scalman

Fallout 4

Rekomenduojami pranešimai

Tai krč visgi ganėtinai playable ant 635M. Lauke galima lošt tikrai normaliai, beveik be lago, tik įėjus į pastatus dažnai gan žiaurus lagas. Gal jau yra kokių performance upgrade ar kaip nors dar susimažint grafaiką, nes optionuos daug kas ne Low ar Very Low žemiausia o Medium, geimas ir taip gan neblogai atrodo low tekstūrom, man kaip ne grafikos aukai, o norinčiam daugiau FPS, tai gerai būtų susimažint grafiką kiek eina, nebent ten bus taip kad jau po 20 metrų liesis vaizdas, tada ne :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

isjungi fxaa isvis, isjungi SSAO , ir rain ocullusion . daug padeda. juk daug ka gali ne tik low parinkt bet ir off isvis. kaip godrays. 

siaip ant low ir 720p zaidima lost galima ir su integruota intel HD 4600 

tipo per launcher optons negali parinkt low ar off ? 

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

isjungi fxaa isvis, isjungi SSAO , ir rain ocullusion . daug padeda. juk daug ka gali ne tik low parinkt bet ir off isvis. kaip godrays. 

siaip ant low ir 720p zaidima lost galima ir su integruota intel HD 4600 

tipo per launcher optons negali parinkt low ar off ?

Tai as viska ka imanoma low arba isjunges, bet kaip minejau pvz Textures yra Medium High Ultra. Low nera. Bet turbut su ini failais pazaidus eitu dar pasimazint.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man asmeniskai 1440p 980ti nenesa normaliai 60fps ant ultra,sokineja belekaip skale nuo 60 iki 30,jau gaunasi man kaip lagas smarkus.o zaidziant ant hard tai labai nepadeda ypac miskuose :) nuemiau god rays kurie man nereikalingi ir seselius sumazinau,kurie man irgi nelabai idomus,ziuresiu veliau kad be situ fps laikysis.

kaip patys losiat? 1st ar 3rd vaizdu?

Pas tave nors ir vaizdo korta galingesnė ir taip stipriai muša tau per FPS nebent kad loši ant 1440p (nū mano monikas tik 1080p su 144hz) nors galėčiau užkelti ir iki 1440p per nustatymus nvidia bet jau bus per smulku man ant 24 colio moniko

Man 72fps beveik stabilus, miške nukrenta iki kokiu 59FPS o būna ir kokia 62 / 65 visaip, viska padarius ant ULTRA 

Bet jei išjungiu TAA tai tada visada stabilus 72FPS būna, aišku ant 1080p 

Va dar padariau .ini faile ‘iPresentInterval=1’. Change that 1 to a 0, tai FPS padidėjo iki 110 ir daugiau 135 daugiausiai mačiau, miske su lietum nukrenta iki 80 / 85 / 90 visaip , mažiausiai buvo kiek mačiau gal 78, aišku išjungus TAA

o taip lakstai su kokiu 100fps ir daugiau ir mažiau , bet nesijaučia joks dropas fps, nes mano akis to nepastebi

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Tai krč visgi ganėtinai playable ant 635M. Lauke galima lošt tikrai normaliai, beveik be lago, tik įėjus į pastatus dažnai gan žiaurus lagas. Gal jau yra kokių performance upgrade ar kaip nors dar susimažint grafaiką, nes optionuos daug kas ne Low ar Very Low žemiausia o Medium, geimas ir taip gan neblogai atrodo low tekstūrom, man kaip ne grafikos aukai, o norinčiam daugiau FPS, tai gerai būtų susimažint grafiką kiek eina, nebent ten bus taip kad jau po 20 metrų liesis vaizdas, tada ne :D

http://imgur.com/bxuNWxn

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai as viska ka imanoma low arba isjunges, bet kaip minejau pvz Textures yra Medium High Ultra. Low nera. Bet turbut su ini failais pazaidus eitu dar pasimazint.

zinok kiek testu maciau kas dare su teksturom tai isvis nulis skirtumas kokias pasirinksi. na siuo atveju jos tikrai maziausiai itakoja performance.

fo4-texture-comparison-4.jpg

o siaip pamegink ta enb patcha. ten gali fps limitus nusistatyt , vsync, frame skipa.

@Dwėsk paieskok fallout 4 ultra low mod. jau yra toks patweakintas ten iki ziauraus low. 

http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/73/?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o siaip pamegink ta enb patcha. ten gali fps limitus nusistatyt , vsync, frame skipa.

Tai kad man po update nėra nustatimuose vsync, arba kad pasirinkti 144hz moniką 
fallout.ini tik per ten padariau ‘iPresentInterval=1’. Change that 1 to a 0 kad fps nebutu uzlokinti

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na tai kokios nuomones apie zaidima? Verta pirkt ar palaukt kol bus pigesnis? Pvz as neloses jokiu praeitu Fallout zaidimu,bet sito nekantrauju pazaist.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na tai kokios nuomones apie zaidima? Verta pirkt ar palaukt kol bus pigesnis? Pvz as neloses jokiu praeitu Fallout zaidimu,bet sito nekantrauju pazaist.

Pats nežaidęs senu fallout bet paėmiau šita ,ir visai nieko patiko man, po kol kas dar įdomus 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as irgi buvau neloses normaliai,buvau isirases praeita dali bet kazkaip neisijauciau ar kas ten buvo ir meciau.dabar paloses sita dali uzsimaniau ir Fallout 3 Goty,biski pasigerinciau grafika ir kapot galima bus.,tik aisku reikia pirma sita pereit :D nes dydis tai didziulis :D

as pats mokejau 29eurus,tai nezinau,kiek tau tas pigiau yra pigiau.man asmeniskai vertas kiekvieno isleisto euro :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Čia lengvas mano gameplay ant greito padariau
Žaidžiu už mergina jei ką :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kas neloses nei praeitu fallout tai sunku patart verta ar ne. Gal isvis tokio tipo nelos zmogus. Valandos dialogu , begale begale teksto skaityt, daug npc , visi side questus duoda tik spek atlikinet, kiti dar ir laikl limita turi, jau keli failed buvo nes nespejau laiku.

Paprasciau pirma pamegint 3 dali ar new vegas kad susidaryt bendra ispudi.

Losiu irgi uz merga . Vaikstau tik su suniu, jau per 30 val losta ir 23lvl. Keliu chr ir tuos dalykus kur pries vyriska lyti labai padeda tiek kovojant tiek pokalbiuose. Kiek galima itikinu zodziais , jei ne kulka I veida.

Viskas labai daug laiko uzima jei nori visas stovyklas apstatyt kad visi turetu kur miegot maisto ir vandens, gan sunku. Truksta statybiniu medziagu ir nieko nepadarysi. Betono nera ir statybos stoja.

Yra labai graziu vietu mape kai pasibastai, radijaciniu audru , apsemtu vandens miesteliu. Robotai , synth'ai labai graziai padaryti, cia engine labai gerai tam tiko.

.308 kalibras geriausi ginklai kai jau randi virs 80 dmg tai vienas malonumas kalti

Del praeitu f3 ir new vegas tai su kai kuriais modais galima taip grafika pasigerint kad net siai dienai grazu bus. Galima tik speliot ka modai duos sitam zaidimui. Geresni apsvietima ir teksturas manau tikrai turesim.

Va naktys tai nera tamsios visai. Net nesupranti ar cia apsiniauke ar naktis. Ginklai su naktine optika kazkaip betiksliai. Nebent koks modas naktis padarytu tikrai naktim kur reiketu pasisviest. Drl proziko tikrai jo beveik niekur nereikia. O kiek butu idomiau kai nakti realiai be proziko pvz nieko nematytum.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane 11h jau pražaista esu 14lvl po kol kas tai įdomu, įdomiausiai tai statyti namus ir visa kita, atsimenu savo pirma miesteli valiau apie 5h čia jau su statyba
Šiaip esu prieš tokius žaidimus, bet šis tikrai sudomino mane, nors ir nebandęs senu fallout

O naktis tai jo viskas gerai matosi, nereikia jokiu pružiku :) bet geriausiai atrodo kai būna radiacijos audros, ir sunkiau ką nors yra įžiūrėti naktį lengviau matosi  

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kur randi concrete medziagos ar oil.

? Man pastoviai trukuma. As numeciau ten jiem pora lovu vandens ir pasodinau morku ir valio tegu ten kapstosi :) kai kas nors uzpuola tai nuvarai apgini kartais. :)

Varau per side questus pagrinde ir tik kazkiek main praeinu , po to vel side kruvos. Snaipas .308 ir hunting rifle .308 eina dabar pagrindiniai ginklai. Gesina viska. Tada dar jau virs 1k prisirinke .45 soviniu tai juos kartais panaudoju su neblogu ginklu. Shotgunas buvo labai geras pradzioj. Dabar jau beveik nereikia. Siaip idomus ginklai .

Tik va armor galvojau duos daugiau skirtingu . Tas pradinis vaulto kostiumas pagerintas kazkaip lieka geriausiu ir paskutines valandas jau nieko geriau nei turi pats neina rast.

Upgreidai beveik be tikslo jau pasidare. Nes randi geresniu nei gali pats pasiupdeitint. Bereikalo I juos dejau skilus siaip. Galvojau bus naudos. Buvo tik pradzioj.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man su oil trukumas

concrete kotais nepastebėjau reik pažiūrėti kiek išvis turiu, gal irgi neturiu, nes oil tikrai neturiu 
Kostiumas tai jo su tuo pirmu lakstau tik pagerinau ji, o kartais su apatiniais tik lakstau :) reik mod įsirašyti , kad pasikeistu tas pagrindinis kostiumas  

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• 🌟 **Prisijunkite prie GTPS3 nuotykių: jūsų galutinis Growtopia privatumo serveris!** 🌟 Ar esate pasiruošę pasinerti į gyvą pasaulį, kupiną kūrybiškumo ir begalinių galimybių? Neieškokite toliau — **GTPS3** yra vienas iš pirmųjų ir sėkmingiausių Growtopia privatumo serverių!  🌐 **Tyrinėkite unikalius bruožus:** GTPS3 yra ne tik bet kuris serveris — tai lobynas su **pritaikytais daiktais** ir **išskirtiniais bruožais**, skirtais pagerinti jūsų žaidimo patirtį. Nesvarbu, ar esate patyręs žaidėjas, ar naujokas Growtopia, mūsų serveris siūlo kažką kiekvienam! 💎 **Jaudinantys renginiai ir dovanos:** Prisijunkite prie mūsų **brangakmenių renginio** ir dalyvaukite jaudinančiose dovanose! GTPS3 visada vyksta kažkas, todėl tai ideali vieta bendrauti su gyvybinga bendruomene. 🛠️ **Tapkite mūsų komandos dalimi:** Ieškote būdo, kaip įsitraukti? Turime įvairių **moderatorių vaidmenų** ir daugybę kitų vaidmenų! Prisijunkite prie mūsų dedikuotos komandos ir padėkite mums sukurti svetingą ir linksmybių kupiną aplinką visiems žaidėjams. 🎮 **Kaip žaisti:** Pradėti labai paprasta! Apsilankykite mūsų svetainėje [gtps3.com](http://gtps3.com), kur rasite pamokas ir visą informaciją, reikalingą, kad galėtumėte pasinerti į veiksmą: [gtps3.com/tutorial](http://gtps3.com/tutorial). 📢 **Prisijunkite prie mūsų bendruomenės:** Susijunkite su kitais žaidėjais ir sekite naujausią informaciją prisijungdami prie mūsų Discord bendruomenės [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3). Nepraleiskite progos patirti Growtopia taip, kaip niekada anksčiau! Prisijunkite prie GTPS3 šiandien ir atskleiskite savo kūrybiškumą pasaulyje, kuris priklauso tik jums. Tegul nuotykiai prasideda! 🌈✨ 🔗 **Nuorodos:** - Svetainė: [gtps3.com](http://gtps3.com) - Discord: [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3) Linkime sėkmingo žaidimo! 🎉  
    • 🌟 **Join the Adventure with GTPS3: Your Ultimate Growtopia Private Server!** 🌟 Are you ready to dive into a vibrant world filled with creativity and endless possibilities? Look no further than **GTPS3**, one of the first and most successful Growtopia private servers!  🌐 **Explore Unique Features:** GTPS3 is not just any server—it's a treasure trove of **custom items** and **exclusive features** designed to enhance your gaming experience. Whether you're a seasoned player or new to Growtopia, our server offers something for everyone! 💎 **Exciting Events & Giveaways:** Join us for our **gems event** and take part in exciting giveaways! There's always something happening on GTPS3, making it the perfect place to engage with a lively community. 🛠️ **Become a Part of Our Team:** Looking for a way to get involved? We have various **moderator roles** and many other roles available! Join our dedicated team and help us create a welcoming and fun environment for all players. 🎮 **How to Play:** Getting started is easy! Visit our website at [gtps3.com](http://gtps3.com) for tutorials and all the information you need to jump into the action: [gtps3.com/tutorial](http://gtps3.com/tutorial). 📢 **Join Our Community:** Connect with fellow players and stay updated on the latest news by joining our Discord community at [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3). Don't miss out on the chance to experience Growtopia like never before! Join GTPS3 today and unleash your creativity in a world that's all your own. Let the adventure begin! 🌈✨ 🔗 **Links:** - Website: [gtps3.com](http://gtps3.com) - Discord: [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3) Happy gaming! 🎉a  
    • Šiandien oficialiai konsolių serveriai atjungti.  Vienas geresnių BF buvo. Daug valandų praleista. Smagūs laikai nebus pamiršti. R.i.P 
    • Concord nuostolius reikia kažkaip padengti. 😀 
    • @Mantinijo Dingę ir pas mane 5 ir 20 wallet funds, realiai ps apps'ą tik dėl to naudojau Bet prikišo žaidimų už tuos taškus, bet per metus reiktų labai daug pirkti, kad surinkti tuos 17k pts     
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos