MaRiuS1117

reik pagalbos del ps3 pulto

Rekomenduojami pranešimai

reikia pagalbos, sugedo mano ps3 pultas CECHZC2U B1 sudilo abu analogai, ieskau nauju, bet niekaip nesugebu rasti, lyg jie butu kokia super ultra reti, ir panaudoti pultuose tik du kartus.... analogai turi 3 pinu potus dydis kaip standartinio analogo (ps1/ps2/ps3 (kitu modeliu)/xbox360), bet R3/L3 mygtukas yra zymiai mazesnis nei standartiniu: mygtuko dydis 4x4x2mm, tarpai tarp kojeliu: 3x5mm, standartinio analogo mygtukai yra 6x6x4, tarpai tarp kojeliu 4,5x7mm...

radau atsitiktinumo deka nuotrauka kurioje parodytas xbox 360 pultas ir jame yra labai panasus arba toks pat analogas: asis ant kurios maunasi kepurele plastikine ir tokio pat dydzio, dalis kuri valdo desiny pota, bei mygtuka yra metaline, lankelis kuris valdo apatini pota plastikinis, atrodo taip pat kaip manajo ps3 pulto, mygtukas atrodo mazas, bei jis turi kabliukus kurie prispaudzai ji prie analogo korpuso (standartiniams analogasm jie prispaudziami metalinio korpuso deka)

tai vat, man reik pagalbos ieskot tokiu analogu, gal kas esat kur uzmate butent tokiu, gal kas susiduret su tokia pat problema kaip as, tik jum pasiseke rast tu analogu, ir nusipirkot ju biski daugiau nei reik, ir gal norit juos parduot.

....P.S ebay ieskauaju

post-18301-0-60193800-1440164215_thumb.jpg

Redagavo MaRiuS1117

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aš tai tiesiog siūlyčiau ieškoti naujo arba naudoto pultelio, ps3 pulteliai tikrai nėra kokia retenybė, o ir kainos dabar įvairios. Turguje, tarp sendaikčių įmanoma rasti už tikrai gerą kainą. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Va cia paziurek http://nl.aliexpress.com/w/wholesale-ps3-controller-parts.html, bet vistik brangoka gali buti siustis ir remontuoti. PS3 pulteliai vis dar didele beda., turiu tris ir visi isklere, plastmase prie analogu istrupejusi. Nauji brangus, nebent su paciu PS3 pirkti bet cia jau reikia uztaikyt gera deala. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tai tiesiog siūlyčiau ieškoti naujo arba naudoto pultelio, ps3 pulteliai tikrai nėra kokia retenybė, o ir kainos dabar įvairios. Turguje, tarp sendaikčių įmanoma rasti už tikrai gerą kainą. :)

as turiu viso tris, tai man naujo nereik, as noriu ta atgaivint, jam tik superstu analogu tereik.

Va cia paziurek http://nl.aliexpress.com/w/wholesale-ps3-controller-parts.html, bet vistik brangoka gali buti siustis ir remontuoti. PS3 pulteliai vis dar didele beda., turiu tris ir visi isklere, plastmase prie analogu istrupejusi. Nauji brangus, nebent su paciu PS3 pirkti bet cia jau reikia uztaikyt gera deala. 

nera

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.