Rekomenduojami pranešimai

kazkas buvo netvarkoj su galutine zaidimo versija jei zaidimai gauna tokio dydzio day one patchus . 9gb

dishoqxuyp.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tai kad nesius isankstiniu kopiju kritikams nieko tau nesako? :D o dar + 9gb patchas :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dar vienas suluzes portas ant PC.neveltui nedalino isankstiniu kopiju kritikams,gerai kad ir nepirkau.su tokiais suluzusiais portais greit kaina smuks iki 20euru.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Death of the Outsider papildymas pasirodo Rugsejo 15d.

Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na va po metų laiko nuo žaidimo išleidimo pagaliau jį perėjau, metus laiko bandžiau pribresti šitam reikalui, nes Dishonored 1 dalis man yra vienas geriausiu žaidimų ever ir esu perėjes skirtingas būdais gal kokius 5 ar 6 kartus.

Na Dishonored 2 gamepleijum nenusileidžia pirmai daliai nei kiek, iš esmės beveik įdentiškas, apart, kad galbūt net kažkiek sunkesnis sakyčiau. Kadangi žaidimą perėjau ant stealth ir non lethal, tai žaidimą žaidžiau gana ilgai, bet taip įdomiausia. Žaidiau už Corvo Attano, nes man ta Emily visiškai neįdomi ir neketinu už ją žaisti, ir veikėjo įgarsinimas žiauriai tiko jam kaip personažui, labai geras žaidimo papildymas. Ko labiausiai trūko žaidime tai galbūt gero twisto, kaip kad su pirmaja dalimi buvo, kai tie prakeikti lojalistai išdavė Corvo, čia tikėjaus kažko panašaus, tačiau to nebuvo...kažkaip nusivyliau, istorija įdomi, bet tiesiog trūko gale kažkokio final push.

Daug žmonių kritikavo pc žaidimo optimizavimą, bet mano kompas ne pats galingiausias ir kuo puikiausiai pavežė, tad nežinau, gal kitokia versija ar pan.

Vienžodžiu, perėjau žaidimą ir jaučiu tuštumą, neturiu kas veikti  su gyvenimu... reiškias žaidimas geras buvo. 9/10

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.