GeKiDo

Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 2

Rekomenduojami pranešimai

Pats pats pats geriausias fighting žaidimas PS2 konsolei. Nors gamespot įvertinimas ir prastesnis už tokių žaidimų kaip tekken 5 ar mortal kombat: deception, tačiau mano manymu, gameplaėjus yra nepriekaištingas... Šiek tiek primena amžiną atilsiį DBZ moda CS'ui, aišku daug geresnė grafika ir užpildytos gameplėjaus spragos(kurių be abejo buvo daugybe :) ). Na tikrai verta už šita žaidimuką pakrapštyti piniginę. Čia vienas iš tų geimų, kurį kiek beloštum, niekada neatsibos.

Na screenus ir t.t. galite pasižiūret gamespote.

Tinginiams: http://www.gamespot.com/ps2/action/dragonb...agon%20ball%20z

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

"Pakrapštyčiau" nebent eMule programą arba torrent'ų paieškos variklius. Aciu uzh trumpa review'iuką. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Radau ta tema kurios man reikejo ir sumasciau paklaust tu kas turit sita zaidima. Ar tikrai jis toks lengvai pereinamas kaip raso visur? Girdejau, kad 5 priesininkus galima uzmust be didelio vargo ir lieki su full hp.

Redagavo furio

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Radau ta tema kurios man reikejo ir sumasciau paklaust tu kas turit sita zaidima. Ar tikrai jis toks lengvai pereinamas kaip raso visur? Girdejau, kad 5 priesininkus galima uzmust be didelio vargo ir lieki su full hp.

Labai pasistengus galima išlikti su full hp , tiesa, prieš 5 priešininkus , net ir lengviausiam lygyje, man to nepavyko padaryt . B) Ir išvis pereit pavyko tik iš kelinto karto, greičiausiai trūksta įgūdžių. :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu ziuresim kaip cia bus kita savaite perku ps2 pas edma reiks pasiskambint gal tures budokai tenkaichi 2 tai pasimsiu kartu su ps2 B) Bent jau maciau zebros ftp, kad atseit labai lengvas...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na, žaidimas tikrai nėra lengvas ir jis ne toks kaip senesniuose Budokai kad reikia ten kelis mygtukėlius paspaudinėti ir vieną bangelę ir tu jau laimi.

Galima čia visaip: Priešininką pakelti į orą ten ji sudaužyti ir nuleisti į apačią paskiau paėmus vėl už kojos mesti į viršų ir kokią bangą paleisti.

Kombinacijų gana daug palyginus su kitais budokai žaidimais. Ir charakteriai nėra belekaip sukurti .. atakos gražesnės ir t.t

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na, ant budokai 2 kiek žinau ir ieškojau tokių nėra ..tai arba čia fake (ištraukė paveiksliukus iš budokai tenkaichi 3 ir iklijavo čia) arba čia ir yra Budokai tenkaichi 3.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip ji paleisti spaudienju mygtukus man tas songokas lipa i virsu ir ji tas pelenas numusa poto peles krist pradeda bet vistiek neuzlipu ir krc neina norma pakrauti kas cia do briedas?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.