Rekomenduojami pranešimai

Starting on 4th March, we’ll re-open the PS4 beta exclusively for all PlayStation Plus members. Mark your calendars as the beta will only be around for that weekend.

Keep your eyes on the ‘Events’ tab on your PS4 and sign up to watch our PlayStation Plus beta livestream, where we’ll pick up our Dualshocks and take you on a developer-guided tour of the beta. You’re sure to learn some secrets or stories from behind the scenes here at Io-Interactive.

Just to be clear: it's for EU and US PS+ members.

24605407013_b5e924001d_z.jpg

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jeigu gerai supratau, nes labai jau painiai paaiskinta, sitas video yra pirmos dalies ar kaip ivardinama pirmojo sezono anonsas..

Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@winzip Aš. O kas yra ?

Pre-Load jau padariau 5GB užima žaidimas dabar :) 

Bet dar negaliu žaisti jo , bet vakare jau bus galima žaisti, bet tik rytoj pabandysiu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@winzip Aš. O kas yra ?

Pre-Load jau padariau 5GB užima žaidimas dabar :)

Bet dar negaliu žaisti jo , bet vakare jau bus galima žaisti, bet tik rytoj pabandysiu :)

Jau zaidziu ant ps4. Yra base game, tas pats kas ir beta buvo. O kiti leveliai bus kaip addonai. Pirmas yra Paris addonas. As dar trainige bastausi. Visus challange bandau ivykdyti. Zaidimas veikia puikiai.

Nustatymuose kaip ir The last of us galima lockinti fps ties 30 arba unlock padaryt, tada iki 60 kyla. Su unlocked man zaidziasi geriau.

Mano ispudziai labai pozityvus. Kaip Hitmano fanas,  tai as megaujuosi zaidimu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Hmm dabar įdomu, lyg ir pranešė jog visgi nuo pat išleidimo žaidimas suksis ant DX12, bet steame matau DX11 numatyta reikalavimuose.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kiek jis dabar lygių turi? Ir kiek trunka ji pereiti?

Kolkas traininga kaip ir betoi ir paryziau lygi. Kiek laiko pereiti tai nezinau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Heh keistoka, bet gal ir visai įdomu gaut kas mėnesiuką ar kas porą po didelį, vos ne sandboxinį lygį, tik va gaila, kad turbūt skubėdamas tuos lygius pirmą kart galėsi pereit per kokį pusvalandį, jei ne greičiau, tai belieka tik tas replayability su skirtingais žudimo būdais, ir vėl tada laukt mėnesį? :D Nu blem, nežinau. 10-20 dolerių geimui kaip Telltale'iniams gal ir priimtina, bet 40-60 dolerių nežinau. Dar kiek žinau nekoks AI, tai truputį minusas didelis  tam "replayability" ir apskritai žaidimo kokybei, kad ir bus už Absolution'ą geresnis, Blood Money vėl nepavys turbūt.

Redagavo Dwėsk

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na kaip jum Hitmanas? Man tai labai patinka. Ant ps4 buna nedideli frame dropai kai labai daug npc vienoj vietoj. Bet zaidimas veikia sklandziai.

Gameplay mano nuomone is vis super, tik galetu but koks hard arba proffesional mode kaip ir antroj daly, kuri as mano nuomone, yra geriausia. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dx12 patchas turi problemu ten su stabilumu tai geriau kol kas nelost jo ant dx12.

HITMAN has just been released on the PC. And while the game shipped with support for DX12, this particular path is currently bugged.

The funny thing here is that the press build of the game ran without problems under DX12. However, this build was updated to the final release, which is constantly crashing under DX12.

These past few hours we’ve been unable to run the game under DX12. We’ve tried all available options, however we were unable to prevent the game from crashing.

For what is worth, the game does not crash under DX11.

kas lose jau pats gameplay i kuri paskutini hitman panasus ar i kokius kitus zaidimus. na ten animacijos , coverinimaisi kaip padaryti? pats valdymas geras?

ir siaip kokio dydzio ten tas Paryzius ir ar idomu kas kart i ji gryzti. ? 

youtube turi paryziaus praejimu per valanda grubiai, tai neatrodo kad labai jau ilgas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Valdymas puikus. Man prilipo iskarto, nereikejo vargti priprantant.

Paryziaus mapas tai nera labai mazas, nei labai didelis(vis delto ne open worldas), bet galimybiu tam mape apstu. Ir su pagrindiniais taikiniais nesibaigia viskas. Kitu zaideju sukurti kontraktai.

As training leveli uztrukau apie 8val kol ivygdziau visus challengus. Kol visais budais nugalabijau taikinius. Zodziu, Tikrai vertas intro pack kainos. Ziuresim ka toliau devai kuria.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

PC versija tai crap, AA off padaręs o fps gauni nuo 20 iki 40 ant 1440p tas pats ir ant 1080p daugiau būna fps bet vistiek lakstai su kokiai 28fps jei buna daug žmoniu tai net neįdomu žaisti laginą man, juk čia ne koks assassin creed kur prašo daug resursu pc ar net the division, kurie ir tai geriau eina ant 1440p negu šitas Hitman, vopšim lauksim patch kitaip niekaip
Galima sakyti kaip naujausio Batman ta pati situacija, o jei dar Dx12 on tai vapšė kaput, neįmanoma žaisti, nebent tik ant AMD vaizdo kortu 
Čia turbūt specialiai padaryta NVIDIA vartotojams su bloga optimizacija :)

Beta versija ir tai geriau sukosi man, galima sakyti net x2.5 karto geriau

Taigi radau sprendimą nenaudoti naujausio NVIDIA driver 364.51 reik naudoti NVIDIA driver 362.00
Ir galima mėgautis žaidimu stabiliu 58-72 ir daugiau būna Paris misijoje 

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.