dannux

NAD network access disc ir ps2 slim lazerio keitimas

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki noreciau paklaust kur galima gaut network access disc??

ir kiek kainuot ps2 slim lazerio keitimas :))?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tam ir parasiau tema kad suzinociau kur atsiust ji :)

Pacio lazerio nesiulau pirkt, atsizvelgiant i savo asmenine patirti (ardymus, taisymus ir t.t.), nes viena nusipirkau is ebay, is Kinijos ir po menesio parazitas pradejo skaityt tik ps1 zaidimus, o galiausiai visai sugedo. O originalus lazeris kainuos dar daugiau nei pati konsole :) siulau susirast plika ps2 kokiam turguj, kaina svyruoja nuo 5-10 eur. Viena net radau gal uz 3 eurus puikiai veikianti :)

Pamirsau pridurti, pati lazeri gana lengva pakeisti, lengviau nei ps2 fat, nes mazai ardymu, ir gali neapsimoketi moket uz lazerio keitimą, gali gerai nulupti :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

del ps2 lazerio keitimo tai man tik reikejo prasiurbti ji ir viskas bet dekui chebra uz atsakymu 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:D aisku

kad narsyt intika tau nera butinas NAD, paieskok ps2 foruma buvau parases posta, o gal net ir tema sukures (nepamenu) apie ps2 intiko narsykle, net linka buvau idejes... narsykle gal ne tokia pat, bet galimybes tokios pat, t.y. labai ribotos, flash priesistorine versija, java taip pat, kas reiskia, kad beveik nieko nepavyks padaryt, youtube nerodys, tinklapiai atsidarys labai prastai, truks ikonu, shriftu, mygtukai neveiks, googlei ieskant vaizdu, uztruks visa amzinybe... praktines naudos visiskai nera, cia nebent kad smalsu isbandyt ir viskas. nori su ps2 internete narsyt isidieg linuxa, tas turi mozila, ar kazkokia ten senovine narsykle, su ta bent jau daugiau galesi nuveikt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kaip man ji i diska irasyt? ta prasmer ar kaip zaidima ar kaip ka?

Na jei reiktų spėti tai sakyčiau, kad taip. Bet pats neturiu adapterio ir nieko su internetu ant ps2 nedaręs. Nebent slim`e nereikia adapterio, nežinau net to

Redagavo Skirie

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.