Rekomenduojami pranešimai

Vadinas @CerberusLT blogai supranti hardcore žaidėjų sąvoką. Tai tiesiog sunkus žaidimas, bet kaip ir minėjo shaokan galima ir n00b'am žaisti, tiesiog reikia noro, apmastyti ką kaip daryti. Man buvo gan sunku, bet Bloodborne perėjau, tiesa porai boss'ų kviečiausi pagalbos online.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

ant pc tai nei per daug grazus nei reiklus, padoriai ant high eina . tik va su pulteliu xbox 1 vel problemos. turiu omeni kad ir pirma dalis neveikia pajungus x1 pulteli. bet galvojau kad cia jau ta sutvarke. tai ne ne velnio. dabar su x1 pulteliu zaidime veikia tik analogai ,daugiau niekas. o kai atjungi pulteli ir losi su klava ir pele tai matai vistiek xbox pultelio klavisus. tipo spausk ta , ana , bet losi tai ne su pulteliu  :chan:  absoliuciai visi kiti zaidimai puikiausiai veikia su x1 pulteliu. bet ne sitas.

p.s. kiek skaiciau vis ituri problemu su pulteliu nei steam pultelis neveikia nei joks kitas. lieka tik susimapint nebent su spec programa .

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

viskas veikia su paprastu x360 pultu be problemu. tik mano pc 30 fps +- veza sita geri. teks bandyt taip zaist, ka jau darysi

viskas smagu kolkas. tik nepatiko kelis kartus su tokiu juodu gniutulu luptis. tiek vizualiai sudinai jis atrodo, tiek telegrafo jokio absoliuciai. esi priverstas range atakom kalt. toks tupas sprendimas biski kureju..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

naudoji laidini x360 pulteli? cia su win 10? as per valanda dar niekaip neissprendziau pultelio problemos. zaidimas ir be pultelio kazkaip mato pulteli ten nesuprasi. per device manager jokiu pulteliu nera kuriuos reiktu disablint irgi. 

su ds3 pasijunges meginu irgi niekas neveikia.emuliuoju x360 pulteli vistiek neveikia. emuliuoju kalava irgi neina.  :poker:  nebent su klava lost...

man tai grafika kaip pirmos dalies. nzn ka jie ten veike su vizualais. valdymas atrodo toks pat , judesiai tokie pat . siaip viskas daug maz taip kaip losesi ir DS1

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

katik isidejau i savo ps4, grafika tikrai pagerejus zymiai nuo pirmos dalies jauciasi bloodborne kuri as taip megstu dvasia. Ka gi reik imt Herald ir parodyt zmonem kaip jie kris nuo mano dex/faith with spear buildo :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

su klava pele bent jau pirmo ciuvo tai neiveikiu. ten kol jis pasivercia tai easy , bet poto no idea. random begioji ziurint i kuria puse pasisukes buni tai apsigini gal o gal ir ne. toks random stuff vyksta ekrane.random pagauna su kazkokia kose tave ir mirei. galvojau bus pasikeites zaidimas nuo praeitu daliu bet kad ne. 

velgi mirsti nes uzstirgai uz akmens. uzsikabinai uz kokio medzio ar kito issikisusio is zemes dalyko . gali isvis pribegt prie pirmo ciuvo ir mirt nespejas nieko padaryt del valdymo problemu ar kameros nespejimo apsukt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu su klava tai nezinau, su pultu tai be problemu is pirmo kart subadziau :) buna zaidimu kuriu neimanoma beveik zaist su klava , jau nekalbant apie pvp :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

naudoji laidini x360 pulteli? cia su win 10?

taip 

as tai uz assassina losiu. tai net normalaus skydo neturiu. target shieldas tik atakom priesu gaudyt. bet gerai uztat tas spook spellas (kuri tik si klase turi iskarto) backstabams. ir jau magic weapon buff'a turiu. tai mano silpnas skimitaras, nebe toks jau ir silpnas :)

Redagavo WhiteNoise

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip žaidimo optimizacija? Pats turiu tik 4gb ram ir Gigabyte GTX 560Ti, įdomu ar ant low/med stabiliu 50+ fps išeitų pažaist, gal kas su panašia gpu žaist bandot? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip žaidimo optimizacija? Pats turiu tik 4gb ram ir Gigabyte GTX 560Ti, įdomu ar ant low/med stabiliu 50+ fps išeitų pažaist, gal kas su panašia gpu žaist bandot? :D

jei mano 840m laptopas veza ant high siek tiek pashuterina kartais tai turetum ir tu lost.tik del ramo nzn . 

ds3_ram.jpg

ds3_ram2.jpg

ds3_proz.jpg

ds3_1920.jpg

taip 

as tai uz assassina losiu. tai net normalaus skydo neturiu. target shieldas tik atakom priesu gaudyt. bet gerai uztat tas spook spellas (kuri tik si klase turi iskarto) backstabams. ir jau magic weapon buff'a turiu. tai mano silpnas skimitaras, nebe toks jau ir silpnas :)

pas tave 1.03 versija ? eina kalbos kad su 1.01 versija viskas veike po to kazka sufailino. pvz tu atjunges pulteli vistiek matai pultelio iconas visur ? 

atrodo zaidimas turi ta pacia pirmu daliu problema su pulteliu:

Basically because it's using DirectInput, it'll only handle one device running, if you've multiple controllers, it'll assign whatever it feels like as the first controller, and that ... ends up with all kinds of hilarity.

bet problema kad jei ir neturi nieko pajunges zaidimas vistiek kazkaip galvoja kad esi kazka pajunges... :chan:

pajungus x1 pulteli zaidime veikia tik analogai, pajungus ds3 pulteli zaidime veikia tik rodykles, gali vaiksciot ir daugiau nieko ...  :fuuu:

pamenu DS1 tai veikdavo analogai ir dar dvi atakos knopkes, bet daugiau nieko.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane jau fire spear +2 :) gerai kad gifta reikiama pasiemiau :)

klausimas: jeigu weapon'as +2 ir tada padarai fire upgrade, tai ar būna fire upgrade+2 ar pasidaro tik fire upgrade bet +2 nelieka?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.