Mwps

Ar gali senas acc uzbaninti?

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki taigi noriu pirkti xbox one ir pagalvojau ant xbox 360 zaidziau ilgai pasijunges xbox live su fleshinta konsole. Zaidimus zaisdavau ir pries isleidimo datas, zaidziau live ir per stealth updata kuris berods mane uzflagino. Taigi dabar pagalvojau ar seni mano nusikaltimai neuzbanins manes naujoje konsoleje jei persikelsiu savo acc?

Redagavo Mwps

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Neužbanins. Tie banai nesusiriša su accountu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na acc uzsifiksuoja visos datos kada kas zaista. Tai realiai pamatys kad zaidimus losiai per anksti ar pan. Seniau tikrai kabindavo . Kazkada tokiu budu buvau gaves bana. Dabar gal jau lengviau praslyst, arba senu zaidimu tiesiog netikrina.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as buvau uzbanintas ant 360, dbr turiu  One ir viskas veike kuo puikiausiai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet jai pradesi lost pvz tuos backward x360 vel zaidimus ant x1 . Idomu ar neziures senos info tu x360 zaidimu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as buvau uzbanintas ant 360, dbr turiu  One ir viskas veike kuo puikiausiai

Zaisti tai ir as galeciau su senu acc bet kaip anksciau budavo ban weivai tai viskas gali kartotis ir ant xbox one ir jei mano acc is senai jau paruostas banui tai nezinia kaip cia gali atsitikti :)

Bet jai pradesi lost pvz tuos backward x360 vel zaidimus ant x1 . Idomu ar neziures senos info tu x360 zaidimu.

Na kazin ar zaisciau tuos zaidimus nes orginaliu kopiju pirkti nezadu o ir xbox 360 dar stove pas mane.

Apskritai tai cia turbut niekas nezino kaip gali buti :D Labai gundo susikurti nauja acc bet tada prarandu visus games with gold kuriuos buvau paemes dar ant x360 na cia turbut paciam spresti prarasti zaidimu pora ir bijoti kad gausi bana arba pradeti nauja gyvenima su svariu acc

Redagavo Mwps

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Realiai is kur zmones cia gali zinot ka ms gali sugalvot. Va paskaitys tavo posta ms atstovai ir pasizymes savo notuose kad va sita acc tai jau baninsim xD. Na ir ka tu zmogeli padarysi del to. Nieko :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nemanau jog butu teiseta baninti konsole del nesvaraus acc. Xbox one nera nulauztas tad jo baninti negali. Tai daroma tik tuo atveju jei aptinka neleistina modifikacija pacio hardware.kitu atveju blogiausia kas nutiks tai uzbanins pati acc,bet ne konsole.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

galet tai jie gali uzbanint viska tiek acc tiek konsole. tik aisku ziurint kokie pazeidimai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.