weryrich

x360 ir LCD monitorius 1920x1200?

Rekomenduojami pranešimai

tai vat pirkau ta samsung 226bw likau begalo patenkintas jis veikia kaip hd ready ant 1366x768, okai pagalvoju kiek sutaupiau palyginus su LCD teliku tai isviso tyliu:)

beje cia tik dar pamastymui buvau prijunges ir prie 24coliu samsungo kurio max 1920x1200 tikejaus visgi pasimegauti 1080i, deje pajungus tokiai grafikai atsiranda begalo dideli iskraipymai, bet ant hd ready veikia taip pat puikiai kaip ir ant 22coliu, bet visgi pirkau 22 nes sudrebejo ranka moket paildomus 500-600lt uz pora coliu.

dekui uz patarima del to samsungo!!!

tik dabar man kilo dar vienas klausimas pas mano ta samsunga yra dvi jungtis VGA ir DVI, zmones sneka kad pajungus vietoj vga y dvi isejima pageretu vaizdo kokybe, nete maciau pirkt tokiu visai paprastu perejimu is vga y dvi, tai sakau gal pamegysiu nusipirkt ir pazesim ar tikrai tai kaska keicia, o gal kasnos jau isbandes tai ir gali pasidalint yspudiziais mm....?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tai vat pirkau ta samsung 226bw likau begalo patenkintas jis veikia kaip hd ready ant 1366x768, okai pagalvoju kiek sutaupiau palyginus su LCD teliku tai isviso tyliu:)

beje cia tik dar pamastymui buvau prijunges ir prie 24coliu samsungo kurio max 1920x1200 tikejaus visgi pasimegauti 1080i, deje pajungus tokiai grafikai atsiranda begalo dideli iskraipymai, bet ant hd ready veikia taip pat puikiai kaip ir ant 22coliu, bet visgi pirkau 22 nes sudrebejo ranka moket paildomus 500-600lt uz pora coliu.

dekui uz patarima del to samsungo!!!

tik dabar man kilo dar vienas klausimas pas mano ta samsunga yra dvi jungtis VGA ir DVI, zmones sneka kad pajungus vietoj vga y dvi isejima pageretu vaizdo kokybe, nete maciau pirkt tokiu visai paprastu perejimu is vga y dvi, tai sakau gal pamegysiu nusipirkt ir pazesim ar tikrai tai kaska keicia, o gal kasnos jau isbandes tai ir gali pasidalint yspudiziais mm....?

Geriau junk hdmi laida per perejima i DVI-D. Tau nuo vga nebent i DVI-A jungt iseitu, o tai yra analoginis signalas. Perejimas signalo nekeicia :D...Na aisku jeiboxas be HDMI jungties tai jau kita sneka, bet tas perejimas kokybes nepagerins tau jei per VGA :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

JO, nieko nepirk ir nedaryk nesamoniu, kokybe nepageres, tik gali atsirast uzdelstas vaizdas, nes turi verst is naloginio (vga) i skaitmenini signala, o tai nieko gero, tai yra didele tikimybe kad atsilikas vaizdas. ne zymiai bet juntamai. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

JO, nieko nepirk ir nedaryk nesamoniu, kokybe nepageres, tik gali atsirast uzdelstas vaizdas, nes turi verst is naloginio (vga) i skaitmenini signala, o tai nieko gero, tai yra didele tikimybe kad atsilikas vaizdas. ne zymiai bet juntamai. :lol:

Is VGA per paprasta perejima skaitmeninio nieks nevercia, tiesiog jungiasi DVI-A kuris taip pat yra analoginis. DVI turi daug variaciju. Ta kuria eina tas pats vaizdo signalas kaip ir HDMI yra DVI-D.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tai tau patariu nusipirkti gera telika, nes gaileti pinigu tikrai neverta. Pas mane Philips 46 coliu Full HD, per PS3 kokybe LEDAS :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tai tau patariu nusipirkti gera telika, nes gaileti pinigu tikrai neverta. Pas mane Philips 46 coliu Full HD, per PS3 kokybe LEDAS :D

Jau geriau tada projektoriu hd ready :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi isigijau monitoriu 1920x1200 monitoriu Dell UltraSharp 2407WFP-HC.

http://accessories.us.dell.com/sna/product...mp;sku=320-5647

Taip pat dar turejau nusiziurejas Samsung 245T. Zodziu Samsungai neleidzia rodyti tikro 1:1 pixelio vaizdo, jie visada istempe vaizda per visa ekrana. O tai blogai kai pvz prisijungi xbox360 ir isijungi rezoliucija 1920x1080. Gaunasi istemptas vaizdas, nes tikroji monitoriaus raiska 1920x1200. Tiesa gyvai nemaciau Samsung 245T ir prijunges xbox360 prie jo nebuvau, taciau buvau prijunges prie Samsung 245B modelio kuris yra prastesnis, bet turi panasius parametrus ir taip pat yra 1920x1200 rezoliucijos, bei tokios pacios konstrukcijos korpuso atzvilgiu monitorius. Bandziau reguliuoti per meniu, bet ten nera tokios galimybes, kad suploti vaizda, o su istemptu vaidzu zaisti nesamone. Dell monitorius 2407WFP-HC turi meniu nustatyma priesingai nei samsung rodyti 1:1 pixelius, kitaip sakant jei perenki rezoliucija 640x480 tai jis ir rodys toki langeli aplinkui palikdamas juoda vaizda, o samsungai istempia per visa ekrana ir nieko nepadarysi. Siaip kas dar del Dell monitoriaus, tai rodo labai ryskiai, spalvos tikrai geros (nesu ekspertas, bet tai patvirtina ir ivairios apzvalgos internete sio modelio). Apzvalgos kampai taip pat geri. Siek tiek pajutau ghosting efekta (susilieja vaizda esant greitam judejimui) zaisdamas krepsini, bet galbut tai naturalu kai perejau nuo seno crt monitoriaus ir tai mano pirmas lcd. Beto tai nera taip blogai kaip galite pagalvoti, kai pazaidziau su nustatymais, tas toks susiliejimas zaidziant nba buvo tik kai perbegi i kita aiksteles puse kokia 1 sekunde, tikrai vos juntamas, taciau zaidziau dar ir futbola ir ledo rituli ir nieko nesijaute, kamuolys nesusilieja. O zaidziant lenktynes ar saudykles isvis viskas gerai. Taciau didziausias sio monitoriaus minusas kad per mazai jungciu, po viena VGA ir DVI ir nera HDMI. Zinoma esant DVI jungciai galima drasiai jungti xbox360 su HDMI perverciant i DVI (kokybe neprarandama nes abu skaitmeninei signalai), taciau jungciu vistiek mazai. Taip pat nepasiseke ir ekrane yra vienas mires pixelis. Pabaigai noreciau pasakyti kad sis Dell monitorius tikrai neblogas, o Samsung taip pat labai geri, ir nors jie neleidzia tampyti vaizdo prijungus per VGA ar DVI jungti, bet kiek supratau is to ka radau internete jei jungsite per HDMI kuria jie turi, tai galbut vaizdas ir nebus iskraipomas nustacius 1920x1080 rezoliucija. Taciau pasirinkau Dell nes neturejau galimybes gyvai pamatyti ar tikrai taip yra.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.