Nos

dėl naujos klaviatūrosq

Rekomenduojami pranešimai

Ką tik sena klaviatūra sugedo. Pvz spaudžiu "t" , o parašo "rt" ir su kitais,kai kuriais mygtukais panašiai.

Todėl atėjo laikas naujai klaviatūrai. Su kompiuteriu dažnai pažaidžiu įvairaus žanro žaidimus,daug rašyt tenka,todėl reiktų patogios :) . Galbūt atsirastų tokių,kurie patartų , kokią klaviatūrą pasiimti? Neblogai, jei ir apšvietimas koks nors būtų :happy-pfftch:

Laidinės!

Redagavo Nos

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Razer Deathstalker Expert Gaming Keyboard nėra brangi 69£ nauja, dega žaliai klavišai 

http://www.amazon.co.uk/Razer-Deathstalker-Expert-Gaming-Keyboard/dp/B00AU2SFCS/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1439155518&sr=8-1&keywords=razer+keyboard

Pasiūlyčiau kita bet bus manau per brangi jau, nes šiaip geros klavos eina nuo 100£ (kaip sakoma daug lempučių keičiasi spalvos ir kaina kyla) :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš norėčiau, be lempučių (kad kainos neįtakotų) ir belaidės su "Cherry MX" klavišais ar kokie ten jie nepamenu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na jo,pastebėjau,kad lemputės labai kainą įtakoja :D Galbūt tada kažką be apšvietimo pasiūlysit? 69£ a little bit too much :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aišku yra kitu firmų be Razer ar kitu garsiu vardu, kurie su turi irgi klavos apšvietimą ,bet kiek laikys ta klava tai nžn , nes kainuoja jos ir po ~25/30/35£ ir t.t. 

čia daug variantu yra ir brangiu ir pigiu http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss_2?url=search-alias%3Daps&field-keywords=keyboard+&rh=i%3Aaps%2Ck%3Akeyboard+ tiesiog tik spausk next next ir gal rasi kokia nors tinkama 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Razer Deathstalker Expert Gaming Keyboard nėra brangi 69£ nauja, dega žaliai klavišai 

http://www.amazon.co.uk/Razer-Deathstalker-Expert-Gaming-Keyboard/dp/B00AU2SFCS/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1439155518&sr=8-1&keywords=razer+keyboard

Pasiūlyčiau kita bet bus manau per brangi jau, nes šiaip geros klavos eina nuo 100£ (kaip sakoma daug lempučių keičiasi spalvos ir kaina kyla) :D

Pries pora savaiciu pasiemiau tokia tik be apsvietimo http://www.skytech.lt/rz0301060100r3m1-razer-deathstalker-essential-laidine-zaidimu-klaviatura-p-222976.html

Galiu pasakyti, su didesne plastaka neuztenka vietos ant tos klavos padeti delna, reikia pristus sulenkt 90 laipsiu, kad valdyt WASD, o jei ranka pasidedi kad truputi remtusi i stala, tai po keliu valandu gaming, nuspaudzia tas kampas normaliai.

P.S

pries tai turejau stai tokia - Logitech Wireless Combo Mk520:

maxresdefault.jpg

41WkOsDmWnL.jpg

Labai patogi ir rasyt ir lost, du Duracell elementai AA, atlaike 2 metus.

Redagavo CATZILLA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pasižiūrėjau skyteche ir pamačiau,kad klaviatūros yra dviejų tipų - membraninės ir mechaninės. Koks skirtumas jų? Kuri geresnė?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pasižiūrėjau skyteche ir pamačiau,kad klaviatūros yra dviejų tipų - membraninės ir mechaninės. Koks skirtumas jų? Kuri geresnė?

Mechaninė, žinoma geresnė. Membraninė nėra tokia ilgaamžė, garsesnė. Su mechanine lengviau greičiau spausdinti tesktą, jausmas žymiai malonesnis spausdinant. Manau viską pasako kainų skirtumas, tarp mechaninių ir membraninių klaviatūrų. Plačiau apie mechanines gali skaityti čia: http://www.pcworld.com/article/242036/mechanical_keyboards_which_one_is_right_for_you_.html

Redagavo Fozzy

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pries pora savaiciu pasiemiau tokia tik be apsvietimo http://www.skytech.lt/rz0301060100r3m1-razer-deathstalker-essential-laidine-zaidimu-klaviatura-p-222976.html

Galiu pasakyti, su didesne plastaka neuztenka vietos ant tos klavos padeti delna, reikia pristus sulenkt 90 laipsiu, kad valdyt WASD, o jei ranka pasidedi kad truputi remtusi i stala, tai po keliu valandu gaming, nuspaudzia tas kampas normaliai.

P.S

pries tai turejau stai tokia - Logitech Wireless Combo Mk520:

maxresdefault.jpg

41WkOsDmWnL.jpg

Labai patogi ir rasyt ir lost, du Duracell elementai AA, atlaike 2 metus.

as pats turiu K800,tai gyvenime nekeisciau i joki razer barskala.zmona turejo razer,suejo labai greitai,tai nusipirko combo K800.pats ta klaviatura turiu jau ilgai,kokie 3-4 metai,0 priekaistu jai,viskas aukstumoje,tiek rasant tiek ir zaidziant,batarke dar ir siai dienai sunkiai gaminant laiko savaite,jei negeiminu tai gal ir koki menesi,tiksliai niekada nematavau.ir plius jinai yra gana tyli.pats aplamai zadu nebepirkti razer produktu,nes jie brangus,o laiko labai trumpai :/

Redagavo gedunex

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nžn kiek turėjau pelių RAZER niekad nebuvo problemų, tiesiog pabodo ta pati ir norisi kažko naujo, klanas visada naudodavau Logitech, dabar yra pirma mano klava RAZER ir pokolkas neturiu jokių nusiskundimų dirba gerai kaip ir tikėjausi, kiek vienam pagal skonį, dabar vėl pirksiu nauja RAZER pele tai kad tiesiog keičiu nes pabosta man ji ir norįs kažko naujo

O laiko tikrai ilgai viena RAZER pele naudojau apie 5 metus ir veikia kuo puikiausiai tai atidaviau ta pele Impaler, tai manau jis iki dabar dar naudoja ja, tai būtu tai peiliai kokie 7 metai o gal ir daugiau

Klava dar tik naudoju kokius tik 2-3 mėnesius tai dar mažai ką galiu pasakyti, bet problemų dar neturiu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Iš Razer produktų tik pelės vertos dėmesio, dėl savo ergonomiškumo ir aišku laaabai plataus spektro tiek FPS, tiek MMO žaidžiantiems. Ausinės tikrai perkainotos, nes prigrūstos bling bling stuff, o garso kokybė tik labai vidutinė. Klaviatūros irgi panašiai mechaninė Razer Blackwidow naudoja savos gamybos kiniškus ir pigesnius nei Cherry MX switches, bet ant Cherry platformos. Jei būtinai reiktų mechaninės galima žiūrėt Steelseries 6G/7G su Cherry MX Red, Corsair K serija irgi naudoja Cherry MX switches, Roccat Ryos irgi su aukštos kokybės Cherry MX swtiches. Jei membraninės klaviatūros tinka, tai kaip ir narkata siūlė Razer Deathstalker geras variantas, Logitech G daug modelių yra neblogų, Roccat Isku, Arvo ARBA jei visai nesvarbu ką maigai visada galima pasiimti iš Maximos variantą už kelis eurus.  ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žinai bet patogiau man yra naudoti App vienos firmos, nes pvz pelės RAZER softa naudoti o klava Corsair kitas softa, užtai man geriau visus produktus naudoti vienos firmos, tiesiog patogiau reguliuoti yra, bet kiekvienam kitaip

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na,pas jus kalba eina apie nemažai kainuojančias klaviatūras,bent jau pagal mano kišenę kol kas :D bandysiu ieškotis tylios klaviatūros iki +-40 eurų. Logitech,tikriausiai ilgai laikančios,kaip supratau iš vieno nario atsiliepimų,galbūt bandysiu kažką panašaus pasiimt :) sakyčiau ta k800 lyg ir tiktų man,bet nebėra noro keist elementus...

EDIT: Pasigooglinęs supratau,kad ir k800 kaina per didelė man :/

Redagavo Nos

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na,pas jus kalba eina apie nemažai kainuojančias klaviatūras,bent jau pagal mano kišenę kol kas :D bandysiu ieškotis tylios klaviatūros iki +-40 eurų. Logitech,tikriausiai ilgai laikančios,kaip supratau iš vieno nario atsiliepimų,galbūt bandysiu kažką panašaus pasiimt :) sakyčiau ta k800 lyg ir tiktų man,bet nebėra noro keist elementus...

http://www.ebay.com/itm/ThermalTake-TT-e-Sports-Knucker-Gaming-Keyboard-Cherry-Black-Switch-/161338520532?hash=item25908673d4  

http://www.ebay.com/itm/ThermalTake-e-Sports-Challenger-USB-Gaming-Keyboard-Built-In-Fan-32KB-Memory-/310323017416?hash=item4840b176c8

Šitos neblogos, viena brangesnė, su Cherry MX black, kita membraninė, bet irgi neprasta, abi panašiai tavo kišenei.  :grt:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gali nusipirkti pakraunamus akumuliatorius AA dydžio.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.