scalman

E3 2015

Rekomenduojami pranešimai

Start wars uždėtas ant BF game, bet kas gerai kad gali žaisti pirmu asminių arba trečiu, efektai gražus 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jauciu ryte reikes replay'us ziuret darbe :D kad tik sefas isvarytu anksti :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galėsim tą kamera keist NFS

There are plenty of other cameras available too including locked ones which don't move You can choose the one which you like the best!!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na.. Bethesda man geriau susiziurejo negu EA jeigu liginant. EA kazkaip liudnokai si karta. NFS, P vs Z 2 ir Star wars bei Pele pasirodymas ir viskas. Nieko kazkaip idomaus ar intriguojancio. Jokiu didesniu bajeriu. Prisikviete vaiku, niekas neplojo del nenorejimo, nezinojimo ar siaip vaizdelis nepatrauke akies. http://www.twitch.tv/ubisoft

@ReiKaz, kaip tik skambino kai rode gameplay. Bet man atrodo, kad bus single player pagal gameplay. O siaip apart sporto man atrodo nieko daugiau ant senu konsoliu.

@Džekeris, gera naujiena. Galima bus pasirinkti pagal skoni.

Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Fucck fucck fuckk :D gerai pradėjo :):D 10 balu :) už pradžia 

Ubisoft su south park

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kol dainuoja galima biski ir pakalbeti. :) Man irgi patiko For Honor. ir pats pristatymas. Ka moka tai moka Ubis. O siaip ir man idomu ar bus kazkoks Story. Noretusi toki zaidima vienam pereiti.

O vedeja kaip visda savoje kedeje. Nebijo zodzio. Del to turbut Ubisoft konferencija ir veza. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gali buti. Visi kautyniu zaidimai dazniausia turi tam tikras kombinacijas kuriomis naudojantis ir pereinamas zaidimas. Kas gelbetu tai story koks idomesnis. Patiko man ir kad kardais ne tik kapoji vienas kita, bet ir apsiginti galima. Idomu koks pats valdymas. Ar ginamasi su vienu mygtuku ar kaire tai kairi spaudi, desine tai desini. Ziuresim. Jeigu TIK online net nera ka kalbeti bent jau man.

Rainbow Six toks geras komandinis zaidimas. Man anksciau nepatiko kai is paskos kazkas sekioja, bet zaidziant komandoje sitas zaidimas tiesiog super.

Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.