Edgaras623

PS4 ar Xbox one sprendimas

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki esi visaarrow-10x10.png gyvenima buvau konsoliu fanas ir pagaliau reik upgradintis nuo x360.Taigi dabar esu UK ir uzsidirbau pinigu konsolei tik nezinau ar xbox one ar ps4 tai noriu jusu atsakymu, Gal zinot kur galima butu pigiausiai gauti konsoles sio kalibro :) dq jum lb with lovearrow-10x10.png,Edgaras

Ir beje gal yra koks consoliu communities ten ps4 ar xbox one?LIETUVIU

Redagavo Edgaras623

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Patarčiau palaukti slim modelių jeigu dar gali, nes kol kas dar palaiko xbox 360.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš irgi žadu imti konsolę, tad esu pasirinkęs PS4. Pigesnis, galingesnis, solidesnis, mačiau visokio crap - pure gaming console. Taip pat labai domina PS exlusive žaidimai, nes Xbox (man vertingų) beveik neturi.

Kas nors jau buvo paskelbta apie Slim? Kada maždaug turėtų išeiti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Geriau palauk, kai drambliukai prades skraidyti.

Ne nu, čia tai pats geriausias patarimas žmogui. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš irgi žadu imti konsolę, tad esu pasirinkęs PS4. Pigesnis, galingesnis, solidesnis, mačiau visokio crap - pure gaming console. Taip pat labai domina PS exlusive žaidimai, nes Xbox (man vertingų) beveik neturi.

Kas nors jau buvo paskelbta apie Slim? Kada maždaug turėtų išeiti?

Dabar nesenai išėjo 1 tb modelis, kuris efektyviau energiją naudoja ir mažiau kaista. Tai sony manau ir prie slim turėtu dirbti, jų visos konsolės turėjo slim variantus. Plius jeigu turite kantrybės žiemos sezoną būna geriausi pasiūlymai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pagalvok apie zaidimus kuriuos noretum zaist. na kadangi vienus turi ps4 isskirtinius , o kitus bet nedaug turi x1. tai ka nori zaist , ta realiai reikia imt.

jei neturi padoraus PC kad zaist kitus zaidimus kurie multiplatforminiai ,tai pasirinkimas dar svarbesnis tada.velgi pagal zaidimus. pagal online draugus .

o pirkti tai pagrindiniuose shopuose kas yra tavo mieste. visur panasios kainos bus siaip. ziurek ka jie turi , ka siulo, kokiu gal komplektaciju su zaidimais yra. tie visada pigiau iseina nes gauni ir zaidima iskart.

aisku kainos skiriasi irgi. xbox one su kokiais 3 zaidimais iskaitant Witcher gali uz 309 paimt, kai ps4 nuo kokiu 369 prasideda ir su kokiu vienu zaidimu. bet ps4 exclusivai tikrai geri.

po to eina tos preowned, kas mano manymu nera blogai visiskai o kainos sumazeja gan nemazai. gauni trumpese garantija su tokiom aisku bet gauni taip pat zaidimu kartu, arba be ju aisku. 

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ps4 exclusive geri? Gal gali pavardint tuos gerus,nes konsole dulka o ir vieninteli gera bloodborne zaidziau...

Temos autoriui tai siukyciau pasiziuret youtubej kokius zaidimus isskirtinius kuri kobsole turi,kokie ateinantys ir pagal tai nuspresti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nereiskia kad visiem geri. aisku youtube pades jei visai nezinai kas yra kas ir kaip atrodo zaidimai. jei nezinai tada ka losia draugai bent. jei nieko nezinai tai sunku ka cia patart. na su ps4 gali gaut Order, killzone, LBP3,Infamous, last of us,Driveclub. su Xbox one forza, halo komplekta. daugiau nesugalvoju. o tu mazu zaidimuku neskaitau,ar kokio minecraft ten.

kai konsole dulka tai ir buna tas neapgalvotas sprendimas. po to nezino ka lost ir kodel.

siaip geru zaidimu uztenka ir keliu tik . pvz xbox one del forza5 ir forza horizon 2, ir forza6 rugseji. jei masinu fanas. ar ps4 su driveclub. ten labai grazu bet labiau arkada su nematomom sienom trasos sonuose. kas kam patinka. shooteriai imi ta , rpg kita ir t.t.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na killzone,drive club ir the order,beje ir lbp3 kaip ir knack labai jau vidutiniai zaidimai,metacritic nesiekia nei 8 balu nei vienas is ju jei neklystu.Pats kai kuriuos meginau ir labai vidutiniai man taip pat pasirode.

Zaidimu atzvilgiu,exclusive tikrai ps4 nelenkia xbox siai dienai.labai panasiai abi konsoles sedi. Man asmeniskai xbox netgi pranasesnis,bet cia ir skonio reikalas dar.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aisku kainos skiriasi irgi. xbox one su kokiais 3 zaidimais iskaitant Witcher gali uz 309 paimt, kai ps4 nuo kokiu 369 prasideda ir su kokiu vienu zaidimu. bet ps4 exclusivai tikrai geri.

Wow, kaip čia gavos, kad X1 pigiau? Gi visi džiūgavo, kad PS4 galingesnis ir pigesnis.

Ps4 exclusive geri? Gal gali pavardint tuos gerus,nes konsole dulka o ir vieninteli gera bloodborne zaidziau...

Temos autoriui tai siukyciau pasiziuret youtubej kokius zaidimus isskirtinius kuri kobsole turi,kokie ateinantys ir pagal tai nuspresti.

Na, vien jau Last of Us ir Uncharted kiek verti, o X1 panašaus tipo kaip ir neturi. Dar priklauso ir nuo mėgstamo žanro. Kadangi man patinka šaudyklės, veiksmo ir nuotykių, tai Xbox nelabai turi ką pasiūlyt. Na, Gears of War, bet nebuvo kažkas tokio įpūdingo kaip atrodo Naughty Dog kūriniai.

Temos autoriau, geriausiai rinktis pagal draugus. Su jais daug smagiau žaist. Jei niekas iš pažįstamų neturi, tuomet imčiau PS4, nes kiek mačiau, tai lyg ir daugiau lietuvių jį pirko. Na, ir gali atkreipti dėmesį į exlusive'us, bet jų nėra daug, tad neturėtų turėti labai daug įtakos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Wow, kaip čia gavos, kad X1 pigiau? Gi visi džiūgavo, kad PS4 galingesnis ir pigesnis.

Na, vien jau Last of Us ir Uncharted kiek verti, o X1 panašaus tipo kaip ir neturi. Dar priklauso ir nuo mėgstamo žanro. Kadangi man patinka šaudyklės, veiksmo ir nuotykių, tai Xbox nelabai turi ką pasiūlyt. Na, Gears of War, bet nebuvo kažkas tokio įpūdingo kaip atrodo Naughty Dog kūriniai.

Temos autoriau, geriausiai rinktis pagal draugus. Su jais daug smagiau žaist. Jei niekas iš pažįstamų neturi, tuomet imčiau PS4, nes kiek mačiau, tai lyg ir daugiau lietuvių jį pirko. Na, ir gali atkreipti dėmesį į exlusive'us, bet jų nėra daug, tad neturėtų turėti labai daug įtakos.

quantum break atrodo gan gerai. Last of Us ir uncharted sakyčiau ps3 žaidimai, nes pats tos konsolės juos žaidžiau ir double dip asmeniškai ne prie širdies(be to juos kartą perėjus kažkaip nesinori kartoti). Tavo pasakymas, kad rinktis pagal draugus nežinau ar geras, tarkim aš žiūrėjau į tai kas man pačiam patinka, o ką kiti turi, plius gal žmogus mėgsta labiau singleplayer, tai tie draugai jam nelabai ir aktualu. Šiaip geriausia kur nors nueiti gyvai jam išbandyti kas būtent labiau patiks. Panašiai kaip auto neperkame ne pravažiave.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

quantum break atrodo gan gerai. Last of Us ir uncharted sakyčiau ps3 žaidimai, nes pats tos konsolės juos žaidžiau ir double dip asmeniškai ne prie širdies(be to juos kartą perėjus kažkaip nesinori kartoti). Tavo pasakymas, kad rinktis pagal draugus nežinau ar geras, tarkim aš žiūrėjau į tai kas man pačiam patinka, o ką kiti turi, plius gal žmogus mėgsta labiau singleplayer, tai tie draugai jam nelabai ir aktualu. Šiaip geriausia kur nors nueiti gyvai jam išbandyti kas būtent labiau patiks. Panašiai kaip auto neperkame ne pravažiave.

Kadangi jis turėjo X360, tai jam Last of Us ir Uncharted būtų kažkas nauja. Dėl draugų pasiūliau, nes MP su jais tikrai smagiau žaist. Na, nebent jis tik SP lošia, tada šį kriterijų galima atmesti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na lt kainos irgi skiriasi. ps4 brangesnis be zaidimu o su zaidimais dar didesnis skirtumas. pigiausiai dabar skytech xbox one - 355 , ps4 - 376 . xbox one su kinect aisku kainavo brangiau seniau. dabar kai gavo be kinect versija todel ir pigiau gaunas. o bundle isvis pigiai iseina. xbox one su witcher 3 tik 377 kainuoja. cia pas mus.

del exclusivu kad panasu tai kazkaip nematau to. kur panasu, kad xbox one turi 2,3 exclusivus. turiu omeni jau isejusius iki dabar. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na lt kainos irgi skiriasi. ps4 brangesnis be zaidimu o su zaidimais dar didesnis skirtumas. pigiausiai dabar skytech xbox one - 355 , ps4 - 376 . xbox one su kinect aisku kainavo brangiau seniau. dabar kai gavo be kinect versija todel ir pigiau gaunas. o bundle isvis pigiai iseina. xbox one su witcher 3 tik 377 kainuoja. cia pas mus.

del exclusivu kad panasu tai kazkaip nematau to. kur panasu, kad xbox one turi 2,3 exclusivus. turiu omeni jau isejusius iki dabar. 

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_video_game_exclusives_(eighth_generation) čia galima pažiūrėti šios kartos išskirtinius žaidimus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• todel, kad is witcherio tu jau zinai ko tiketis, o cia visiskai naujas IP. ir dar tikrai niekas neaisku apie ka. labiausiai uzkliuva, kad boba negrazi ir veiksmas kazkur kosmose. pirmas ispudis nekoks, bet palaukim. niekas gi nevercia preorderio daryt. pamatysim kazka daugiau tada gal jau aiskiau bus ar labiau hatint ar po truputi didinti smalsuma. vistiek cia gi naughty dog. kokybes standartai pas juos auksciausi
    • na filmas visada visas bus diske ir jam nereiks jokio patcho ar dlc  cia visai kitas reikalas. as irgi buciau pilnai uz tai, kad tureti patinkanti zaidima savo kolekcijoj, bet deja pilno zaidimo diske nera turbut jau nuo ps3/xbox360 laiku (butrent tada atsirado zaidimu patchai konsolese). butu labai gerai jei po kazkiek laiko kai zaidimas pilnai supatchintas ir su visai dlc butu isleidziamas fiziniu pavidalu, bet deja tas neapsimoka. gamepass  tai nuoma. labai gerai jei nezinai kas per zaidimas bet gal ir noretum ji pabandyt. o jei nepatinka tv su xbox gamepassu tai tam yra konsoles. xbox tampa servisu ir kuris butu pasiekiamas visur visiems ir ant bet ko... tuoj bus taip, kad pasileidinesi ant ps5 zaidima ir pirma ka pamatysi bus "Xbox Gamestudio" va kaip dabar su naughty dog naujausiu pristatytu zaidimu... daug hate'o, bet jei butu ps+ galima butu isbandyt nemokamai ir tada jau nusprest ar verta isigyti i savo kolekcija ar ne.. o kas del licenzijos tai ji ne visai tavo... gali but, kad zaidima turi nusipirkes, o jis jau isimtas is eshopo butent del kazkokios pasibaigusios licenzijos (panasiai kaip su senais gta. isimti is paduotuviu nes baigesi licenzija muzikai) o naujose zaidimo versijose tu muzikos ganalu paprasciausiai nera. ir siaip diskai dabar labiau kaip budas pigiau pazaisti zaidima. nupirkai, perejei, pardavei.. tai kuom ne prenumerata?
    • Suprantu tavo ironija, bet tikrai galiu pasakyti pasižiūrėjus ar man patinka ką matau ar ne. Palygink su Witcher IV anons treileriu ir viskas bus aišku.
    • @WirmiS, mintys išsakytos neblogos. Gal būt tai bus ateitis, į kurią mus visus taip stumia, bet tai tikrai tinka nevisiems. Taip man patinka Netflix ir aš turiu ne tik jo, bet ir beveik visų stramingų prenumerata, bet neturiu Gamepass (PS+ turiu dėl onlaino). Žiūrėti filmą ir žaisti yra pramoga, bet visgi nėra tapatus dalykai. Aš žaidžiu tik tuos žaidimus, kurie man TIKRAI patinka, nes tai reikalauja laisvo laiko, kurio su amžiumi (iki tam tikros ribos) darosi vis mažaiu. Todėl aš labai smarkia pasirenku kam man skirti tą laisvaaikio laiką. Nepatikėsi, bet dar per kelis metus nesu paleidęs ne vieno PS+ gaunamų žaidimų, nes ko man reika praktiškai viską nusiperku. T. p. turiu ir gan nemenka fizinių movie diskų kolekcija tais pačiais sumetimais. Nežinau gal tai amžius, gal old school, bet aš nenoriu tik įjungti TV su įmontuotu Gamepasu ir kažką tai streamingu pažaist. Noriu turėti fizinę konsole, nupirkta žaidimą (nebūtinai fizinį diską), bet mano asmenynę licenciją. Kažakaip taip.
    • Na xbox po truputi tampa ne konsoline, servisu. o kaip zinia kompanijos pinigus uzdirba butent is parduodamo softo bei zaidimu, o ne is gelezies. microsoftas susipirko developerius ir dabar tampa vienu is stambiausiu leideju. xbox tampa prieinamas visur: telefone, tv, amazon fire stick. bet kas kas turi prieiga prie interneto tampa xbox. zaidimu biblioteka? kokia jei beveik visi zaidimai skaitmeniniai. diskai tampa tik kaip raktas, kad galetum atsisiust zaidima. diske dabar tik dalis zaidimo arba tokia jo versija kurios be patcho nepazaisi. baigsis zaidimo licenzija, jis dings is online parduotuviu ir tas diskas taps bevertis. Kitas dalykas del gamepass. cia gi tas pats netflix tik skirtas zaidima. tai stabilios pinigines iplaukos microsoftui. vien kaip padidejo prenumeratoriu skaicius isejus naujam COD. plius MS nepamirso ir konsoliu, nors tai jau nera prioritetas. MS dirba ties kazkokiu nintendo switch "konkurentu". kas del series s. taip visi supranta, kad tai sioks toks stabdis, bet vistiek zaidimai ganetinai gerai sukas ant jo. didziausia problema, kad si konsoliu karta lyginant su praejusia yra labai labai silpna. tiek hardwaro patobulejimu tiek exlusivu atzvilgiu. tas pats ps5 kiek jau jis gavo tu exlusivu? tikru, o ne ps4 remasteriu? sony beveik nebeturi jokiu pranasumu tik savo varda ir zaideju prisirisima. tas pats sony zingsnis i PC rinka. tai labiau desperacija norint uzdirbti. playstationui 30 metu ir jie niekad neleido zaidimu ant pc. o dabar kaip viskas pasikeite. atsirado gamepass analogas, zaidimai ant pc. beveik nera exlusivu. o dar prisiminkim kaip visais budais sony stengesi pamaisyti MS isigyti Activision. kiek teismu, apeliaciju.... o paziurim i zaidimu kieki kuris iseis is MS.. ir jie iseis ant visu konsoliu. MS jau ruosias kastuveliu pinigeliam srebti.. ir kaip patys ms sneka, tai dar ne pabaiga su developeriu pirkimais... p.s. sorry, bet nenaudoju as lietuvisku raidziu
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos