Jeisonas

Dalykai kuriu nekenciu!

Rekomenduojami pranešimai

Daznokai perku naudotus zaidimus internetu ir tiesiog nervina keli dalykai:

Zadimu pasirinkimas didelis, bet kai tu isirenki zaidima isidedi i krepsely, sumoki pinigus ir kita dien gauni laiska kad sorry mes to zaidimo neturim. Administrukit savo katalogus padoriai, o ne karta i pusmeti.

Zaidimas ivardinamas kaip NEW, tai as ir tikiuosi gauti nauja gamyklinei pakuotei, o ne gerai atrodanti nesudrozta ir nesubraizytu disku, nes ce pas kazka tolygu new. 

Visiskas apsileidimas kai nebesupranta ka parduoda. Issirenki "NFL street 2", tai atsiuncia "NFL street 1" kuris man antras ar trecias toks pats nafik nereikalingas. Perki paprasta zaidima, tai buna platinium idetas, nors puslapi kaip ir skirsto i paprastus ir platinium. 

Dar uzknisa visiekie savo zymejimo niekingi lipdukai kurie niekaip svariai nenusiima.  Nuskusk su kuo nori vistiek klijus liks.

Tai va tiek bedu pas mane. Kaip pas jus su reikalai su tuom?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

priminei cia tu man ta Angry Video Game Nerd . jis turedavo laidas apie tai kas uzknisa irgi .  :)  jo toki dalykai uzknisa aisku. dar uzknisa zaidimai kurie nervina, na realiai ant nervu vaziuoja , bent jau seniau atsimenu kai skrisdavo pultelis i siena ..o po kiek laiko jau budavo suklijuotas  :yao:  tipo viskas gerai vel. 

bet dabar jau tokiu zaidimu nerandu kazkaip arba nelosiu arba tiek jie neisveda is kantrybes. cia daugiausia manau platforminiai visokie tipo kur begi is vieno sono i kita. ir darai stuff.

siaip kely uzknisa vairuotojai kurie tipo "lekia" 

palangoj uzknisa pilnas papludimys ir primyzta jura.

o jei rimtai su laiku i viska pradedi kitaip ziuret ir niekas pradeda nenervuot. tiesiog randi kita iseiti kuri neuzknisa. nepirk ten kur blogai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pritariu @scalman kuo labiau sensti tuo mažiau į tai dėmesį kreipi. Dėl like new tai visur rašo, kad pradarytas žaidimas tai niekas dėl to nekaltas. Dar iš tos patirties kai ne tą žaidimą atsiunčia, tai man yra buve vietoje senos prastesnės dalies gavau naujesnia ir brangesne, kas mane pradžiugino, todėl game.co.uk dėkoju už aplaidimą.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tokiu problemų niekad neturėjau, jei kainos būna užklijuota tai būna ant plėvelės, gal dėlto kad niekad neperku dėvėtų žaidimų

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tokiu problemų niekad neturėjau, jei kainos būna užklijuota tai būna ant plėvelės, gal dėlto kad niekad neperku dėvėtų žaidimų

Bet aš kiek pirkęs irgi nenusivyliau. Šaip iš-pradžių nesupratau apie ką čia tema.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O šiaip manau jei aš pirkčiau dėvėta ir papultu man platinum diskas o viršelis standart viršelis, tai man būtų tikrai ne problema, o jei būtų problema tai nueičiau ir paprašiciau kad pakeistų diską, daugelis jau neviena kartą taip daręs :) nes jam dažnai papuola dėžutės kolekcines, o jam tik žaidimas reikalingas su paprasta dėžutę, nes jam tos kolekcines netelpa į CD stovus :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

parduotuvei tai be problemu apkeicia, karta gryzes namom apsiziurejau kad demo disko truksta. Tai nunesiau atgalios, pardavejas apskambino visus filialus ir atveze man ta diska po keliu dinu. O kas del platinium, tai zaidimui aisku didelio skirtumo nera, bet jai kolekcijai perki tai platiniumai daug maziau vertinami ir tada svarbu diskas ir knygute. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man tai gali nieko nebūti svarbu diskas, bet jei perku kolekcine versija tada jau turi būti viskas kas priklauso, bet kai perki nauja tai visada gausi viska kas priklauso, o dėvėtose tai visada kažko trūksta, aišku priklauso iš kokio shopo perki 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Jeisonas Kur čia taip nesėkmingai prekinies? Gal tam pačiam game.co.uk? Aš žaidimus perku per ebay arba iš game, ir jie nueina pas draugelį gyvenantį uk, kuris man viską paskui parveža, tai paskutinis pirkinys iš game buvo L.A. Noire Complete Edition, o parėjo ne tik, kad regular version, bet sukomplektuota atrodo iš atliekų. Net Bluray dėklas paimtas nuo filmo kažkokio. Maža to vis tiek visas limpdukais apklijuotas sakančiais, kad čia yra tai ką aš pirkau - L.A. Noire GOTY edition (close enough :D).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Jeisonas Kur čia taip nesėkmingai prekinies? Gal tam pačiam game.co.uk? Aš žaidimus perku per ebay arba iš game, ir jie nueina pas draugelį gyvenantį uk, kuris man viską paskui parveža, tai paskutinis pirkinys iš game buvo L.A. Noire Complete Edition, o parėjo ne tik, kad regular version, bet sukomplektuota atrodo iš atliekų. Net Bluray dėklas paimtas nuo filmo kažkokio. Maža to vis tiek visas limpdukais apklijuotas sakančiais, kad čia yra tai ką aš pirkau - L.A. Noire GOTY edition (close enough :D).

Kaip jūms taip sekasi?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Krc susinervinau ir nekenciu. Tas pats game.co.uk. parasiau supportan sako nerefundina, nieko nezino, turi veikt, rasyk sony.

O buvo taip ziuriu evil within season pass puse kainos iki rytoj, sakau reikia pasipildyt pinigine.

Hmm galvoju kur cia pirkt gal pcgamesupply ai galvoju game co uk paskutini karta pirkau ten ir paimsiu, susimoku viskas ok ateina kodas, o ka jus manot ? niekur b****** neveikia, va tau ir servisas padet nieko negali, senus kodus dalina. tai dabar supportan sony parasiau, bet kol atrasys baigsis ir akcija. zodziu nervai ima.

EDIT:

atsiunte nauja koda. spekit ka. irgi neveikia.
po pirmo neveikiancio kodo is game.co.uk uzsisakiau is cdkeys.com is ten iskart suveike. taigi atkrinta tai, kad su mano acc kazkas blogai. bandziau net ant usa acc ivest, nieko.

Redagavo red-cat_eX

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai geriau skambink bus geriau nes email lauksi ilgai atsakimo ir dar pasiūlys tau kad geriau paskambintum

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet greičiausiai atsakimą gausi ir greičiau problema išspręs, tai kad ne tie laikai kad kainos butu kosminės 
čia kaip pvz paėmiau TEO kainas 
qWnWGtP.jpg

Pagal mane tai padorios kainos, čia ne tie laikai kad imtu po 1,5€

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.