Rekomenduojami pranešimai

paskes sitas zaidimas.isejo NioH,kuris suryja daugybe valandu,paskui Horizon,Nier,poto Andromeda.sie metai formuojasi kaip patys geriausi istorijoje gamingo pasaulyje.yra net siek tiek gandu kad God Of War iseis,dar pridekim Gran Turismo(kaip jis man nebepatiktu),plius Red Dead Redemption 2,dar ir Assasinas lyg naujas turi iseiti? dar koki xbox zaidima isleis.dar Prey geguze kuris atrodo irgi gana neblogai,Resident irgi geras isejo,kaip ir Yakuza 0.wow.

toks kaip Wildlands atrodys meh...

dar pamirsau,galima prideti AAA kaip kad Uncharted naujas DLC,bet jis bus stand alone ir gana ilgas.tada dar Dawn of War 3? dar bus South Park! is mazesniu iseina Siberia 3,Vikings – Wolves of Midgard,Outlast 2,Torment: Tides of Numenera,Elex,Vampyr,

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aš vakar išbandžiau irgi Ghost recon open beta. Palošiau valandą ir supratau kad žaidimas turbūt ps2 laikų kalbant apie animacijas, open world pasaulio tuštumą (iconų daug, bet tiesiog jis negyvas). Nekalbu apie radiją nesamoningą (soundtrack man labai svarbus). Grafika ps3 laikų geriausiu atveju.

Dar vienas Ubisofto „stebuklas“ su daug blipų ant map ir monotonišku gameplay... Tikrai neimsiu ir nemesiu pinigų o taip norėjosi su draugais naujo grajaus kažkokio...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš vakar išbandžiau irgi Ghost recon open beta. Palošiau valandą ir supratau kad žaidimas turbūt ps2 laikų kalbant apie animacijas, open world pasaulio tuštumą (iconų daug, bet tiesiog jis negyvas). Nekalbu apie radiją nesamoningą (soundtrack man labai svarbus). Grafika ps3 laikų geriausiu atveju.

Dar vienas Ubisofto „stebuklas“ su daug blipų ant map ir monotonišku gameplay... Tikrai neimsiu ir nemesiu pinigų o taip norėjosi su draugais naujo grajaus kažkokio...

As kazkuriam poste parasiau kad mano nuomone zaidimas bus "Trash", uzsipuole mane, neva cia butu "Must have" "Game Of The Year" ir t.t It seems i was right. Iki Siol nesupratau kodel Sony bei zaidimu kurejai nepraktikuoja zaidimo "Trial" koncepcijos, kai gali parsisiust pilna zaidima bet isbandyti ji galetum koki viena leveli ar pusvalandi. Kadangi "Demo" skyrius PSN is esmes yra mires ir tersiamas visokiais Indie crap. Tai suprantama nes Demo kurimas reikalauja pastangu bei resursu, o cia uzdejai apribojima ir viskas. Taciau tai daroma manau samoningai kad zmonems nesusidarytu pirmas ispudis, viena yra ziureti zaidimo gameplay, kita yra paimti i rankas pulteli, jau nekalbu apie "text reviews" PVZ Ubisoft zaidimai, itariu kad pas juos vadovybe kazkokie "barygos"

Redagavo SoulReaver

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nepatinka žaidimas eikite savo savo tuos rpg žaidimus žaisti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Jei kazkam netinka zaidimas, nereikia aiskinti zmonems ka jie turetu zaisti. Nes kiekvienas pats renkasi ka jam zaisti. Forumas skirtas diskusijoms, o ne aiskinimui kas ka turetu daryti.

Redagavo SoulReaver

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O čia kažkaip tavo nuomone yra geras žaidimas? Kuo jis geras gal tada gali pasakyti? Nes man tai totali tragedija ir atėjau į forumą, kurio narys esu daug metu, pasidalinti nuomone. Jei ji čia nelaukiama - gal tada reiktų nesilankyti čia daugiau...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@LmbS nes man patinka tokie žaidimai, nes labai primena man į Splinter cell tik kad čia open world, nes bandau viska tyliai daryti o ne šaudai gaudai, plius prie betos praleidau apie 7val ar net daugiau 
Kai man nepatinka tas žaidimas aš net ir neeinu į tas temas 

Jums gal ir nevertas tas žaidimas man vertas, nes man grynai jis yra kaip splinter cell 
Vien tik mano du draugai jau pirks ji ant ps4, tai Coop bus smagu žaisti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@LmbS nes man patinka tokie žaidimai, nes labai primena man į Splinter cell tik kad čia open world, nes bandau viska tyliai daryti o ne šaudai gaudai, plius prie betos praleidau apie 7val ar net daugiau 

Kai man nepatinka tas žaidimas aš net ir neeinu į tas temas 

Jums gal ir nevertas tas žaidimas man vertas, nes man grynai jis yra kaip splinter cell 

Vien tik mano du draugai jau pirks ji ant ps4, tai Coop bus smagu žaisti

Tai viskas ok jei tau patinka. Bet kažkaip galima ir geriau išsireikšt.

Manau minusai ir neišdirbimas yra plika akimi matomas. Bet kartais būna ir man, kad gali užsimerkti ir nekreipt dėmesio.

Mano nuomone iki splinter labai toli šitam žaidimui. Man irgi tokie žaidimai patinka ir labai tikėjausi kad gal bus geras, pagaliau bus ką su xebra lošt, bet deja.

Anyway išeina Horizon, Mass effect. Inside įsigijau tai yra ką lošt tik deja ne su draugais. Teks toliau Battlefield 1 kamuot :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai viskas ok jei tau patinka. Bet kažkaip galima ir geriau išsireikšt.

Manau minusai ir neišdirbimas yra plika akimi matomas. Bet kartais būna ir man, kad gali užsimerkti ir nekreipt dėmesio.

Mano nuomone iki splinter labai toli šitam žaidimui. Man irgi tokie žaidimai patinka ir labai tikėjausi kad gal bus geras, pagaliau bus ką su xebra lošt, bet deja.

Anyway išeina Horizon, Mass effect. Inside įsigijau tai yra ką lošt tik deja ne su draugais. Teks toliau Battlefield 1 kamuot :)

sitam zaidimui iki Splinter Cell kaip pelei iki menulio.cia greiciau Division su Watch Dogs elementais.zodziu,nieko idomaus.patinka man visokie zaidimai,nu bet sitas taip sedi paskutineje vietoje is isleidziamu.

Nioh-Horizon-Andromeda-Prey-Shadow of Mordor-Red Dead Redemption 2-Uncharted:Lost Legacy ir tarp ju dar kazkas isiterps :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu gal ir ne splinter cell bet vien to užteko man kad jis turi thermal vision , o pirmas žaidimas toki gavo tai splinter cell
Plius naktis čia gera padaryta ant GRW, nes nieko nematyt , kai kiti žaidimai padaro naktį ir tu turi dar night vision kurio net nereikia, o čia tikrai reik naudoti
@gedunex iš tavo išvardintu žaidimu tai man tik Horizon ir Uncharted:Lost Legacy, kitu net nelaukiu 
Aišku labai laukiu tokiu kaip God of War ,The Last of Us 2 , Detroit: Become Human , Days Gone , Death Stranding

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu matai,as stengiuos buti atviras visiems zaidimu zanrams,svarbiausias kriterijus-kokybe.tu praleidi toki kaip Nioh,bet pats zaidimas super solidus ir ziauriai kokybiskas,aisku,turi savo mazu minusu,bet kas ju neturi :) bet aisku,kiekvienam savo.

as lauksiu nebent tikro Splinter Cell.Blacklist buvo tikrai neblogai padarytas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo būtų gerai kad nauja Splinter cell paleistų nes jau ilgai naujos dalies nėra, jau nuo PS3 laiku, laikas paleisti ir ant ps4

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Džekeris 

Ghost Recon irgi laukiam ilgai beveik 5metai neskaitant Ghost Recon Phantoms kuris buvo išėjęs 2014 metais, bet čia grynai Online buvo, o 2012 buvo tas normalus Ghost Recon: Future Soldier ant ps3 
O tai 

Splinter Cell: Blacklist 2013 išėjo tai manau gal ir paskelbs ,aš tikrai laukiu, pertrauka 4 metai 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.