Rekomenduojami pranešimai

sitas zaidimas man tai grynas far cry+watch dogs+division misrunas,dar pridekim kad performancas visiskai tragiskas.susimazini reikalavimus,o performancas arba sumazeja arba lieka toks pats,wtf? pokolkas ispudzio nepadare.

tai matyt dėl proco, ar dėl kažkurio kito komponento, man panašiai buvo su gta4, ar ant 1024x768 low ar ant 1280x1024 su medium fpsas beveik nesikeičia. Nu, arba čia lievas pc optimizavimas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tai matyt dėl proco, ar dėl kažkurio kito komponento, man panašiai buvo su gta4, ar ant 1024x768 low ar ant 1280x1024 su medium fpsas beveik nesikeičia. Nu, arba čia lievas pc optimizavimas :)

kokio dar proco? cia tau ne total war,tokie sudai nieko neima,nebent visiskai tragiskai optimizuotas.pas mane i5 4690k per akis turetu buti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cpu nekaltas 6800 yra, pats su Asus gtx 980ti 6gb matrix platinum oc, Benchmarks sako kad gaunu nuo 43fps iki 60fps ant 1440p rezos viskas max nustatyta,

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ubisoftas savo įpročių niekaip neatsikrato... Aišku, dar iki išleidimo gali pasikeisti, bet vistiek the downgrade continues.

Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pabandziau beta tai man visai patiko, o losiant coop 4 tai dar smagiau turetu but.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kiek daug jūsų kurie jau verkia  
taip nervuoja tokie dalykai, bet aš jau pripratęs esu prie tokiu bairiu, tai jau neimu į galva 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Lonsdale vistiek gausim tokį žaidimą kaip kūrėjai duos, tai kad zizes nezizes gausi tokį koks bus ant PC
Arba pirk ant konsolės tada nereiks zisti, nes ant konsolių visada mažiau problemų būna negu ant PC

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@narkata tai kol zaidejai nekreips demesio ir tokias nesamones kurejai sau leis daryt tol ir gausi toki zaidima, prie ko cia konsoles? ten su 30 fps geriau zaist? geresnes grafikos?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@narkata tai kol zaidejai nekreips demesio ir tokias nesamones kurejai sau leis daryt tol ir gausi toki zaidima, prie ko cia konsoles? ten su 30 fps geriau zaist? geresnes grafikos?

ar tu rimtai cia? Sony isleidzia savo exclusivus tokiam aukstam lygi grafikos prasme,kad visi,net PC zaidejai,sneka kad zaidimas aplamai geriausiai atrodo gaminge tuo metu. aisku,multiplatforminiai p* tipo,neoptimizuoja pilnai ir turim ka turim,bet tokie exclusivai tik parodo kad PS4 ar PS4 Pro gali ir tikrai auksciausiam lygi.

o del downgrado senai nekreipiu demesio.tas vyksta absoliuciai visose gyvenimo sferose,gamingo pasaulis nera kazkoks isskirtinis.

o zaidimas tai pokolkas g*****,ne tik grafikos prasme,bet ir visuo kuo kitu.viskas recyclinta ir kitu zaidimu o ne padaryta kazkas autentisko.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@gedunex
Aš apie exclusivus ps4 iš vis nieko nesakau 
Ten visada būna aukštam ligi  
Čia labiau šneku apie multiplatforminius žaidimus 

O čia mano testas ant MAX

wUMfPs0.jpg
Skirtumas tarp 1440p ir 1080p

u8IQgCq.jpg

Ant 1080p žaidžiant galima sakyti 60fps ir daugiau turi, bet jei tik 1440p tada jau 42fps ir daugiau

Tiesiog ant HD Full veža puikiai bet ne 1440p ar 4k (aišku jei dar sėdi su sena korta vaizdo)

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.