blessed

Laptopo pirkimas

Rekomenduojami pranešimai

todel pries perkant online reiktu vistik kazkur nueit i salona ir paziuret realiai kaip atrodo tie modeliai ir paciupinet. as del to ir emiau kita modeli del tu antspaudu.

bet aisku kad 860m labai gerai sukasi. jei mano 840m man uztenkamai sukasi ir multitaskina kiek reikia pilnai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

todel pries perkant online reiktu vistik kazkur nueit i salona ir paziuret realiai kaip atrodo tie modeliai ir paciupinet. as del to ir emiau kita modeli del tu antspaudu.

bet aisku kad 860m labai gerai sukasi. jei mano 840m man uztenkamai sukasi ir multitaskina kiek reikia pilnai.

Bet ne pasaulio pabaiga su tais anstspaudais, man tai menkas minusas čia, galima nuvalyti. Beje aš pasiemiau su 960m ir I7-4720HQ. Pabandžiau pažaisti GTA V, viską nustačius High jaičiasi fps dropas, ypač mieste, kame gali būti problema? Ant normal jaučiamas lagas taip pat, nors atrodo visus driverius viską updatinau.

Redagavo blessed

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal ant integruotos vaizduskes losi ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal ant integruotos vaizduskes losi ;D

Iš pradžių tai jo, poto pasikeičiau. Išbandžiau dar PAYDAY2, su juo nebuvo problemų, viskas gerai. Siunčiuosi dabar Sniper Elite 3.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mane irgi sugunde tas laptop, tik as pasiimiau i7 4710hq, 860M 4gb, 8gb ram ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mane irgi sugunde tas laptop, tik as pasiimiau i7 4710hq, 860M 4gb, 8gb ram ;)

Na ir kaip? Velka Gta V? Nes man kažkaip sunkiai ir nesuprantu kodėl.. :D nors pas mane 960m su I7-4720HQ.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Iš pradžių tai jo, poto pasikeičiau. Išbandžiau dar PAYDAY2, su juo nebuvo problemų, viskas gerai. Siunčiuosi dabar Sniper Elite 3.

na jei reza full hd tai is ten ir dropas. as su 840m losiu ant high gta5 ir kazka dar auksciau uzkeles. bet ant 720p . ir normalu. reza daug kerta siaip. tai geresne gpu ant rezos ir iseina . mgs5gz  viskas highest ejo, unity ant high , ten turbut lagina pas visus bet lost galima. witcher 3 - ultra/high/medium be hairworks aisku. nzn niekuo nesiskundziu kol losiu ant 720p aisku. na visi dirt rally , project cars irgi eina padoriai.dayz, h1z1 irgi gerai .farcry 4 ejo irgi gerai high maziausia.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na jei reza full hd tai is ten ir dropas. as su 840m losiu ant high gta5 ir kazka dar auksciau uzkeles. bet ant 720p . ir normalu. reza daug kerta siaip. tai geresne gpu ant rezos ir iseina . mgs5gz  viskas highest ejo, unity ant high , ten turbut lagina pas visus bet lost galima. witcher 3 - ultra/high/medium be hairworks aisku. nzn niekuo nesiskundziu kol losiu ant 720p aisku. na visi dirt rally , project cars irgi eina padoriai.dayz, h1z1 irgi gerai .farcry 4 ejo irgi gerai high maziausia.

Reikės pabandyti tada, nes banždiau lošt ant 1080 high viską.

Reiškia ne man vienam. :D

numesk kazkiek reza ir ziurek kas gaunas. nzn mazink kiek toli generuotu pasauli. man tas nelabai siaip ka reiskia .kad uzlipes ant kalno matyciau labai toli tas nieko visai nereiskia. uztai witcheri vanduo ant ultra tikrai labai grazus, o zoles tankumas gali ir medium but ir pan . na yra dalyku kurie maziau svarbus nei kiti ir tiek. jei tiesiog renkiesi visus nustatumus aukstus pagal default tai aisku gausi lagus. 

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Isbandziau dabar GTA V. Tai tik ijungus game buvo nustatyta settings ant Very high viskas, tik FXAA off, padariau ant X2 ir viskas veikia smooth, no fps drops.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Isbandziau dabar GTA V. Tai tik ijungus game buvo nustatyta settings ant Very high viskas, tik FXAA off, padariau ant X2 ir viskas veikia smooth, no fps drops.

Bandysiu. Man tik įjungus ir viskas buvo ant Very High, ir viskas ok buvo, kol neprasidėjo misija ta mieste. Tada prasidėjo visi fps dropai.

Redagavo blessed

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ai jo AA daug kerta. FXAA pats geriausias del fps . pasirinksi kitoki tai taip kirs kad neatlaikysi  :yao: sito pasirinkimas gali reikst ar galesi zaist zaidima ar isvis lagins per ziauriai.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ai jo AA daug kerta. FXAA pats geriausias del fps . pasirinksi kitoki tai taip kirs kad neatlaikysi  :yao: sito pasirinkimas gali reikst ar galesi zaist zaidima ar isvis lagins per ziauriai.

Tai FXAA išjungti lauk? Beje Sniper Elite 3 labai gražiai žaidžiasi ant Ultra 1080p. Jokio fps dropo. Čia su Gta V kažkas yra.. :D

Redagavo blessed

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai fxaa naudok kur aa pasirinkt. o nenaudok kitu AA kurie labiau apkrauna sistema. na jei nera fxaa tai kai kur tenka visai isjungt. nors man project cars su fxaa ir dar kitu aa puikiai veza , detalumai ant high irgi labai graziai atrodo , tikras next gen racingas. gaila kad masinu paprastu gatves mazai ten.

tai ka tu lygini sniper su gta. pamegink witcher , tas reiklesnis uz gta 5 dar. cia gta 5 is tikro vienas is tokiu geriausiai einanciu, kaip sakant optimizuotu. pasileisk unity ar witcher pamatysi kur reikes reguliuotis nustatymus kad lost be lagu. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai fxaa naudok kur aa pasirinkt. o nenaudok kitu AA kurie labiau apkrauna sistema. na jei nera fxaa tai kai kur tenka visai isjungt. nors man project cars su fxaa ir dar kitu aa puikiai veza , detalumai ant high irgi labai graziai atrodo , tikras next gen racingas. gaila kad masinu paprastu gatves mazai ten.

tai ka tu lygini sniper su gta. pamegink witcher , tas reiklesnis uz gta 5 dar. cia gta 5 is tikro vienas is tokiu geriausiai einanciu, kaip sakant optimizuotu. pasileisk unity ar witcher pamatysi kur reikes reguliuotis nustatymus kad lost be lagu. 

Bandysiu siųstis witchers ar project cars. Dabar parsisiunčiau BF4.

P.S. Bandžiau žaisti GTA V, Normal Nustačiau viską, išjungiau FXAA, viską, bet vistiek jaučiasi fps dropas. Gal pats GTA čia..

Išbandžiau BF4, viską nustačius HIGH 1080p 35-40fps. O su 720p HIGH 55-62ps.

Project Cars 720p viskas HIGH 35-55fps.

Negali būti kokia su broku ta vaizduške pas mane ar dar kas? :D kažkaip keista čia man

Redagavo blessed

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.