blindside

Resident Evil 4 Early Version.

Rekomenduojami pranešimai

Neseniai čia po Youtubą vaikščiojau ir užtikau tokį video. Tikrai vertas dėmesio, kadangi čia turbūt paskutinis žvilgsnis į senajį Resident Evil geimplėjų, nes dabar kaip jau ir naują sistemą sugalvojo Capcom. Anyway, enjoy.

Iš pradžių jie norėjo daryti tokį geimą lyg ir, bet vėliau pagalvojo daryti kažką naujo..tai sugalvojo kažokį kaimą.

Šiaip galėtų ir tokį RE4 Version išleist, visai įdomu būtų sakyčiau. (:

RE4 nusivyliau tik vienu dalyku - kad jis buvo visai nebaisus. Seniau atsimenu dėdavau į kelnes žaisdamas tus Resident Evil. Šitas irgi šiurpokas atrodo.

Redagavo blindside

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Silent Hilla primena su tuom prozektorium :mellow:

Tikrai pritariciau, kad abi versijos isleistos butu, bet... spekit ar bus. Tik 1000% inis optimistas tiketusi tokio RE :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai kaip juokas atrodo! Kaip gerai kad zaidas toks nebuvo. Man labai patiko taip kaip as zaidziau. Labai gera perspektyva buvo. O zaidimas buvo istikruju daugiau action-trileris, nei siaubo. Tiesa.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na man labiau butu patikes toks koks yra parodytas cia,isvis is survival harror serijos padare action shooter..asmeniskai man maloniau zaisti pirmas dalis nes jos daug idomesnes su daugiau galvosukiu ir siaubo elementu ir galejo toliau testi tema apie zombius...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.