Rekomenduojami pranešimai

Jeigu yra norintis, duosiu savaji koda, yra like du pakvietimai. Zaidimas mano nuomone bus trash anyway, pasiziurejus gameplay. Zinute i PM.

Kodėl taip manai? b***** tas žaidimas vienas įšlaukiamiausiu....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

pokolkas tai tragiskai sukasi zaidimas,net 60fps ant 1440p neisspaudziu su medium,fps pacing'as irgi tragiskas.o ir zaidimas dar luzta :/ reiks siandien dar palot.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kodėl taip manai? b***** tas žaidimas vienas įšlaukiamiausiu....

Klausyk jaunuoli, ismok skaityti teksta, parasyta "mano nuomone" o tai reiskia kad ji yra mano. Ji neturi sutapti su kazkieno kito. Tau jis laukiamiausias, man ne. Atskleisiu tau maza paslapti - zmones yra skirtingi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Klausyk jaunuoli, ismok skaityti teksta, parasyta "mano nuomone" o tai reiskia kad ji yra mano. Ji neturi sutapti su kazkieno kito. Tau jis laukiamiausias, man ne. Atskleisiu tau maza paslapti - zmones yra skirtingi.

Nu jo ne taip supratai mane.. Aš kaip tik noriu tavo nuomonę pamatyti, kodėl taip manai.. Aš galvoju jį pirkti ir kuo daugiau sužinosiu kokie minusai, ir panašai lengviau man bus apsispręsti. Tai gatvėja manęs nemuši? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@CerberusLT tai yra youtubej gameplay ten gali pasiziuret ir pamatysi kas blogai

Ta ne tas pats geriau, kai žmogus įsako savo nuomonė. :) Kol kas lauksiu apžvalgu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@CerberusLT vienas pasakys, kad geras, o kitas blogas tai kaip tada apsispresi?

Jei taip sakys, be argumentu, tai nelabai ką gali spręsti įš tokiu komentaru.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@CerberusLT butent todel ir geriau eit paziuret gameplay nei komentarus paskaityt, gal kas nors turit pakvietima?

Redagavo Lonsdale

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Išbandžiau ir galiu pasakyti, kad man nepatiko. Galbūt pasidariau išrankus žaidimams, tačiau nenustebino nei for honor nei wildlands. Po division nusivylimo, kažkaip labai jau atidžiai perku žaidimus. Greičiausiai "rankos kreivos" ir nesiseka ar nesinori lošti šaudyklių ant ps4. Kol kas lauku tik NioH ir NieR: Automata. Žinau, kad bent tie žaidimai tikrai nenuvils.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sitas zaidimas man tai grynas far cry+watch dogs+division misrunas,dar pridekim kad performancas visiskai tragiskas.susimazini reikalavimus,o performancas arba sumazeja arba lieka toks pats,wtf? pokolkas ispudzio nepadare.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man zaidimas gan gerai veikia, is komentaru atrode blogesnis vaizdas. Na resursus srebia gerai jis.

Su kokiom vaizdo kortom losiat? Ka gero Benchmark testas rodo ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1080 gygabyte extreme losiu.performancas tragiskas,fps pacingas tragiskas.ir aplamai luzta.tokios sudinos betos dar nesu zaides,o zaidimas jau ant nosies kabo.valdymas irgi tragiskas.sakyciau zaidimui dar reik +6menesiai tokios busenos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.