scalman

Fallout 4

Rekomenduojami pranešimai

Veliau rasi ir kitokiu kad pasikeist ta pagrindini, bet problema kad ju kazkaip neleis modint. Ir tuos ant ranku koju irgi leidzia det tik ant tavo pirmo kostiumo. Kazkaip keistai cia jie padare ta neaisku kodel. Ir sunku zinot ka tu galesi modint o ko ne. Tai susirenki kostiumo modu ir tada pamatai kad puses negali modint daliu.

Bet na nors keiti antpecius ir ant koju dalis. Dar koki salma uzsidedi , akinius .

Nieko nedariau isvis su power armor. Pastaciau kai dave ir daugiau nenaudojau jo isvis. Zinau kad ten ji modint galima ir viska bet kam tai nzn. :/

Statybose problema kai viska isardai ka duoda o kur daugiau gaut.butent kur betomo gaut jei nera ardymui betotiniu statiniu. Kazkur maciau cemento maisu bet neemiau tada. bet tikrai retas dalykas. Ir gaunas kad neturiu is ko nei vandens pompos pastatyt daugiau. Nekalbu apie ten visa eile kitu statiniu isvis ten puses dalyku truksta jiem. Kazkoks adhesive to pastovisk nera ir niekur neradau.

Bet vistiek vel pasileidziu ir losiu tikrai su malonumu. Idomi main story. Idomus ir side questai. Ivairiu idomiu ir keistu npc sutinki. Miestuose yra vietu kur ir stogais galu palaipiot ir pasnaipint nieko nenutuokiancius padarus.

Idomu nes ai pakankamai idomiai reaguoja I tave, gali pult gali pabegt uz kampo pasislept, gali mest granata, iviliot I spastus. Todel su jais ir idomu ten kovot man.

Pasirodo kad gaut resursu is daiktu kurie buna siaip lauzas reikia juos numest ant zemes ir tada juos su workbench scrapint o ne savo inventoriui scrapint . Vat niekad buvau nemegines scrapint vonder flue ir duct tap o pasirodo jie vieninteliai duoda adhesive . As juos sudedavau I workbench tik ir galvojau patys issiardys. Lol . Pasirodo ne.

Acid - ardai baterries ir kai kurias muses

Adhesive - wonder glue / duct tape

Antiseptics - abraxo cleaners

Concretr - pirkt reikia plastic bags arba scrapint cinder blocks

Gears - toasters

Oil - flip lighters / gas canisters

Screws - toy car / toasters

Kiti dalykai daug maz pagal reiksme atitinka.

Hmm as tikrai galvojau kad transferini viska I workbench ir jie issiardo . Fail. Pasirodo reik numest ant zemes ir scrapint tik kur turi workbench. Na ka eisim ieskot toasteriu vel ir rinkt zibintuveliu. Lol

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

aš pradžiai rinkau galvojau irgi automatiškai scrapinas, bet po kokios pirmos 1val žaidimo supratau kad reikia viska scrapint iškart, kad gauti ta ko tau reikia workbench

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai kad scrapinas ten viskas normaliai iš inventoriaus. Palieki settlemente ir ramu. Adhesive dar niekad netrūko. Plius reddite visi spekuliavo kaip kas. Priėjo išvadas, kad nieko nereik papildomai ardyt.

More on topic: Visiškai skirias ir nuo kitų Falloutų. Didžioji dalis questų idiotynas. Dialogai irgi buki. Smagu tik explorint ir kažką naujo atrast, pamatyt. Mini stories būna kokie ar dar kas. Virš 20h sulošiau, gal tik kelis įdomius questus padariau, nes taip tai fetch festas juodas.

Redagavo Toxiz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na visos misijos side cia daug maz mapo valymas. Zodziu nueik I ta mapo vieta ir ten bus kazkas ka reikes sutvarkyt. Taip ir gaunas realiai jie ant to kazkoki dialoga paraso aisku bet is esmes viskas ka veikiu yra mapo valymas ir tiek. Bet man tai patinka tai jokios problemos nematau. Tu ten ir buni hired gun.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Loadingai ant pc niekam neilgeja ? na kai pradejau lost pamenu kad buvo visai trumpi mapo uzloadinimai arba kai ieini i pastatus kad ir mazus. bet kuo daugiau losi ..tuo ilgiau tenka laukt. gal cia vel del engine ju beda kad ilgeja loadingai. nete raso kad ps4 loadai isvis iki 40 sekundziu buna. bet manau kartais ir as tiek laukt turiu. 

ypac kai atlieki misijas ir reikia 2,3 kartus fast travelint tarp vietu kad kazka parduot ar isardyt , tikrai pradeda nusibost tie laukimai.  :poker:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Po kol kas greitai man , čia ant PC SSD duoda pliuso tam

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na tikrai su tokiais laukimais kazkaip norisi ssd isidet

jei tai tiesa

///// INTERIOR ////
SSD ( Samsung EVO 250 ): 6 seconds 
HDD ( Toshiba DT01ACA300 3TB ): 28 seconds

///// EXTERIOR ////

SSD ( Samsung EVO 250 ): 8 seconds 
HDD ( Toshiba DT01ACA300 3TB ): 30 seconds

..nes daznai tikrai laukt reikia labai ilgai ..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na tikrai su tokiais laukimais kazkaip norisi ssd isidet

jei tai tiesa

..nes daznai tikrai laukt reikia labai ilgai ..

Aš į laptop įsidėjęs SSD, tai pas mane loadina irgi iki 10 sec. viską. Jei neturi SSD, tai tikrai įsidėk. Paskui net neįsivaizduosi be jo gyvenimo... :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@scalman nors 250GB įsidėk tikrai pajusi skirtumą, kitus geimus gali ir per USB hdd žaisti 

Ne į temą

Šiandien kaip tik buvo Amazon UK geras deal Samsung Evo 850 500GB 90£ tai paėmiau, kai jo kaina yra ~120£

(Jau 4 SSD bus pas mane)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@scalman nors 250GB įsidėk tikrai pajusi skirtumą, kitus geimus gali ir per USB hdd žaisti 

Ne į temą

Šiandien kaip tik buvo Amazon UK geras deal Samsung Evo 850 500GB 90£ tai paėmiau, kai jo kaina yra ~120£

(Jau 4 SSD bus pas mane)

Ne į temą

Šiandien kaiptik mačiau diskusiją forume vienam, palietė Samsung Evo diskus. Jie yra FAKE.

Citata:

"EVO yra fake. šypsosi turėjau ir bandžiau. išjungus SSD caching įrašymo greitis belekaip krenta ir paprastas HDD daugiau I/Ops'ų padaro. geriau iš karto į pro ar kažką kito. šypsosi labai erzina. gudrus Samsung ėjimas įdėti 500MB greitą buferį, kad visuose benchmarkuose geras vietas susirinti, o pasibaigus tiems 500MB apgailėtinas perfomance palieka. maniškis 80MB/s tik tesugebėjo kopijuoti... whahaha"

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai kurie ne fake tada. sandisk extreme pro serija? brangus. sandisk plus serija ? rasymo greitis tegu buna mazesnis dzin.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@cheburator o apie kuriuos evo šnekėjo 850 modelį ar 840

Nes mano Kingston ssd puse greičio tik gaunu o rašė didesniu, tai kad Kingston fake buvo, kai samsung 850 deda į vietą, ant Sony Vegas ir kitų softo jautėsi greitumas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pasiskaičiau gal ir tiesa, bet man dabar užtenka kai paprastam vartotojui, pablogės kita nusipirksiu, o gal ir nereiks

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.