scalman

Dirt Rally

Rekomenduojami pranešimai

1449500072-dirt-rally.jpg

dirt rally baigia early access , pereina i pilna versija steame  :grt: kartu su tuo ziemos updeitas su Svedijos Varmland trasa ir dviem naujom masinom Hyunday ir VW Polo

PS4 , X1 05/04/2016 , bei PC disko pavidale

22913789674_5541015661_o.jpg

23433514492_419217ab98_o-Kopie.jpg

updeitas 10 gb  :trl:  kai pagalvoji kiek jau updeitu buvo ir nieko nemokejom papildomai iki siol.  :grt:

Steam Workshop ON.. !

nauji sniego dziaugsmai su polo ir hyundai. pirmam polo su weather low ir particles medium. antram weather high ir particles high. galvojau sniego purslai pasikeis bet kazkaip nesimato. pasikeite kas tai kai trasoj parinkau snigima, ir pakeiciau weather tai iskart skirtumas pasimate. ant particles kazkaip nelabai

efcBoJK.jpg?1

6uJq2GP.jpg?1

kas patiko trasoj, trasos krastai ne betonas kaip kituose rali ir tu nesitrenki i ji , o taip minskai ilendi i sniega ir ta masinos puses aisku sulenda o kita puse metasi. bet is trasos kad ir 2 metrus gali islekt ir vel gryzt. tas smagu.trasos krastai irgi vaziuojami ,tik aisku sunkiau ir leciau  :grt:

del oru sningant ant stiklo krenta kaip lietus o ne sniegas , kas irgi realistiska jei imant kokia slapdriba taip ir buna. nemaciau oro tuo metu matyt nebuvo minuso.

vistik garsui tai subarui ir evo niekas man neprilygsta is 4WD. boxer varikliai turi toki specifini garsa kuris cia na tiesiog nerealiai skamba. ypac senos 95' imprezos  :gusta:

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nežinau Scalman kaip realiai žaidžiant atrodo, bet screenšotuose "purslai" į "noise" filtrą panašūs :D Siunčiuos, reiks išbandyt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Atsimenu dar mokėjau už early access 22£ Steam, o dabar kaina už pilna 28£ jau čia su 15% nuolaida Steam

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Grafika nera kazkas wow bet man tai kazkaip labai wow buna kai leki trasa ner kada ten ziuret kaip medziai ar zole detalizuoti. Masinos pacios gerai atrodo, svarbiausia cockpitas geras. O jau garsas masinu. Pasaka. Didziausias wrc ar loeb raliu trukumas tai garsas.

Tikrai niekad nebuvau pirmas pagal laika kad ir lengviausiam lygi. Daugiausia koks 3-4 bet ir to uztenka tikrai pilnai.

Kitas geriausias dalykas tai kad skirtingai nei visi kiti pc online racingai cia yra karjera, tai yra perki pirma masina tada vaziuoji vaziuoji ilgai kad uzsidirbt antrai masinai. O masinos brangios , rinktis gali tik viena karta tai reikia labai gerai apgalvot kurios nori nes jau nepakeisi.

Toks kazkiek gran turisminis ralis man bent jau del to kad masinas reikia pirkti .

Valdyt nei per sunku nei per lengva pulteliu. Nervai neima kaip kad kituose buna.

Pirkau pirma diena kai tik pasirode steame early access ir nesigailiu ne kiek. Deja del kitu steamo pirkiniu to nepasakyciau.

Buvau nusivyles kodziais konkreciai ir tokia bomba numete kad kitu ralio zaidimu daugiau nereikia aplamai.

Teko kest tuos milestonu wrc visus, bet dabar galima megautis tikrai kokybisku raliu kad ir neoficialiu chempionatu. Man pilnai uztenka trasu kiek yra ir jos vis dasideda ir moket nieko nereikia uz dyka. Zaidimas jau perkope 30 gb dydi su visais updeitais tai nemazai nes pradzioj buvo gal 6 gb tik kazkas tokio.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žaidimas tikrai geras, nukelia į Colin McRae laikus. Senai reikėjo tokio žaidimo. Visi grioviai mano! Tik keisti žaidimo reikalavimai, rekomenduojami GTX780... Nors realiai su GTX960 eina ant Ultra su 4xMSAA ir per benčmarka nekrenta žemiau 47fps. Na o kolkas  didelis minusas tai kad nėra 5.1 garso palaikymo, per 2 kolonkes teina nors sistema ant DTS nustatyta...

Edit: pasirodo palaiko 5.1, bet kažkodėl man nesigirdi :)

Redagavo cheburator

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Realus reikalavimai siaip mazi. As ir 900p galiu lost su kokiais 40 fps su gerais nustatymais. Bet losiu ant 768p su daugiau fps. Kazkaip ir ant 40' hdtv tokia reza labai gerai atrodo. Na ralis cia ne koks ac . Nesvarbu kas uz trasos ribu. Svarbu masinos detalumas, trasa ir pirvas. Dar zaidimas turi bene daugiausia nustatymu video kiek esu mates . Duoda tiek visko nusistatyt kad gali rast visada ta aukso viduriuka sau.

Isvis noreciau dabar visu racingu tokio tipo su early access. Labai saunu zaidima pradet zaist kai jis dar kurimo stadijoj nereikia laukt ilgai , plius matai realiai kaip viskas tobuleja su laiku ir matai kaip devai ji kuria ar shhh nemala kaip kad kiti daro.

5.1 garsu racinguose nusivyles as . Kiek girdejau anksciau per silpnas garsas jokiu sienas drebinanciu ismetimo riaumojimu ir sprangsejimu negirdi. Stereo geras su gerom ausinem ar kolonkem bent jau kala gerai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Iš Codemasteriu žmogus sakė jog pas jų studijoje su 5.1 sistema viskas gerai. Kai tuo tarpu žmonės kalba jog ausinėsę ijungus Virtual 5.1 garsas žymiai geresnis nei "native" 5.1. O šiaip realiai jei gerai pamenu nėra nė vieno žaidimo iš racingų kur 5.1 būtų toks efektyvus kaip kad FPS geimuose. Konsolės jau ir taip stipriai pasižymi 5.1 supportu, bet racingai nuvilia net ten, 5.1 garso atžvilgiu beabejo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Išbandžiau, tai gan rimtas grajus. Su klaviatura sunkoka valdyti, įpač sniego trasose, todėl speju su pulteliu ar vairu tikras gėris ralio fanams.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man su ps3 pulteliu buvo sunkiau o su X1 pultu kazkaip trigeriai daugiau eigos turi tai geriau valdosi man. bet siaip sunku ir taip jei spausi dugnais. cia tas zaidimas kur geriau leciau ir pasisaugot negu dugnas-stabdis. nes kai isleki is trasos arba prduri padanga tai gauni tokias baudas kad jau gali restartuot visa stage. o restartai dar ir pinigus kainuoja. 

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tokia ir turi būti gero žaidimo esmė. Isijungi arkadini race ir ten nejauti jokio iššukio. O čia jaučiasi, kad klaidos nėra toleruojamos kaip arkadose, jeigu nori greitai pravažiuoti, turi treniruotis, o ne taip kaip anksčiau dirtuose ir kitose arkadose, gazas dugnas padarei klaida paspaudei rewind ir viskas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as pries pirkdamas masina tai su visom pravaziavau skirtingom trasom po N kartu ir tik poto pagalvojau kurios masinos noriu.nes su ja reikes daug vaziuot visom kelio dangom.  siaip panasiai kaip real life daroma. saunu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.