsivaizduoju,kokia tai galėtų būti priežastis,dėl ko mes priėmėm juos. Juk galėjom ir visus ukrainiečius susirinkt,Afrikos šalių gyventojus,kuriems trūksta vandens,maisto ir visa ko kito. Tiesiog kažkas matomai susiplovė sau pinigus į kišenę. Manau,tai yra pats kvailiausias sprendimas mūsų visų gyvenime, koks tik buvo kada nors priimtas. Kartais ir gaila būna,kad nebėra tokių žmonių kaip Stalinas,Hitleris, kurie buvo per daug griežti, bet teisingi. Apmaudu ir nusivylęs esu Europos Sąjunga.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Asmeniškai aš esu kategoriškai prieš pabėgėlių priėmimą. Dabar pasižiūrėkit,kas darosi prie Vengrijos pasienio, jie jau su pareigūnais kariauja,vietoj to,kad juos priėmė, jie turėtų kaip tik elgtis pagarbiau,ramiau. O čia tik pradžia, pasižiūrėkit, po kelių metų jau Europa bus pradėta sprogdinti, juk tai Islamo religija ,kvaila religija,mano nuožiūra. Jie dėl savo tikėjimo viską pasiryžę padaryti. Esu skaitęs Islamo įstatymus, būtų gerai,kad pvz už vagystę baustų irgi taip pat griežtai, kaip ir Islamo šalyse. Bet visumoj, aš nematau jokio pliuso,kad Europa priima pabėgėlius. Juk čia mes patys sau duobę išsikasėm. Tiksliau ne mes, o kažkas, kas susiplovė pinigus sau į kišenę, nes realiai,aš nematau ir net neįsivaizduoju,kokia tai galėtų būti priežastis,dėl ko mes priėmėm juos. Juk galėjom ir visus ukrainiečius susirinkt,Afrikos šalių gyventojus,kuriems trūksta vandens,maisto ir visa ko kito. Tiesiog kažkas matomai susiplovė sau pinigus į kišenę. Manau,tai yra pats kvailiausias sprendimas mūsų visų gyvenime, koks tik buvo kada nors priimtas. Kartais ir gaila būna,kad nebėra tokių žmonių kaip Stalinas,Hitleris, kurie buvo per daug griežti, bet teisingi. Apmaudu ir nusivylęs esu Europos Sąjunga.

Kai tavo šeimą išvežtų į koncentracijos stovyklą ar į Sibirą, norėčiau pažiūrėt, kaip tau patiktų tas jų "teisingumas". Nužudė milijonus nieko dėtų žmonių ir sako "teisingi"... Ir kas čia per mąstymas...

Redagavo TukkaSi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai tavo šeimą išvežtų į koncentracijos stovyklą ar į Sibirą, norėčiau pažiūrėt, kaip tau patiktų tas jų "teisingumas". Nužudė milijonus nieko dėtų žmonių ir sako "teisingi"... Ir kas čia per mąstymas...

ech... dar tą nuomonę rašydamas galvojau skliausteliuose prirašyt (išskyrus koncentracijos stovyklą ir Sibirą) :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ech... dar tą nuomonę rašydamas galvojau skliausteliuose prirašyt (išskyrus koncentracijos stovyklą ir Sibirą) :)

Vien tai, kad tu teigiama prasme paminėjai tuos individus nieko gero apie tave nesako, sorry :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kas sake kad jie liks,jei patys dauguma,trauks i vokietija ar ispanija,lietuva cia jiems tik laikina stotele,ispustas burbulas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Batista apmaudu,kai paprasta diskusija yra išvedama į nežinia ką :)

O šiaip ,Vokietija juk visų nesusirinks pabėgėlių,įves kokį nors skaičių ,kiek maximum gali priimti ir viskas,tada kelias jiems gali būti uždarytas. O tada dauguma Lietuvoj gali likti,čia pamatys,kad sunku pragyventi nieko nedirbant,eis vogt į sodus kokius,žudyt,gatvėse apiplėšinėti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na tikrai daug žuvo sirų dėl pilietinio karo, per 4 metus 300k su trupučiu, bet tai nėra ko lyginti su maliarijos padariniais. Maliarija kasmet nusineša virš puse milijono gyvybių ir dauguma jų vaikai iki 5 metų. Kuom tie vaikai blogesni? Mažiau nusipelnė pagalbos nei sirai? Tą  dien kai paskendo siro vaikas, afrikoj 1000+ vaikų nuo maliarijos mirė, aišku tuo tarpu sirijoj sakykim daugiausiai 200 žmonių žuvo. Tai kam prioritetas užkirsti kelią, maliarijai ar ar...? Paaiškinkit pagal ką buvo prioritetas pagalbai parinktas? Kad kažkas iš politikų pasirodytų žmogiškesnis prieš vietinius ir kitus valdžios atstovus? 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kantriai pabandziau pasiskaityti ir kitu argumentus del sios migrantu problemos. Pasiskaityti kita nuomone.

Ka pavyko isgauti tai, kad mes Rasistai, Neturintis gailescio zmones, Dergiam mesla kitose salyse su nusikaltimais ir nevertinam sios situacijos adekvaciai.

Prie viso to, ka buvau minejas, dar galiu pasakyti, kad taip, Lietuva yra pagarsejusi del nusikaltimu svetur negu gerais darbais. Nes gerus dalykus darantis Lietuviai retai pakliuna i ziniasklaida. Dazniausia jie dirba palenke galvas, kad susitaupytu pinigu ir galbut nusipirktu nama, kas kiekvienam manau priklauso. Beje, kai Lietuvis atvaziavo i Norvegija, Norvegas suzinojo kam reikalingos duru ir garazo spynos. Tas tiesa.

Bet mes juk keliaujame is europos valstybes, ne is kazkur.. Ir uz savo veiksmus kitoje salyje atsakome kalejimu ar baudomis. O cia visai kitas atvejis. Manau mazai kas zino kaip gyvena Sirai ar Afrikos zmones? Afrika man asocijuojasi su Skurdu, o Sirija su teroristais. Ir is kart nenoriu pasakyti, kad kas antras ten teroristas. Tiesiog neaisku kiek ju dabar pateko per sita migracija. Kokia yra tu zmoniu morale? Kokie isitikinimai? Koks gyvenimo poziuris? Ar atvaziave jie laikysis tos salies istatymu ar diktuos savo? Imkime paprasta dalyka, kas atsitiktu jeigu zmogus sudegintu Biblija? O kas butu jeigu tai butu Koranas? Tada vienas is to simto atvaziavusiu zmoniu sugalvotu padaryti teroro akta kaip kad Prancuzijoje atsitiko del kazkokios paprasciausios karikaturos.

As asmeniskai ne rasistas. Ar turiu moraline sazine del sios situacijos, bet tos kalbos, kad lietuvos delegatas kazkur vaziuos, vos ne atsirinkines kas antra raketu gamintoja ar inzinieriu,.. Juoko vertos kalbos. Ka duos ta ir imsime. Na, o gal kas kaip ir sake, jiems cia bus tarpine stotele del kurios nereikia daryti tragedijos. Pirma alga ir toliau. Nes ir dabar jau daug zmoniu zino, kad cia skurdziausia europos salis.

Pabaigai, manau tie tikri zmones, kurie bega nuo karo, bus vergai. Jau ir dabar kalbama, kad jie dirbs ta darba Vokietyjoje, kurio niekas nedirba. Vadinasi pati zemiausia. Siuos zmones tikrai reikia gaileti. O Vokeitija lyg ir zada kas met po puse milijono priimti. Tik dabar srautai per dideli. O kas laimi is viso sito tai tie, kurie plukdo zmones ir nuzudo juos. Ir kokia Rusija, nes i ta puse migrantai neplaukia. Rusijai patinka sita sumaistis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Batista apmaudu,kai paprasta diskusija yra išvedama į nežinia ką :)

O šiaip ,Vokietija juk visų nesusirinks pabėgėlių,įves kokį nors skaičių ,kiek maximum gali priimti ir viskas,tada kelias jiems gali būti uždarytas. O tada dauguma Lietuvoj gali likti,čia pamatys,kad sunku pragyventi nieko nedirbant,eis vogt į sodus kokius,žudyt,gatvėse apiplėšinėti.

Nu ne aš buvau tas, kuris paminėjo Staliną ir Hitlerį teigiamam kontekste :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bent mokinais kiek nors istorijos? Pagal amžių turėjai mokintis ne sovietino brūdo, tad arba čia išprusimo stoka, arba tu žmogus be žmogiškumo. Jei nebūtų sovietai trėmę į Sibirą, o vokiečiai vežę žmonių į konclagerius, tai jau jie tada tikrai būtų "griežti, bet teisingi"? Jei manai, kad taip, tai gink Dieve. Vien kiek žmonių žuvo dėl to, kad tie du "teisuoliai" nusprendė pasidalinti Europą po lygiai. O po to abu pagalvojo, kad gavo per mažai, kad reikia daugiau teisingumo ir sukėlė didžiausią žmonijos karą. Pilna dokumentų, kaip Hitleris žadėjo visiškai nuo Žemės nušluot Baltų tautas. Tau tai atrodo teisinga? Arba kaip pasielgė su žydais? Su neįgaliaisiais ir visais, kurie nebuvo fizižkai sveiki, taip vadinami, arijai?

O kiek dar po karo žuvo žmonių? Ukrainos badas, rezistencinės kovos ir t.t. Dėkui Dievui pasimirė Stalinas ir į valdžią atėjo žmonės, kurie nors kiek sąžinės turėjo.

Tikiuos dar subręsi ir tokių pievų nebešnekėsi, nes kitaip, tai...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Greičiau žmogus be žmogiškumo, nes pasižiūrėjus į dabartinius sprendimus - pabėgėlius priimt... Tarp kurių ir teroristų bus. O jei pradėjai kalbėt apie gilią istoriją,tai geriau jau Vokietija būtų buvus pasiėmus mus,negu dabar gyvename ne itin gerai, kaip žmonės :) Gyvenimas būtų kitoks (lyginu Lietuvą ir Vokietiją)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• 🌟 **Prisijunkite prie GTPS3 nuotykių: jūsų galutinis Growtopia privatumo serveris!** 🌟 Ar esate pasiruošę pasinerti į gyvą pasaulį, kupiną kūrybiškumo ir begalinių galimybių? Neieškokite toliau — **GTPS3** yra vienas iš pirmųjų ir sėkmingiausių Growtopia privatumo serverių!  🌐 **Tyrinėkite unikalius bruožus:** GTPS3 yra ne tik bet kuris serveris — tai lobynas su **pritaikytais daiktais** ir **išskirtiniais bruožais**, skirtais pagerinti jūsų žaidimo patirtį. Nesvarbu, ar esate patyręs žaidėjas, ar naujokas Growtopia, mūsų serveris siūlo kažką kiekvienam! 💎 **Jaudinantys renginiai ir dovanos:** Prisijunkite prie mūsų **brangakmenių renginio** ir dalyvaukite jaudinančiose dovanose! GTPS3 visada vyksta kažkas, todėl tai ideali vieta bendrauti su gyvybinga bendruomene. 🛠️ **Tapkite mūsų komandos dalimi:** Ieškote būdo, kaip įsitraukti? Turime įvairių **moderatorių vaidmenų** ir daugybę kitų vaidmenų! Prisijunkite prie mūsų dedikuotos komandos ir padėkite mums sukurti svetingą ir linksmybių kupiną aplinką visiems žaidėjams. 🎮 **Kaip žaisti:** Pradėti labai paprasta! Apsilankykite mūsų svetainėje [gtps3.com](http://gtps3.com), kur rasite pamokas ir visą informaciją, reikalingą, kad galėtumėte pasinerti į veiksmą: [gtps3.com/tutorial](http://gtps3.com/tutorial). 📢 **Prisijunkite prie mūsų bendruomenės:** Susijunkite su kitais žaidėjais ir sekite naujausią informaciją prisijungdami prie mūsų Discord bendruomenės [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3). Nepraleiskite progos patirti Growtopia taip, kaip niekada anksčiau! Prisijunkite prie GTPS3 šiandien ir atskleiskite savo kūrybiškumą pasaulyje, kuris priklauso tik jums. Tegul nuotykiai prasideda! 🌈✨ 🔗 **Nuorodos:** - Svetainė: [gtps3.com](http://gtps3.com) - Discord: [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3) Linkime sėkmingo žaidimo! 🎉  
    • 🌟 **Join the Adventure with GTPS3: Your Ultimate Growtopia Private Server!** 🌟 Are you ready to dive into a vibrant world filled with creativity and endless possibilities? Look no further than **GTPS3**, one of the first and most successful Growtopia private servers!  🌐 **Explore Unique Features:** GTPS3 is not just any server—it's a treasure trove of **custom items** and **exclusive features** designed to enhance your gaming experience. Whether you're a seasoned player or new to Growtopia, our server offers something for everyone! 💎 **Exciting Events & Giveaways:** Join us for our **gems event** and take part in exciting giveaways! There's always something happening on GTPS3, making it the perfect place to engage with a lively community. 🛠️ **Become a Part of Our Team:** Looking for a way to get involved? We have various **moderator roles** and many other roles available! Join our dedicated team and help us create a welcoming and fun environment for all players. 🎮 **How to Play:** Getting started is easy! Visit our website at [gtps3.com](http://gtps3.com) for tutorials and all the information you need to jump into the action: [gtps3.com/tutorial](http://gtps3.com/tutorial). 📢 **Join Our Community:** Connect with fellow players and stay updated on the latest news by joining our Discord community at [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3). Don't miss out on the chance to experience Growtopia like never before! Join GTPS3 today and unleash your creativity in a world that's all your own. Let the adventure begin! 🌈✨ 🔗 **Links:** - Website: [gtps3.com](http://gtps3.com) - Discord: [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3) Happy gaming! 🎉a  
    • Šiandien oficialiai konsolių serveriai atjungti.  Vienas geresnių BF buvo. Daug valandų praleista. Smagūs laikai nebus pamiršti. R.i.P 
    • Concord nuostolius reikia kažkaip padengti. 😀 
    • @Mantinijo Dingę ir pas mane 5 ir 20 wallet funds, realiai ps apps'ą tik dėl to naudojau Bet prikišo žaidimų už tuos taškus, bet per metus reiktų labai daug pirkti, kad surinkti tuos 17k pts     
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos