dcmL

Ebay?

Rekomenduojami pranešimai

Dar vienas klausimelis.Nupirkau zaidima ebay per paypal, gavau i email patvirtinima kad sumokejau ir ji issiunciau pardavejui i email.Dbr man reikia tik laukti kol parsius zaidima?Daugiau nieko nereikia padaryti?

Na taip, dar paprašyk tracking number pardavėjo, jei įmanoma.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Dar vienas klausimelis.Nupirkau zaidima ebay per paypal, gavau i email patvirtinima kad sumokejau ir ji issiunciau pardavejui i email.Dbr man reikia tik laukti kol parsius zaidima?Daugiau nieko nereikia padaryti?

Faktiskai tau jau nebereikejo net to email persiusti:cia tau buvo info, kad viskas ok. Paprastai seleriai bruksteli kelis zodzius,- paraso kada issius ir kaip ir t.t. Dabar belieka laukti.. Nepamirsk paskui feedback parasyti- tai labai svarbu!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zinau , feedback galui pasilikau, jis man dave linka i kuri as nuejas tureciau matyti kur mano zaidimas yra bet, ten pradzioje kai nupirkau rase kad laukia patvirtinimo issiuntimo o dbr raso kad patvirtintas issiuntimas ir busiu informuotas apie savo preke kai tures jie informacijos kur ji yra... O kai gryzta i lietuva man i pasta pareina zaidimas ar ateina laiskas kad pasiimciau is LT pasto?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sejp kiek zinau tu ne is pasto turetum pasimt o is banko kiek zinau :wacko:

Žaidimą iš banko? Jeigu teisingai supratau tavo pasakymą, tai tegaliu pridurti, jog nerašinėtum nesąmonių ir neklaidintum žmonių.

Kartais paštininkai (jeigu nedidelis siuntinys) iškart įmeta į pašto dėžutę, bet dažniausiai būna taip, kad gauni lapelį į pašto dėžutę ir su juo bei asmens dokumetu nueini į paštą ir pasiimi.

Redagavo OutSider

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žaidimą iš banko? Jeigu teisingai supratau tavo pasakymą, tai tegaliu pridurti, jog nerašinėtum nesąmonių ir neklaidintum žmonių.

Kartais paštininkai (jeigu nedidelis siuntinys) iškart įmeta į pašto dėžutę, bet dažniausiai būna taip, kad gauni lapelį į pašto dėžutę ir su juo bei asmens dokumetu nueini į paštą ir pasiimi.

Na mano klasiokui reikejo, jei neklystu, vilktis i pasta del paso dydzio, 100 gramu siuntinio. Taigi gausi i pasto dezute lapeli kad ateit pasiimt greiciausiai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

reiskes suklydau :S

Ne į temą

Happens. Nors cia jau fail pasakej. Bankas tvarko TIK PINIGU pervedimus, o pastas pinigu daigtu ir spaudos reikalus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man yra iškart įmetę į pašto dėžutę kelis kartus, bet dažniausiai gaunu lapelį ir einu į paštą. Tikėkis, kad gausi lapelį, nes dar kas ištrauks iš pašto dėžutės, po to niekam nieko neįrodysi net jei ir žinosi, kad ištraukė...

Redagavo OutSider

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.